Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima

Anonim

Uvijek želim najznačajniji dan da se nekako ukrašava drugačije. Završeni ukrasi su prilično skupi, a ako s njima ukrasite veliku sobu - letjet će u peni. Do danas, dovoljno velik broj rukotvorina. Cvijeće se može izraditi referencom, bedlogom, hladnim porculanom, pa čak i zavaravanje od vune.

No, sve ove opcije su dugotrajni i zahtijevaju određene vještine u tehnici izvornih boja od valovitog papira s vlastitim rukama može se doslovno u 30 minuta. Uvijek je svježe i kreativno, plus možete dodati lako recikliranje.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Jednostavna shema

U takvim dekoracijama postoji nekoliko važnih prednosti koje ih kucaju u vođe:

  • minimalni iznos novčanih troškova potrebnih materijala;
  • Cvijeće može biti tako realno da su gotovo nemoguće razlikovati od života;
  • Materijal se može kupiti gotovo u bilo kojem pribora ili rude;
  • Neobična ljepota može raditi bez specijaliziranih alata i konstruirati kompleksne sheme;
  • Brzo korištenje je posebno relevantan prilikom uređenja velikih prostorija ili prostora;
  • će biti izvrstan dar ili dekor element na bilo kojoj proslavi;
  • Ova vrsta dekoracija može čak napraviti dijete.

Čak i sa svim obiljem proizvodnih metoda s vlastitim rukama, cvijeće iz valovitog papira bili su i bit će na vrhuncu popularnosti. Prekrasan način samoizražavanja i utjelovljenja najljepših fantazija.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Valoviti papir cvijeće

Pripremni rad

Prije nego što započnete sakrament proizvodnje boja, prije svega morate dati sve potrebne arsenal unaprijed. Valoviti papir je najbolji kupiti role, a ne listove. Roll je prilično velika metoda, koja je dovoljna za cijeli teški snop pupoljaka, boja i latica.

Papir se preporučuje da odaberete više prirodnih nijansi, ako, naravno, na ideji, konačni rad bi trebao izgledati prirodno i prirodno. Za pupoljke, lišće i stabljike, trebali biste uzeti nekoliko boja, u ovom slučaju možete igrati sa sjenama. Tada će cvijeće više "živjeti".

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Valoviti papir cvijeće

Za stabljiku potrebno je uzeti tanku militantnu žicu, cvjetni čahuru ili bilo koje druge materijale.

Također trebate gustu kartonu za rezanje praznine, ljepilo i oštre škare. Nije potrebno, ali možete pripremiti ribolovnu liniju ili trajne svilene niti i sudoper nož.

Najbolje je raditi s dobrom osvjetljenjem, to može biti kao prirodno svjetlo i dnevne žarulje sa žarnom niti.

Važno! Ako u kući postoje mala djeca ili životinje, sigurno će raditi na visokom stolu, a ne na podu.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
postupak

Proces izrade cvijeća

U početnoj fazi, mnoge se igle suočavaju s pitanjem: kako napraviti cvijeće od valovitog papira i gdje je, zapravo, potrebno početi. Naravno, svaka je obrta već proizvela svoju tehnologiju i neke male tajne. Međutim, ne postoji ništa nemoguće za one koji žele postići visine profesionalizma.

Najsloženije tehnologije se uvijek smanjuju na najjednostavnije korake:

  1. Prvo, morate nacrtati željene predloške na kartonu. Za realniji cvijet, trebate pripremiti nekoliko predložaka različitih veličina i malo drugačiji oblik.
  2. Više papirnatih liketa iz papira, to će bolje. U tom slučaju možete se sjetiti prekrasnog cvijeta ruža, koji se sastoji od ogromnog skupa latica širokog raspona veličina.
  3. Nakon što su kartonske praznine spremne, možete ih nastaviti izrezati iz papira.
  4. Kada se sve latice pripremaju, možete početi stvarati samu cvijet. Da biste to učinili, morat ćete uzeti 5-7 najmanjih latica i čvrsto ih čvrsto čvrsto čvrsto čvrsto na dnu. Tako se formira uski pupoljak. Za snagu možete vještinu s ljepilom.
  5. Nakon što je pupoljak spreman, slijedi s urednim pokretima kako bi svakoj latici zasebno pričvrstilo, malo istezanje gornjih rubova. Izrada tih radnji, latica je vezana za prirodni valoviti oblik.
  6. Nakon što su sve latice prikupljene u gotovom cvijetu, može se sigurno "zadovoljiti" na stabljici.

