Kako šivati ​​plažu tuniku iz šifona vlastitim rukama: uzorak za šivanje

Anonim

Uoči ljetne sezone, mnoge igle pokušavaju diversificirati svoju garderobu na plaži nekim novom stvari. Želimo vam ponuditi prilično zanimljivu i jednostavnu glavnu klasu, koja će reći kako šivati ​​plažnom tunikom s vlastitim rukama. U tom slučaju, trebat će tijesto ili šifon za glavni materijal, čiji će crtež biti vrhunac ovog proizvoda.

Kako šivati ​​plažu tuniku iz šifona vlastitim rukama: uzorak za šivanje

Za iskusne obrtnike, ovaj proizvod se može ušivati ​​čak i bez uzorka, ali za praktičnost želimo ponuditi uzorak za to.

Kako šivati ​​plažu tuniku iz šifona vlastitim rukama: uzorak za šivanje

Kako šivati ​​plažu tuniku iz šifona vlastitim rukama: uzorak za šivanje

Za bilo koji crtež, prvo morate ukloniti glavne dimenzije. U ovom slučaju, potrebno je mjeriti: duljinu ramena i rukava, opseg vrata, dubinu oklopa, duljina leđa do struka, palačinka iz linije struka, kao i opseg kukovi. Ako imate dimenzije, blizu činjenice da se mogu pomaknuti na uzorak. Možete sigurno šivati ​​plaže od šifona, uzorci koriste one koji su prikazani u glavnoj klasi.

Sada možete početi graditi crtež, za koji treba započeti iz gornjeg lijevog kuta. Od točke u ovom kutu potrebno je provesti dva retka: horizontalna i okomita. Horizontalnim daljnjim odgodom treći dio polukruga vrata plus pola centimetra za slijetanje. U istom smjeru nastavljamo odgoditi duljinu ramena i duljine čahure.

Vertikalna linija mora najprije odgoditi dva i pol centimetra, a zatim duljinu leđa do struka, nakon čega je duljina tunika iz struka.

Iz rezultirajuće krajnje točke, treba ga rezati na desno, na kojem postavljamo jedan četvrti kuk i sedam centimetara za slobodno gorivo.

Zatim, uz uporabu topnjaka, linija bočnog šava treba spaliti. (vidi uzorak).

Ne smijemo zaboraviti na omote koji su potrebni za prednji i stražnji dio tunike. Budite sigurni da ih prenesite na papir.

Članak o temi: Tausa iz Berestova s ​​vlastitim rukama

Kulisk će imati širinu od oko četiri centimetra, koja će pružiti traku u gotovom obliku od dva do dva i pol centimetra.

Ovaj stabljika je oduzeta sa svih strana i upozoravajući s iznutra korištenjem prethodno primijenjene oznake. Ne zaboravite ostaviti mjesto za gumu. U ovoj izvedbi, guma se koristi dva centimetra široka, koja je na prednjem dijelu tunike pričvršćena pomoću dvije vertikalne linije.

Čitaj više