Kako završiti docha kuću iznutra i izvana?

Anonim

Ljetna kućica je uvijek mjesto gdje se duša i tijelo odmaraju. Ovdje bacaju misli o radu i učenju. No, tako da odmor u zemlji postao nešto nezaboravno - vrijedi lijepo razdvajati sve prostorije gradnje. I unutarnji završetak seoske kuće mora se izvršiti savršeno. Ovo pitanje i razmotrite u našem članku.

Kako se razdvojiti ovisno o materijalu zidova

Jasno je da ako je vaša zemlja kuća napravljena od drvene šipke - tada unutar završetka treba ga uskladiti. Možete koristiti bojenje, instalirati plastične ploče, napraviti vlažnu oblogu ili žbukanje, staviti gipsanu ploču ili oblogu. Sve ove metode će samo poboljšati karakteristike kuće iz bara i ni u kojem slučaju neće oštetiti osnovu kuće.

Kako završiti docha kuću iznutra i izvana?

Seoska kuća može biti od opeke. U ovom slučaju, unutar i izvan, možete učiniti bilo koji cilj. Moguće suočavanje s prirodnim kamenom, zidnim panelima, pozadinom, krpom, itd. Vaša fantazija može pomoći u cilju i možete kombinirati različite materijale u različitim sobama.

U slučaju da je zemlja kuća izrađena od pjenasta blokova, onda s materijalima morate biti oprezni. Suočavanje može biti bilo koji, glavna stvar je uzeti u obzir Parobarrier, koji bi trebao biti u zidu. Stoga se za te svrhe često koriste suhozid. Pod nje se može postaviti toplinsku izolaciju i izolaciju. I bilo koji završetak je složen na njemu, čak i ispod prirodnog kamena.

Završetak zemlje u kući trebala bi biti takva da se svaki član obitelji može odmoriti ovdje. Odaberite materijal na temelju vlastitih preferencija i od kojih se materijali ne koriste u uobičajenom interijeru.

Ako u stanu na zidovima pozadina i pločica, onda u seoskoj kući bolje je koristiti kamen, oblogu ili plastiku. To će vam pomoći da se preselite na drugu postavku i čiste misli.

Članak o temi: zid mural s tulipanima

Podna i strop - odabir materijala

Unutarnje uređenje seoske kuće ima nekoliko značajki na podu i na stropu. Znate li - na ljetnoj stranici ne samo svjež zrak, već i puno prljavštine, prašine i također mogu biti kućni ljubimci. A tijekom ostalih ne želim posvetiti veliku pozornost na čišćenje. Stoga je vrijedno paziti da je pod materijal koji se lako čisti i očisti.

Među takvim vrstama je dobra završna obrada s kazimom ili popločanim. Kuća će izgledati sjajno, ako u dnevnom boravku, u kupaonici, u kuhinji iu hodniku bit će pločice na podu. Mogu se odabrati isto u boji ili različitoj, ovisno o dizajnu svake sobe. Big Plus je jednostavnost čišćenja i visoke otpornosti na oštećenja.

Glavne minus pločice za područje zemlje su njezini troškovi i veliki napori ili gotovina potrošnja za visokokvalitetno polaganje. U trenutku kada je pločica hladna, malo se privlači, jer se u ljetnim mjesecima često posjećuje parcela u zemlji.

Završetak seoske kuće unutar stropa mora biti prvenstveno sigurna za različita iznenađenja. Kao što se nećete nalaziti u sobi za svaki dan, ali možete napustiti sobu cijelim tjednima i mjesecima - onda je strop trebao biti spreman za vremenske prognoze. To znači da će krov kuće procuriti - prva stvar koju strop pati i završava.

Unutarnji pogled na sobu rijetko ovisi o stropu i gledajte na strop samo prvi put - a onda služi kao dio interijera. Ali to će biti vrlo neugodno ako su vlažna mjesta formirana tijekom odsutnosti na stropu, kao rezultat će biti žuti i morat ćete ga ponoviti.