Članak o toj temi: Pink: shema za početnike s fotografijama i videozapisima

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
proizvodni proces

Stabljika, poput cvijeta, trebala bi biti slična prirodnom. To može lako postići uz pomoć konvencionalne žice i zelenog papira. Potrebno je mjeriti željeni komad žice ili florističke rukave i reorganizirati ga sa svojim pripremljenim valovitim papirom, tkaninom ili čak bojama akrilnih boja. Zatim pričvrstite lišće i šiljke ako cvijet podrazumijeva njihovu prisutnost. Gotovi cvijet "sjedala" na stabljici s ljepilom. Budući da su žica i cvjetni rukavi pokretni, mogu se dobiti apsolutno bilo koji oblici i zavoja.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Peonijski

Kako napraviti realne boju.

strong>PoUpute za korak

Božić je čarobni cvijet, koji je tradicionalno simbol čistoće i ljubavi. Slatki buket će moći postati izvrstan dar za vjenčanje ili rođendan voljenog prijatelja. Peony cvijeće u prirodi imaju prilično veliku veličinu. Za buket cvijeća, ne morate napraviti veliki broj glava, bit će dovoljno 7 komada.

Ako postoji želja za postizanjem nijanse blizu prirodne boje, možete uzeti snježnu ili mliječnu nijansu papir i dati nekoliko razmaza s ružičastom, narančastom ili breskve akrilom. Učinite vlastite ruke nježno cvijeće peeona iz valovitog papira može biti u samo 20-30 minuta.

U prvoj fazi slijedi uzorak kako bi pažljivo izrezao pravokutnike i malo zaokružio, čime se daje prirodnom okruženju latice.

Za proizvodnju jednog obožavanja, morate pripremiti 10 traka za male latice, 10 traka šireg papira za velike latice i nekoliko traka različite veličine zelenog papira za proizvodnju lišća. Da biste dali realističan oblik božura, potrebno je smanjiti lagano ovalni oblik s malom nogom, a listovi su blago usmjereni na vrh.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Peonies - proces

Nakon što su obrisi izrezani, čisti pokreti latica moraju biti malo rastegnuti u širinu i visinu, sve dok se latica vizualno približava prirodnim. Dalje, dajte laticu iz vanjske strane, čime joj daje neki volumen.

Važno! Kada se istezaju latice ili lišće, potrebno je izbjegavati korištenje noktiju, inače će osjetljivosti i krhkosti biti oštećeni neželjenim linijama.

Zatim započinje proces "sklopivog" pupoljaka. Da biste to učinili, uzmite nekoliko najmanjih latica i omotajte jedno i drugo čvrsto. Tijekom omota potrebno je osigurati da svaki sljedeći sloj preklapaju šavu prethodnog sloja. Dakle, postupno, latice su naslagane jedni druge u slojevima. Kada je cvijet sastavljen, treba ga popraviti s nizom, ribolovnom linijom ili zalijepiti njegovu bazu. Budući da je božur ležerno razbarušen cvijet, onda možete sigurno provesti neke latice gotovog proizvoda lagano i nakon toga ponovno stepted protežu.

Ukupno će za proizvodnju jednog obožavanja potrebno oko 25 latica. Kavkari su izrađeni od zelenog papira. Potrebno je pripremiti oko 10 zelenih listova, nakon davanja oblika, umotan s gotovim božurnim.

Da bi se cvijet ispao veći i bujnim, u početnoj fazi u jezgri ležao je bombon ili oblikovanu kuglicu od folije.

Treba pamtiti da prirodni cvjetovi u prirodi nemaju savršene glatke rubove i linije, pa je manja točnost u pupoljku, to bolje.

Članak o temi: pleti za pse malih pasmina prema shemama s opisom

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Ljiljani

M.

strong>Klasa na proizvodnji nježnih ljiljana

Kraljevski cvijet ljiljana je senzualnost u kombinaciji s veličanstvenošću. Volumetrijski cvjetovi iz valovitog papira uvijek privlače pozornost. To nije samo dobar dodatak glavnom daru, već i veličanstveni dekor element za bilo koji odmor ili događaj.

