Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Anonim

Tekst Pritisnite: [Hide]

  • Priprema za ugradnju rastezljivog stropa
  • Uputa korak po korak o ugradnji gornji strop
  • Što obratiti pozornost na stropni uređaj?

Trenutno suspendirani stropovi su najpogodniji, originalniji i estetski oblik završne obrade. Stretch strop najbolje odgovara za veliku sobu s visokim zidovima. Kao osnova za takav strop, koristi se poseban tkiv ili vinilni film.

Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Da biste označili niski kut sobe, preporuča se koristiti razinu izgradnje.

Može imati sjajnu, mat i kombiniranu strukturu. Možete instalirati strop s dvije razine vlastitim rukama bez trošenja novca za usluge treće strane. Kompetentno raspoređeni s dvije razine stječeći stropove omogućuju skrivanje nedostataka i raznih komunikacija, kako bi ostvarili najrazličitije ideje dizajna i razbili sobu u odvojene zone.

Priprema za ugradnju rastezljivog stropa

Prije nego što namjeravate montirati strop s vlastitim rukama, potrebno je, kao pri obavljanju bilo koje druge građevinske i instalacijske radove, pažljivo, pažljivo i detaljno i detaljno. Prvo, razvija se dizajn i dizajn sustava rasteznog ili ovjesa, shema se priprema, izračunava se željeni broj materijala za rad. Izgled suspendiranog stropa s dvije razine prikazano je na Sl. jedan.

Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Slika 1. Shema obustavljenog stropa s dvije razine.

Nakon završetka dijagrama gornje razine stropa, morate uzeti u obzir i odabrati mjesta za montažne točke ili lustere. Pogledajte što izgleda dizajnerska shema za instalaciju lustera, možete na sl. 2. Tada se obavljaju sva potrebna mjerenja, a crtež na stropu s dvije razine nastaje s naznakom dimenzija. Crtanje označava instalacije vodiča i profila, iz kojih će biti dvoslojni strop. Također označava mjesta pričvršćivanja suspenzija, bez obzira na to koji će se dizajn montirati: napetost ili suspendirana.

Članak o toj temi: Kako odabrati pravi metalni gornji vijenac u dnevnom boravku

Zatim morate obaviti perimetar sobe, koji se odnosi na crtež, izvođenje oznake. Nanesite vodoravnu liniju na zid.

Počnite označavanje treba biti od najnižeg kuta prostorije. Koristite za ovu razinu izgradnje.

Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Slika 2. Shema izgradnje za ugradnju lustera.

Označite instalacijske stranice profila vodiča.

Dupleksne stropove se instaliraju pomoću sljedećih alata:

  1. Perforator - koristi se za osiguranje profila vodiča.
  2. Spatule i oštrice za povlačenje i popravljanje platna.
  3. Odvijač.
  4. Korak - neophodna stvar pri radu na visini.
  5. Toplinski pištolj, opremljen plinskim cilindrom - koristit će se za grijanje i povlačenje platna.
  6. Razina izgradnje - koristi se prilikom primjene oznake. Najpogodniji rad je laserska razina.

Natrag u kategoriju

Uputa korak po korak o ugradnji gornji strop

Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Slika 3. Montiranje dijagrama prve razine.

Prije početka stvaranja stropa vlastitim rukama, pažljivo pročitajte sljedeće sheme. Slika 3 prikazuje shemu instalacije prve razine. Na slici 4 možete vidjeti dijagram drugog stropa uređaja.

Strop na dvije razine uključuje instalaciju rasvjete, tako da morate razmišljati unaprijed iznad uređaja za ožičenje. Sve ožičenje mora biti skriveno u poseban kabelski kanal. Ima pojavu valovitog crijeva fiksirana na stropu.

Unatoč činjenici da takav strop ima dvostupanjsku strukturu, morat ćete pronaći opću razinu. Odredite širinu bageta i označite istu udaljenost od izvornog stropa do ugla. Prijenos dobivene oznake na svaki kut perimetra. Da biste to učinili, koristite vodu ili lasersku razinu. Napetost između žica trake i metka niz upravljačku liniju.