Članak o temi: Stanite ispod boce vina

Kako završiti docha kuću iznutra i izvana?

U ovom slučaju, vrijedno je razmišljati o vašoj kući da se lako mijenja strop. Takav ukras u seoskoj kući će ostati dugo vremena i neće vas uznemiriti ni tijekom iznenadnih poteškoća. Za strop preporučujem koristeći pločicu (za kupaonicu, kuhinju i hodnik), plastiku (za hodnike, dnevni boravak), montirane stropove (za sobe). Takav cilj i ispire se i izgleda sjajno.

Ali pozadina - kao unutarnji materijal za strop - ne tako praktičan. Tijekom odsutnosti mogu se ispasti, potamniti ili žuti. Ova završetka je još uvijek vrlo teško ispraviti. Malo je vjerojatno da možete kupiti isti roll na tržištu u godini ili više. I više se ne podudara, nijansi. Zašto koristiti takav unutarnji materijal, ako je potpuno nepraktičan za davanje.

Značajke vanjskog uređenja

Vanjski završetak seoske kuće je vrlo važna. Uostalom, svi gosti i susjedi vide vašu sobu izdaleka. Osim toga, to je sigurnost stanovanja i njezina kvaliteta. Oni koji su izabrali kuću iz drvenog bara više se ne bave vanjskim ukrasom. Ali s ciglanim kućama, betonom i panelom od pjene, situacija je potpuno drugačija.

Vani, kućica se može razdvojiti prirodnim kamen. Ova završava je vrlo lijepa i nepažljiva, iako skupa. Vrlo često, kamen se koristi samo na uglovima ili istaknuti prozore ili vrata. Ali čak i ako je dio kuće uokviren, uspjeh među onima oko vas je zajamčen.

Vrlo zanimljiva plastika traži vanjsku završnu obradu. Takvo sporedni kolosijek je vrlo lako oprati, ne žuti i ne blijedi. Iako izgleda ne skupo, poput kamena ili stabla - ali je mnogo manje. Prilikom odabira sporednja za ljetnu vikendicu, trebali biste razmotriti druge elemente kuće - prozori, krovne boje i vrata. Neka bude boje iz jednog gama.

Članak o temi: Pogreške i kvarovi perilice Siemens

Ako je za vanjsku završnu obradu odabrali krzneni kaput ili Coroede je odličan izbor. Prvo, izgleda vrlo lijepo. Drugo, takav materijal je izdržljiv. Sunce ga neće ugasiti, ali kiša neće omogućiti. Ali rad s takvim materijalom neće biti dovoljan. Visokokvalitetna mješavina za obradu je ključ činjenice da će Coroede trajati na desetke godina.

U posljednjih nekoliko godina, postoji mnogo nijansi komora na tržištu građevinskog materijala, tako da možete odabrati vrlo pojedinačne boje. Mali savjet još uvijek ne bira svijetle boje boje za vanjsku sliku, jer imaju nekretninu kako bi blijedila tijekom godina.

Kako završiti docha kuću iznutra i izvana?

Često su ljetne vikendice odvojene stablom. Ovo je dobar materijal, ali to bi trebala biti velika skrb. Nakon polaganja, sve drvene tračnice i obrve moraju biti prekrivene s nekoliko slojeva laka za vanjski rad. To je ključ činjenice da stablo ne mijenja svoju boju i insekti neće dovesti u njega. Ali drvo ima svoj način habanja - takav cilj može trajati samo nekoliko desetljeća, ali ne pola stoljeća.

Kada završavate u količini, oslanjajte se samo na vaše želje. Ovdje možete utjeloviti sve što želite. Glavni zadatak seoske kuće je omogućiti svojim vlasnicima da drže lijepo slobodno vrijeme. Stoga vas svi trenuci izgradnje moraju zadovoljiti na 100%.

Video "Prised za seosku kuću"

Record pokazuje kako možete iskoristiti country house.

Čitaj više