Pod primjerom u nastavku, postupno će se opisati kako se divno ljiljan može napraviti od običnog valovitog papira.

Za posao će biti potrebno:

  • Papirno svjetlo lila, žute i zelene nijanse;
  • akvarel, gouche ili akrilne boje;
  • ljepilo ili ljepljivi pištolj;
  • Žica za stabljiku, približno 30 cm;
  • Tassel i oštra škara.

Ako je papir u roli, onda je potrebno odrezati traku od njega, širinu 7 centimetara. Iz rezultirajućeg segmenta, izrežite na male pravokutne praznine, koje treba dati zaobljeni oblik latica ljiljana. Zatim se rubovi moraju malo protegnuti s jastučićima prstiju, za više prirodnosti i malo se iskrivi s škarama ili konvencionalnom olovkom. Napravite produbljivanje usred latice, na ovaj način dajući prirodni zaokruži.

Kada su latice potpuno pripremljene, počinje čarobni proces reinkarnacije. Da biste to učinili, potrebno je miješati smeđe i tamne boje lila i nacrtati prirodne točkice do rezultirajućeg tona u podnožju latice. Za veću prirodnost, točke bi trebale biti deblje u bazi i praktički nestati do sredine.

Stabljika je izrađena od žice. Željeni komad žice je izrezan i ukrašen tankom trakom valovitog papirnog zelenog. Prije nego što restrukturirati žicu, preporuča ga rastezanje. To je učinjeno tako da nestanu sve nepotrebne pruge i nabori.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Ljiljani

Na bilo kojem rubu gotovog stabljike napravimo tučak i formiramo bod s termoklasom. Za dozvole, potrebno je kazniti ovo mjesto sa zelenom bojom.

Stameni su izrađeni od žutog papira. Mali glatki trg je izrezan iz role. U svoje vrijeme, rezati trake duž cijele dužine, ali baza je ostavljena krutina. Tada trebate uvrnuti uvijanje pokreta svake trake i vrha za ručavanje kapljice termoklastera. Nakon svega što je posao učinio, izostavljen od moždanih udara u sezori, da se ušulja akril ili omašom od smeđe-čokoladne nijanse i daju suhom.

Lišće za ljiljane imaju prilično izduženi oblik. Potrebno je smanjiti duge pravokutne trake iz zelenog valovitog papira, lagano istezanje i okretanje. Držimo se za tučak stamena i dodajte tri latice ljiljana do gotovog dizajna, a malo više od vrha himne.

Nakon toga slijepimo još tri latice preko zglobova prethodnih latica i ponovno zategnite rubove gotovog cvijeta.

Konačna faza je "instalacija" gotove ljiljana na stabljici, dodajući latice i fiksiranje kapljica ljepila.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
S slatkišima

Valovito cvijeće s slatkišima

Svaka iglanje koja je stigla do određene razine želi učiniti nešto izvanredno i nezaboravno. Nema praznika ili svečanog događaja bez slatkiša i boja. Moderni obrtnici odlučili su kombinirati ove dvije komponente u jednom i nazvati ovaj smjer dizajn džempera.

Cvijeće od valovitog papira s slatkišima ušlo je u modu ne tako davno, ali već su uspjeli osvojiti prilično velik broj javnosti sa svojom originalnošću i kreativnošću. Danas, kroz vaše računalo možete vidjeti fotografije i videozapise s velikim brojem majstorskih klasa za proizvodnju neobičnog buketa. Detaljan korak po korak opis će pomoći utjeloviti sve vaše podebljane ideje u stvarnost. Glavna stvar se ne boji eksperimentirati. Samo u ovom slučaju bit će buketi koji zaslužuju da ukrasite ne samo rođendane, već i vjenčanja.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Cvijeće s slatkišima

Za proizvodnju buketa trebat će vam čokoladne bombone, po mogućnosti okrugli oblik i u omotu. To će uvelike olakšati zadatak tijekom formiranja cvjetnog pupoljaka. Papir se može uzeti apsolutno bilo koju boju, ovdje možete dati volju vašim fantazijama. Iz valovitih kvadrata, rezani kvadrati, oko njih i oblika latice, povlačenjem i istezanjem gotovog platna.