Druga razina mora biti u obliku kruga u središtu postojećeg stropa. Provedite dijagonalu. Središte njihovog raskrižja i bit će željeni krug. Vijak na mjesto raskrižja vijka i povucite tanku žicu na njemu. Dužina žice mora odgovarati radijusu navodnog kruga. Vijak na kraj žice olovke i naprijed kruga. Učinite to da je promjer kruga bio oko 10-20 mm više od samog kruga. To će vam omogućiti da lakše kretati linijom u procesu instalacije.

Članak na temu: Uređaj toaleta odvodnog spremnika: kako to popraviti vlastitim rukama

Strop se sastoji od dvije razine, a krug omogućuje shvatiti kako je prijelaz s najviše razine do donjeg. Prijelaz može biti valoviran ili jednostavan, na redoslijedu izvršenja rada to ne utječe.

Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Slika 4. Shema uređaja druge razine stropa.

Nakon što je kontrolna linija oko perimetra spremna, možete započeti profil na zid, fokusirajući se na liniju za glavnu razinu. Profil je fiksan pomoću plastičnih kolica i vijaka. Koristite tiple s promjerom od 6 mm, a vijci su 4-5 mm.

Ugradite profil po cijelom perimeru, a zatim montirajte krug u središte. Zbog činjenice da je strop dvije razine, krug bi trebao imati širinu koja bi se podudarala s dubinom prve razine sustava. Za pričvršćivanje dizajna na glavnom stropu koristite iste vijke i tiple kao za pričvršćivanje iznimke. Prije popravljanja kruga provjerite je li površina glavnog stropa glatka. Ako površina ima odstupanja, potrebno ga je poravnati s plahtama Cabartana lima.

Strop kojeg stvarate ima krug u sredini. Da li se ovaj prostor ne čini praznim, morate instalirati luster. Luster zahtijeva konzolu. Ovaj nosač je izrađen od psam ili debele šperploče u kombinaciji s ovjesom vrpce. Možete koristiti gotov br. Bolje je ne instalirati ovaj uređaj na ploče, jer U tom slučaju, pukotine se mogu pojaviti duž vlakana.

PVC film je priključen na bugove s 2 vijke. Potrebno je zagrijati toplinski top na oko 70 stupnjeva i osigurati u profil. Prema istoj shemi, provodi se ugradnja vinilnog filma druge razine u prethodno instaliranom krugu. Koristite poseban dekorativni film za skrivanje praznina. Konačno, morat ćete instalirati samo luster na konzolu. Na ovom dvostupanjskom stropu je spreman.

Članak na temu: slomio sam bravu vrata: što učiniti u ovom slučaju i kako se nositi s problemom?

Natrag u kategoriju

Što obratiti pozornost na stropni uređaj?

Summing Up, možete dati nekoliko jednostavnih, ali vrlo važnih i korisnih preporuka. Prije svega, kako biste nacrtali krug, morate koristiti tanku žicu, ali ne i padajuću nit. Činjenica je da je nit rastegnut, zbog čega će se krug zasigurno dobiti neujednačen.

Kada instalirate bagetu, morate obratiti pozornost na utičnice, doze i prekidače. Na njima je utvrđena približna autocesta električnog ožičenja u zidu.

Ne preporučuje se stvoriti strop s dvije razine materijala s sjajnom površinom. Noću, takav strop će odražavati svjetlo od svjetiljki i prednjih svjetala s ulice, što će svakako dostaviti mnoge neugodnosti. Stoga je najbolje iskoristiti sjaj samo u gornjem krugu.

Pravilno raspoređeni strop s dva razina omogućuje brzo i učinkovito rješavanje problema povezanih s ažuriranjem površine. Veliki izbor tekstura i boja takvog stropa dostupni su na tržištu, tako da možete utjeloviti sve ideje u stvarnosti. Dobar posao!

Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)
Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)
Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)
Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)
Dupleksne stropove s vlastitim rukama (fotografija i video)

Čitaj više