Domaći za ribara. Proizvodnja ribolov bacaju se "Pupa" vlastitim rukama i ribolovom u Sibiru

Anonim

Domaći za ribara

Proizvodnja ribolov bavi se "Pupa" vlastitim rukama i ribolovom u Sibiru

Domaći za ribara. Proizvodnja ribolovne opreme

U Sibiru je Harius jedan od glavnih objekata.

Ovo je vrlo lijepa i ukusna riba. Glavna komponenta ove ljepote je velika kralježnica se često naziva jedro. Ova peraja je prepuna svim bojama duge, pa je Harius s pravom smatra jednom od najljepših riba.

Mnogi od nas su naišli na to kada hvataju Natirolk, "Balt" (ona je "Anhard"), tj. Uz donje zupčanika, Klev je neočekivano zaustavio i pušenje počinje intenzivno prikupljati hranu s površine vode, o čemu svjedoče čestim rafalima.

Ali to nije dovoljno: da podnesem Snag nije moguće. Uostalom, ne svi nemaju letenje u arsenalu ili bombardu. Da, a lijevanje lijeva se igraju ključnu ulogu, jer na širokim rijekama, ova riba je daleko od obala, stoga je često potreba za dugo lijevanje mamca. A kabel ne može biti odmotan zbog prisutnosti gravova. Problem može riješiti "lutku".

"Slučaj" je primitivni sibirski letak za zamjenu. Načelo leži u činjenici da bi to bilo suho jato hackiusa ili Lenke kada se hrani s površine. Uz određenu vještinu, kod kuće, možemo napraviti nekoliko komada "lutaka" raznih masa u sat.

Razmotrite slijed proizvodnje ovog rješavanja.

Uzorak stranica:

Domaći za ribara. Proizvodnja ribolovne opreme

Domaći za ribara. Proizvodnja ribolovne opreme

Na "lutku" možete uhvatiti Harius, Zfereh, glavu ...

Pokušajte i uspjet ćete!

Preuzimanje datoteka:

Pupa - proizvodnja i ribolov.pdf

Članak na temu: dizajn kupaonice u privatnoj kući

Čitaj više