Članak o toj temi: Kako napraviti kožu kože vlastitim rukama za početnike s fotografijama i videozapisima

Sljedeći korak će biti rezanje kvadrata filma za pečenje. Candy se ispostavilo da je gotov i mali rep je ostavljen na dnu, koji je tada ranjen prekrasnim niti ili zlatnom vrpcom. Gotovi obradci se postupno, sloj iza sloja, "završiti" s laticama, dajući odmah oblik prirodnog cvijeta. Potrebno je pokušati pokriti prve slojeve za pokrivanje potpuno slatkiše, ali naknadno može biti polu-prijateljski.

Gotovih boja, šik buket se uredno formira. To čini na različite načine. Možete zasebno "sjesti" zasebno na unaprijed određenoj žici, možete koristiti pljuske, pjene lopte, plastične boce ili montažnu pjenu. Nakon završetka buketa, može se reednuti satenskim vrpcima, raznim čipkama, kuglicama, kamenjem ili rinestones. Takav izvorni dar, definitivno, ostavit će iza neizbrisivih ugodnih sjećanja.

Da biste stvorili spektakularni buket, ne možete zaustaviti u jednom obliku cvijeta. To može biti razna kombinacija tratinčica, ruža, narcisa, maka, tulipana, orhideja i tako dalje.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Divovski cvijeće

Divovske veličine cvijeće

Velike cvjetove iz valovitog papira mogu se obaviti na bilo kojem odmoru. Takav ukras uvijek će izgledati svetkovno i neobično. Cvjetovi osjetljivog nijansa mogu se ukrasiti romantičnom zabavom ili vjenčanom proslavom. Ogromni, ali u isto vrijeme krhke, kao da je napravljen od porculana, moći će dati odmor još većim atmosferskim.

Za rođendan djeteta, proizvodi su pogodni za svijetle i vrištanje nijanse. Neophodno neće biti samo u ukrašavanju svečanih fotokata, već i fotografija. Prekrasni rast cvijeća iz valovitog papira moći će "ispuniti" goste prije ulaska. S tako ogromnim buketom, možete adekvatno zadovoljiti svoju voljenu ženu iz bolnice za majčinstvo ili dati svoju djevojku.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Divovske veličine cvijeće

Fazni proces proizvodnje velike ruže:

  • Na gustoj karton nacrtajte latični uzorak u obliku srca i kapljica;
  • Izrezati iz papira na predlošku od 15 velikih srca i 5 latica u obliku kapljica;
  • Svaka izrezbarena latica trebala bi se dobro protezati i sa strane, dajući mu oblik prirodnosti i prirodnosti;
  • Lobevi u obliku kapljica moraju biti lijepo omotani rubovi, uz pomoć olovke ili olovke;
  • Latice u obliku srca stvaramo valovite zavoje s olovkom samo sa strane;
  • Za stabljiku, trebat će vam dio konvencionalne meke žice, koji je potrebno reorganizirati s cvjetnom vrpcom ili valovitom papirom zelene boje;
  • Formiranje pupoljaka treba započeti s malim laticama, pred-ljepšajući ih na stabljiku kapljice ljepila;
  • Nakon što se osnova formira, kapljice su prvo zalijepljene naizmjenično, a zatim srce;
  • Od duge trake zelenog papira, isklesala je šalicu malih tkanina;
  • Završena zdjela je fiksirana na podnožju pupoljaka, fiksirana je ljepljivom vrpcom zelenog ili kapom ljepila.

U ovoj fazi ruža je potpuno spremna. Kako bi se lišće trebao izrezati iz zelenih valovitog papira duguljastih kalupa. Nakon toga, na sredini gotovog lista, postavite rub ponovnog žice, pre-dlying s ljepilom. Zatim preklopite oba polovice lista tako da je žica skrivena unutar latice, a preostali rubovi papira su raspršili natrag.

U završnoj fazi listovi su pričvršćeni s ljepljivim trakom do stabljike i ukrašene valovitim papirom ili nekoliko poteza akrilne boje.

Valovito papir cvijeće vlastitim rukama: kako napraviti s fotografijama i videozapisima
Veliki cvijet

Giant cvijeće iz valovitog papira magično će moći pretvoriti najobičniji odmor u očaravajućoj proslavi.

Čitaj više