Applique "sova" od lišća, tkanina i obojenih papira s predlošcima

Anonim

Jesen - vrijeme zapanjujuće obrta, jer možete pronaći toliko prirodnih materijala u najbližem parku ili šumi. A ponekad i ispod nogu! Pretpostavili su, o čemu govorimo? Tako je, bit će o obrtu iz lišća. Listovi su prekrasan materijal koji je pogodan za stvaranje primjena, obrta i, naravno, herbarij. Možete pronaći najrazličitije i boje lišće, što omogućuje fantazije da podignu i izmisli sve vrste parcela primjena. Mi svoju pozornost posvećujemo glavnom klasu na aplikatima sova od lišća s predlošcima.

Primjenjivati

Također ćemo razmotriti opcije za stvaranje aplicijske tkanine, obojenog papira. I posebne bonus - sheme za Applique "Sova" kukičanje.

Početi s lišćem

Primjenjivati

Mi ćemo trebati:

  1. Kartona za osnove Applique;
  2. Suhi listovi, poželjno odabrali jednu boju ili nijansu;
  3. Škare;
  4. Gumbe za oči;
  5. Pištolj za ljepilo;
  6. Obojeni papir.

Prije svega, morate nacrtati siluetu sove na kartonu ili prevesti ispisani uzorak. Zatim morate izrezati siluetu i zatvoriti ga lišću, postavljajući ih jedni na druge, mjed. Pelue podmažite samo bazu koja će biti pričvršćena, potrebno je za učinak nakališta krila. Također je potrebno napustiti prostor za oči, kljun i šape.

Od žutog papira izrezati dva kruga - to će biti oči. Tipke za učenike (ili oči igračke) drže na ljepilo. Zatim, izrežite kljun i noge, a također ih zalijepite na posebno lijevo mjesto.

Također možete koristiti brz način za proizvodnju ovog Applique: trebate samo četiri lista. Jedan veliki torzo, vrh drugog za drugo uho i dva dugulja za krila.

Primjenjivati

Ovi listovi trebaju biti zalijepljeni na karton, izrezati šape iz crnog papira. Oči su također izrezane iz papira. Također možete lijepiti grančicu na kojoj će SOVIce sjediti. Sova od lišća je spremna!

Članak o temi: Proizvodnja košnica DIY dimenzija Crteži Video - Kako napraviti

Obrt iz tkanine

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Sova je simbol mudrosti, tako da često darovi u obliku sova pokazuju duboko poštovanje za doniranje. A ako je Sovice izrađena od tkanine vlastitim rukama, takav dar uopće nije.

Najbolje je za proizvodnju sova za korištenje, jer je savršeno drži oblik.

Primjenjivati

Za sove njihove fetru trebat ćemo:

  1. Osjećao se nekoliko boja;
  2. Škare;
  3. Adhezivni pištolj.

Primjenjivati

Za proizvodnju sova iz tkanine trebat će nam uzorak dijelova tijela, naime 2 detalja tijela, 2 dijela krila, trbuha, unutarnjih i vanjskih dijelova očiju (2), učenika, izljeva i 2 šape , Prvo gradimo uzorke na papiru, a zatim prijeđite na osjetljivu i izrezati dio.

Zatim nastavite do lijepljenja. Na stražnjem dijelu tijela slijepimo krila brkova. Isto se radi s vašim šapama.

Ako se Space planira kao božićno drvce ili keychain, svakako se držite leđa, kao i šape s krilima, na vrhu satenske trake ili posebnog zatvaranja za ključeve.

Onda prekrivamo prednji dio tijela i pažljivo se zaglavimo uz konturu. Dakle, krila i noge su kao da između dva dijela tijela. Nakon toga, ljepili smo trbuščić, oči, nos do prednje strane torza.

Ako želite, možete hodati s malim šavovima uz konturu svih dijelova, ali to je opcionalno. Također možete napraviti juhu mekanu, stavljajući ga u nju sa sintetima. Ali u ovom slučaju, ne morate u potpunosti držati lik, ali ostavite rupu za punjenje, što će nakon što će biti potrebno plakati.

Primjenjivati

Sova iz tkanine je spremna!

Papirnate sovice

Primjenjivati

Primjena sova od obojenog papira nevjerojatno je jednostavna. Za takav obrt trebamo šarene papir, škare i ljepilo.

  1. Izrezati dijelove za aplikaciju;

Primjenjivati

  1. Držite se torza s očima, keyboy i nogama;
  2. Ukrasimo otiske za trbuščić svijetle boje, oponašajući perje;

Članak o temi: ljiljani iz salvensa: video lekcije za početnike majstora

Primjenjivati

  1. Lijepimo krila mesinga u tijelo.

Primjenjivati

Također možete napraviti sovu u boji pomoću lišća kao dekor. Dakle, možete povezati dvije tehnike u jednom.

Za takav zanat, trebat ćemo: karton za bazu, ljepilo, grančice, papir i oči i lišće krila.

Za početak rada obojenog papira, izrežite detalje tijela, kljuna i očiju. Onda smo lijepili male dijelove tijelu, ljepili smo lišće kao krila. Također, iz vrhova lišća ćemo napraviti uši i noge, zalijepimo ih na radni komad, a kladionica i grana i grančica su zalijepljeni za karton tako da se grančica nalazi ispod šapa sova.

Naš papir u boji susso je spreman!

Primjenjivati

Primjenjivati

Kuka

Primjenjivati

Primjenjivati

Sova vezana kukičanom postat će izvrstan element dekor i unutarnjeg i odjeće. Stoga, poseban bonus našeg majstorskog razreda - sheme za pletenje applique "sova" kukiča.

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Uspješna kreativnost!

Video na temu

Odabir videozapisa na temi pomoći će vam da saznate više o aplikacijama sova u različitim tehnikama.

Čitaj više