Dnevni dizajn s dva prozora

Anonim

Dnevni dizajn s dva prozora

Dnevni dizajn s dva prozora - dobra ili loša?

Zapravo, imajući dobar ukus i barem malo znanja, možete stvoriti prekrasan interijer bilo koje sobe. Čak i ako je vrlo mala i ima ne-standardni oblik, dva i više prozora. Sve to može biti učinjeno ne u nepovoljnom položaju, već prednost i vrhunac unutrašnjosti vaše sobe. Nećemo poricati da stvaranje unutrašnjosti sobe s dva prozora zahtijevaju malo više fantazije i domišljate, pogotovo ako je mala. Da bi vam pomogao imati nekoliko dizajnerskih savjeta koji će mi pomoći da pritisnete željenu opciju.

Zapravo, sobe s dva prozora imaju vrlo veliku prednost - u njima ima više prirodnog svjetla i stoga se čini prostranim i lakšim. I načine za izdavanje tako ogromnog iznosa. I naravno, prozori ukrasa će na prvom mjestu stajati na prvom mjestu.

Mala soba

Ako imate tako blago kao dnevni boravak s dva niska veličina sustava, zatim nekoliko pravila za njegov dizajn pomoći će ga bolje i ljepšim:

  1. Ako počnete popravljati ne u novom stanu, uklonite sve iz sobe da biste vidjeli samo njezine obrise, bez cijelog sadržaja.
  2. Ako strop ne sjaji visinu, onda planirajte njegov završetak u bijeloj ili vrlo svijetli nijansu, to je pomalo ravno.
  3. U zidnu dekoraciju, također se držite svjetlosne tonove kako ne biste prekinuli ansambl s stropom.
  4. Dizajn sustava Windows također ne čini kontrast, lagani tonovi su prikladni, samo tamnije boje zidova i strop.
  5. Nemojte koristiti teške i glomazne zavjese u materijalima, bolje je ostati na plućima i transparentno. Ako želite zatvoriti svoj osobni prostor, koristite rolete ili rimske zavjese.
  6. Namještaj je minimum, samo najučinkovitiji. Ako imate prozore na jednom zidu, onda može postojati kauč između njih. Nekoliko stolica u ansamblu s stolom za kavu stvorit će sve potrebno za razgovore s gostima ili kućnom atmosferom. Također je prikladno za modularni namještaj s transformabilnim strukturama, koje se mogu lako modificirati.

    Dnevni dizajn s dva prozora

  7. Ako objesite ogledalo na drugoj strani prozora ili stavite garderobu s mjernim vratima, a zatim reflektirano svjetlo će dodati svjetlo i prostor. Ogledalo može biti između prozora ako želite.
  8. Kako je najbolja rasvjeta u unutrašnjosti dvorane bolje uključiti veliki luster u sredini stropa i malih izvora različitog karaktera: desktop, otvoreni, ugrađeni u zidove.
  9. Poželjno je da je mjesto u sredini sobe slobodno - i odjednom ćete imati goste i želite plesati, ili želite igrati s djecom u pokretnim igrama.

Članak o toj temi: Šivati ​​lambrequen iz vela vlastitim rukama: rezanje i krojenje

Ako se prozori vaše dvorane nalazi na različitim zidovima, onda učinite cijeli dizajn. Glavno mjesto u sobi bit će kut tih zidova na kojima su dostupni, u njemu, stavite kauč ili stolice sa stolom, razmotrite opciju s kaminom. I Windows temeljito straga.

Dnevni dizajn s dva prozora

Ako je vaša soba velika

Svi gore navedeni savjeti koji se odnose na postavljanje namještaja i dekor prozora su prikladni, ali opcije su mnogo više iu rasponu boja završavanja, te u količini dekoracije.

Možete, na primjer, koristiti takav izgled kada postoji veliki stol s nekoliko stolica u središtu hodnika, što je nemoguće s malom prostorom. Ili biti "komplet za razgovor" - stolice i mali stol.

I između prozora kako biste dogovorili kamin i napravili pristup njima besplatno. Vrlo dobro i zgodno kada su prozorske prozorske prozorske i s mekim premazima, stvorite tako udoban kutak za čitanje i razmišljanje, a kreće se može zalijepiti između prozora.

Dnevni dizajn s dva prozora

Na tako volumetrijskom prozoru, možete rasti i cijeli staklenik iz boja.

Čak i između prozora možete objesiti na TV, a na suprotnom smjeru staviti kauč stvaranjem kućnog kina na ovaj način.

Odabir odjeće za Windows

U njemu postoji jedna nijansa: nemojte ih oblačiti u različite odjeće, neće izgledati simetrično i unutrašnjost će izgubiti vrhunac. Bez obzira na to kako se prozori nalaze na jednom zidu ili na različite, trebali bi biti poput blizanaca. Čak i ako ste zonirali dnevnu sobu i prozore nalaze se u različitim funkcionalnim područjima, pokupite boju i materijal koji će biti prikladan i drugi.

A u tonu zavjesa možete pokupiti dekor u obliku kauča jastuka i napraviti ansambl vaše hodnika jedan.

Tako mislite - plus ili minus je da u dnevnom boravku postoje dva prozora. Uostalom, oni se mogu pretvoriti u potpuno neophodnu temu interijera, uzrokujući divljenje i prikladno za korištenje.

I može poslužiti kao vjerno i istinu, obavljajući ulogu pouzdanog i udobnog kuta gdje se možete sakriti od svih vitalnih previranja.

Članak na temu: Kako napraviti zaslon ispod kupke vlastitim rukama? Brzina i zasloni

Dnevni dizajn s dva prozora

Čitaj više