Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Anonim

Fotografija

Balkon je vrlo često postaje mjesto koje služi za pohranu raznih nepotrebnih stvari. Sve što ostaje bez slučaja je poslano tamo. Čak i unatoč činjenici da će neke od tih stvari koje već koristiti nitko ne koristi, oni ih i dalje štite. Možda, nakon Annal Broj godina, oni su još uvijek određeni na smeću, ali prvo moraju ležati na balkonu. Što učiniti kako bi se spriječilo takvu struju i ne dopuštaju da vaš balkon posjeduje bijedno postojanje. Uostalom, glavni poziv balkona je proširiti područje stana, a umjesto toga postaje spremište za ono što je već opisano. Glavna stvar koja treba uzeti u ovom slučaju je da to učini tako da vi i vaša kućanstva nisu ni pomislili da umjesto kontejnera za smeće u kući postoji još jedna soba, koja će se također moći nositi s tim zadatkom isto. Da biste to učinili, vaš balkon bi trebao izgledati kao da izgledaju vaše obične dnevne sobe. To vrijedi i za postavljanje u vezi s namještajem, kako na pozadinu, te za zavjese, te na druge sve vrste ukrasnih elemenata koji će stvoriti posebnu atmosferu na balkonu.

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Koristite balkon da biste proširili područje apartmana.

Kako ukrasiti balkon s vlastitim rukama?

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Ako su zavjese u preklopu, onda je montaža bolje šivati ​​unaprijed.

U slučaju da sredstva za kalsku opremu i, prema tome, popravak balkona nije dovoljno, potrebno je obaviti barem minimalne događaje. Koji će i dalje moći utjecati na transformaciju tih četvornih metara. Dakle, prvo će biti potrebno napraviti sve od balkona, koji se nalazi tamo i rastavljajte te stvari s desne strane i nepotrebno. Slijedite pravilo koje navodi da ne bi trebalo biti nepotrebno. Dakle, gomila, koja je potpisana kao "nužna" stvari moraju biti nekoliko puta manje od suprotnog. Zatim držite opću grešku. Nakon toga, potrebno je obratiti pozornost na to kako su zavjese obješene. Ovaj dio interijera je uvijek iu svakoj sobi će igrati glavnu ulogu. Zavjesa može transformirati gotovo svaku sobu. Balkon je vrlo uska soba u kojoj je gotovo nemoguće pokupiti zavjese. Omjer duljine i širine ponekad ne gleda na sve. Međutim, postoji prilično pouzdana opcija - za šivanje zavjesa vlastitim rukama.

Članak o toj temi: Odbačena ploča: seksualno polaganje i foto jezik, udarac s rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Koje zavjese mogu biti šivanje na balkon s vlastitim rukama?

Glavni uvjet za dizajn balkona je, naravno, nakon vašeg ukusa i stila. Dakle, ako su sve sobe napravljene u klasičnom stilu, onda u budućnosti ne biste se trebali povlačiti iz tog tona. Boja zavjesa trebala bi biti slična boji glavnih zavjesa u kući, moguće je tonirati tamnije ili obrnuto upaljač. Najlakši način je stjecanje omiljenog tkanine, rezanje i zatim krojenje točno kako želite.

Za balkon ne biste trebali pokupiti guste zavjese, jer mi nedostaju malo svjetla.

Ovaj savjet neće vam samo pomoći spektakularan da odražava balkon, već i uštedjeti novac, jer lagani materijali obično koštaju jeftinije od onih koji idu s oblogom. Dakle, zavjese na balkonu trebaju biti ušiveno iz svjetla prozirnog tkiva.

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Zavjese za balkon su bolje učiniti iz finog tkiva tako da propuste svjetlo.

Prvo morate izmjeriti veličinu prozora i zid uz njega. Rezultirajuća magnituda treba mjeriti na zavjesama i odrezati višak materijala vlastitim rukama. Kako bi odrezali zavjesu, potrebno je osloboditi jednu nit. Za to se na tkanini vrši mali rez, navoj se uklanja. Trebalo bi ga izvući, a odmah ćete vidjeti gdje trebate rezati. Bočne strane zavjese moraju biti zavedene. Za to je napravljen dvostruki rub, koji je ušiven uobičajenim izravnim linije srednjih šavova. Donji i vrh zavjesa mogu se promatrati vlastitim rukama, a zatim izvesti trim. Od gore navedenog, bit će dovoljno za povlačenje 2 - 2,5 cm. Veličina donje granice ovisi o veličini zavjesa, ona također može varirati od 2,5 do 5 cm.

Pribor za zavjese rade sami

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Tako da zavjese izgledaju lijepo, ukrasite ih.

Članak na temu: Burlakovin u modernom interijeru: 50 originalne fotografije za ukrašavanje fotografija s vlastitim rukama

Pričvršćivanje vrpce vlastitim rukama ovisit će o tome kako ste zašili zavjese. Ako ih namjeravate koristiti samo na balkonu, prilično je realno smanjiti toliko savjeta kao što je prozor u širini. Dakle, ako su zavjese u preklopu, tada se sami sklop može ušivati ​​unaprijed tako da se ne može zabrljati s njima. Ako priznate činjenicu da će se ove zavjese koristiti u drugim prostorijama (na primjer, u zemlji), pletenica treba odabrati u veličinama zavjese. Da bi se tkanina na prozorima najučinkovitije izgledala, koriste se različite tehnike. Najlakše i staro - to nije do kraja osušenih zavjesa, koji se pod težinom vlastite težine su izravnati. Također jedna od sličnih metoda je vezanost za težine za drapiranje. Mogu biti i privremene i konstantne. Drugi predstavlja najveći interes, jer ga također mogu napraviti vlastitim rukama. Da biste to učinili, prilično je potrebno steći nešto u trgovini, bit će sasvim dovoljno da će biti u kući, a vaša fantazija ne sprječava.

Najčešće, fragmenti iz tkivnih ostataka za zavjese koriste se kao težine za draperiju. Od njih, možete sakriti sve vrste ukrasa, vezati tkivo s lonac ili vezati ih s čipkama s kukom. Druga mogućnost je da napravite frizuru.

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Zavjese na balkonu s vlastitim rukama (fotografija)

Čitaj više