Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Anonim

Prirodna drvena vrata nikada neće izgubiti potražnju od potrošača: karakteriziraju visoka čvrstoća, jedinstvena vanjska atraktivnost, ispunjavaju sve zahtjeve za prijateljstvo okoliša i dobro zaštite sobe od buke i prodiranja hladnoće.

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Odaberite vrata od pepela

Najpopularniji i pristupačniji materijal za proizvodnju struktura vrata je sirovina za pepela. Koje karakteristike rade vrata massifa, koje su njihove prednosti i kako odabrati visokokvalitetna vrata iz ove sirovine - ispričat ćemo o predmetima i najtanije što je više moguće.

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Očigledne pluseve ugradnje u stanu vrata pepela

Ash, poput hrasta i bukve - smatra se vrlo vrijednom drvenom stijenom i ima izvrstan pokazatelj snage. Dizajni iz niza pasmine pepela otporni su na najrazličitiju štetu i stoga su tako traženi u dizajnu unutarnjeg prostora.

Vrata su pepela u unutrašnjosti mogu se koristiti čak iu sobama s čestim temperaturnim razlikama, a vrući zrak - stablo ove sorte dobro je u skladu s ovim štetnim čimbenicima i nije deformiran pod njihovim utjecajem, stoga se često stavljaju strukture pepela kupke i saune.

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Drvo pepela dobro drži prirodnu boju. Takva se kvaliteta ne može ni pohvaliti čak i elitnim hrastom, koji s dugom servisnim životom počinje potamniti.

Izvorno prirodno drvo slika čini strukture vrata od pepela najatraktivnije za uporabu u dizajnu apartmana ili domu.

Ima li kakvih minusa na vratima pepela?

Proizvodi vrata iz ovog materijala imaju niz značajnih nedostataka koji bolje znaju o stjecanju i ugradnji dizajna:

  1. Pepeo se ne boji povećane topline, ali je osjetljiva na vlagu. Ovo svojstvo stabla objašnjen je nedovoljnim sadržajem tanina, te je stoga idealan za korištenje materijala kao gramata za razvlačenje, ali ne i instalirati ga na ulaz ili u kupaonici.
  2. Skupština vrata se poželjno redovito rukuje s posebnim pripravcima koji bi povećali prirodnu otpornost na vlagu materijala i time povećali svoj radni vijek.

Članak o toj temi: Sušilice za sušenje vlastitim rukama

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Kako odabrati visokokvalitetni dizajn vrata iz apel polje?

Nakon što je odlučio uspostaviti vrata pepela do apartmana, potrebno je potrošiti svu snagu i odabrati stvarno kvalitetan proizvod za vaš dom. Ash, obrađen svim pravilima, moći će služiti bez oštećenja i oštećenja više od 100 godina. Koji su kriteriji za preuzimanje i kupnju proizvoda zaista visoku kvalitetu?

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Prema stručnim pregledima, maksimalni izdržljivi će biti dizajn vrata, izrađen izravno iz gornjih slojeva ovog vrijednog stabla, to jest, iz sloja u blizini drvene kore. Jednako čak i vizualno razlikovati površinski sloj od jezgre jednostavno: visokokvalitetna svjetlost vrata pepela (fotografija), malo bež nijansa. Dizajn od jezgre odlikuje se tamnim nijansima - od smeđe čokolade do ljubičaste plime.

Često, krušne mrvice pokušavaju sakriti lošu kvalitetu proizvoda, toniranje specijalnih impregnacija ,

Vrijedi izbjegavati i kupuje obojene proizvode za peperje. Svijetle boje mogu sakriti ozbiljne nedostatke pod njihovim slojem i, kupnjom privlačnosti, mogu se kupiti atraktivna vrata, koja je već počela rotirati proizvod.

Uvijek pažljivo procijenite platnu za male nedostatke - prisutnost kuja, debele slojeve laka premaz, pukotine, čips. Zapamtite, savršena i visokokvalitetna vrata uvijek imaju glatku površinu.

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Idealno rješenje pri kupnji vrata od drva Ash-Tree - kontaktirajte profesionalce i naručite dizajn željene boje i veličine. Tehnologija obrade stabla ove pasmine ima brojne suptilnosti i zahtijeva posebno znanje i vještine od majstora, osim toga, možete odabrati visokokvalitetne sirovine u radionici.

Vrata iz niza pepela u unutrašnjosti apartmana

Moderni dizajneri stan interijera daju sklonost laganim gama tonovima i ne iznenađujuće: nježne i ne graciozne nijanse vizualno povećavaju područje stambenih prostora, čine ga prostranim. Stoga su vrata bijela kao idealan dizajn za korištenje u dizajnu sobe u svijetlim bojama.

Članak o temi: Kako napraviti šablone za strop s vlastitim rukama?

Vrata unutarnji bijeli pepeo bit će savršeno u kombinaciji s avangardnim stilom i s klasičnim vrstama unutarnjih rješenja. Elegancija i sofisticiranost topova pepela značajno će povećati atraktivnost i udobnost u zatvorenom prostoru.

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Moderna boja za strukture vrata daje nijansu kao skandinavsku. Istina, kada ga uključi u unutrašnjost, također ćete morati uzeti u obzir boje podne obloge, prozora i namještaja.

Općenito, s dizajnerskog stajališta - pepeo je najatraktivnija raznolikost drva. A točka je ne samo u ugodnim prirodnim tonovima materijala - platno pepeo ima jedinstveni prirodni crtež iz isprepletenih dobnih prstena, vlakana. Ovi prirodni obrasci na različitim kutovima gledišta daju apsolutno različite slike općenito, te stoga ne zahtijevaju dodatno uređenje rezbarijama.

Koja je cijena dizajna vrata od pepela?

Cijena vrata iz ove vrste stabala odmah ovisi o nekoliko čimbenika:

  1. Dizajn ukupne veličine
  2. Dizajn proizvoda. Može biti čista mreža i može imati različite umetke (vitraji).
  3. Složenost i kvaliteta priključaka.

Odaberite vrata od pepela: prednosti i mane

Prosječna cijena za dobre vrata pepela u domaćim trgovinama počinje od 50.000 rubalja. Cijena ispod navedene daske može govoriti o niskim kvalitetama samog drva ili mogućnost kršenja tehnologije za preradu drva.

Prirodne drvene strukture uvijek su složene u postrojenju, pa je bolje vjerovati procesu instaliranja profesionalaca - jer samo desna vrata mogu poslužiti što je duže moguće i potpuno zaštititi sobu od hladne, prašine i buke.

Čitaj više