Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

Anonim

Beba se žali da njezina omiljena lutka nema nigdje živjeti, ali na vidiku cijene za stanovanje igračaka u mami u očima postoji glupi užas. Kako su lijepe oslikane i plastične kriške obojene kao osobno računalo ili ne najjeftiniji pametni telefon!? Da, a svaka majka prelazi činjenicu da nakon nekog vremena, bez obzira na dragu igračku, ona i dalje ne zanima dijete, zjapedna rupa u proračunu neće dopustiti dugo vremena da oduševljava novu odjeću Chado u redovima imaginarne prijatelji. Unatoč svemu, majstor mame je pronašao izlaz iz takvog nevolja: oni nude svoju djecu da naprave lutkarsku kuću od kartona s vlastitim rukama.

Prvo, takva zanimanje definitivno će razviti malu motoru, drugo, proteže maštu, a treće, to će omogućiti da se dijete više cijeni igračku, jer se njegov rad i duša ulažu. I koliko užitka daje mama i kćer vrijeme provedeno zajedno iznad generalnog poslovanja! Dakle, vrijeme je za početak.

Priprema za rad

Prije svega, morate odlučiti kako će izgledati konačni proizvod. Potrebno je odlučiti koliko će soba i podova biti u njemu, koje će ukras biti u svakoj od soba i za koje će biti namijenjeno. Važno je znati kako znati što i gdje će biti prozori i vrata, zidovi i krov. Sve ove nijanse ovisi o broju i vrsti materijala i alata koji moraju biti pripremljeni prije početka rada. Da ne bi zaboravili tu ideju u procesu brze kreativne aktivnosti, možete sastaviti crteže.

Ovaj članak opisuje kako izgraditi jednostavnu kuću koja se sastoji od dvije etaže, krovova i četiri sobe.

Za posao će vam trebati:

  • Kartonska kutija (prikladna mala kutija s dimenzijama od oko 50 x 50 cm). To može biti kutija hrane, kućanskih aparata, droga, itd. Potrebno je imati na umu da su kutije iz tehnike obično guste, odnosno, kuća iz takve kartona će biti stabilna i pouzdanija;

Članak o temi: pleteni organizator za ruke s vlastitim rukama

Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

  • ljepilo i tassole ili ljepljivi pištolj, ili tekući nokti (potonji je bolje ne koristiti, jer imaju oštar miris koji može uzrokovati migrenu ili vrtoglavicu u djetetu);
  • Povezani materijali (papir u boji, obrezivanje tkanina, oznake i markeri, klamerica, dvostrana traka i tako dalje).

Glavna faza

Nakon što je sve spremno, možete početi stvarati samu kuću.

Proces će se sastojati od sljedećih koraka:

  1. Odrežite dio kutije koji je njegov poklopac. Kao rezultat toga, postoje četiri ploča koje će se koristiti u daljnjoj konstrukciji.
  2. Upoznajte sredinu kutije i poprečno pričvrstite jedan list u nju. To će biti strop na prvom katu i pod u drugom. Mount bi trebao biti vrlo pouzdan, inače drugi kat može pogoditi nakon instalacije namještaja.

Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

  1. Od preostalih listova jarbora na krovu. U ovoj izvedbi, to će biti jednostavno, trokutasto.
  2. Memore sredinom svakog kata i montirajte okomito zid na ovom mjestu, koji će podijeliti pod u dvije sobe.
  3. Izrežite prozor. U ovoj izvedbi, prozori se nalaze u svakoj sobi kod kuće.

Štednjak je spreman, možete otići u uređenje.

Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

Uređenje interijera

Dizajn kuće kuće kuće nalazi se mjesto fantazije obrtnika i njezine kćeri. Ovdje možete sve - od nevjerojatne palače prekrasne princeze do gotičkog dvorca ljepote čudovišta. Možete stvoriti ugodan obiteljski gnijezdo za Barbie i njezinu prijateljicu Ken. Sve ovisi samo o preferencijama i letu misli oklonje.

U ovom članku za svestranost, kuća je uređena u jednostavnom urbanom stilu.

Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

Zidovi kuće mogu se spasiti ostaci starih pozadina, a možete napraviti foto pozadinu, izrezati šarenu sliku iz sjajnog časopisa i držati ga do zida.

Možete se držati stropa da se držite jednostavan bijeli papir, tako da ćete dobiti mat suspendiran strop ili bijela strop, a ako je ovaj papir prekriven prozirnim lakom za nokte, rezultat će izgledati kao sjajan strop.

Članak o toj temi: Tkanje iz gume bez stroja za početnike s fotografijama i videozapisima

Nakon što je priložen malo mašte, možete olakšati i razveseliti se u svakoj sobi lustere. Oni se mogu izraditi od papira, kartona, perli, žice i tako dalje.

Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

Zatim dekoriranje svake sobe, njegovu funkcionalnu svrhu.

Posebno vrijedi spomenuti trenutak namještaja kod kuće. Namještaj koji se prodaje u trgovinama i izrađen je od plastike i drva, nije prikladan, jer ima previsoku težinu i nosit će pretjerano opterećenje na blokiranju kuće. Kao rezultat toga, može doći do kolapsa stropova. U tom slučaju, bolje je koristiti kartonsku namještaj, također je napravio sami. Bit će lako i savršeno uklapa u vaš dom.

Dio elemenata može biti izrađen od kartona, a dio zidova na zidovima i izvodi u obliku primjena.

Lutkarska kuća s kartona s vlastitim rukama s crtežima i videozapisima

U uzorku, kuhinjski štednjak i radno mjesto, kao i klupa na drugom katu izrađene su od kartona, a kamin i slike su napravljene pomoću aplikacija. Takva razlina tehnika omogućit će vam da dodate dinamiku i volumnu kuću, leži više komada dekoracije, čine kuću živ.

Video na temu

Za veću inspiraciju, video na ovoj temi možete pronaći ovdje.

Čitaj više