Ugradnja prozora i padina s vlastitim rukama

Anonim

Prozori plastike danas postaju sve popularniji. Ne posljednja uloga u ovome je igranje malih u usporedbi s eurozvadim troškovima drveta. Neki vlasnici radije instaliraju prozorske pragove i padine sami - ona štedi značajan iznos. Takav rad nije osobito težak za osobu koja ima barem minimalne vještine izgradnje.

Ugradnja prozora i padina s vlastitim rukama

Instalacija plastičnih prozora pruža pouzdano zapečavanje i zaštitu od topline.

Instaliranje prozora i padina su konačne operacije prilikom instaliranja plastičnih prozora. Instalacijski koraci su vrlo jednostavni i neće zahtijevati nikakve posebne vještine izgradnje. Prilikom instaliranja plastičnih prozora, uređaj padine i prozora nije potreban (pod uvjetom da je toplinska izolacija provedena), ali za stvaranje prekrasne unutrašnjosti, takve elementi su važni.

Ugradnja prozora

Ugradnja prozora i padina s vlastitim rukama

Instaliranje prozora se provodi tako da ne govori previše naprijed. Dakle, ne stvara prepreke toplom zraku iz baterije.

Nakon što je PVC prozor isporučen na mjesto, možete se preseliti na montažu prozorskog praga. Trebao bi malo govoriti iz otvaranja, u isto vrijeme, kao što je bio, naslonjen na zid. Ove izbočine nemaju širinu za više od početne trake padina - morat će se kasnije instalirati. Instalacija neće zahtijevati posebne alate ili ozbiljne vještine za rad. Za uranjanje prozora na željenoj duljini, možete uzeti jednostavnu pilu ili električnu šalicu. Tijekom tog postupka potrebno je promatrati točnost i izrezati, pokušavajući ne imati veliki pritisak na prozor.

Prilikom montaže sustava Windows potrebno je uzeti u obzir svojstva materijala iz kojih su napravljeni.

Iz broja kvalificiranih i kompetentnih će instalirati, vijek trajanja plastičnih prozora ovisi.

Također se uzima u obzir kako je ugradnja samog prozora. U mjestima kontakta toplog i hladnog zraka, kondenzat - vlaga će se apsorbirati u drvo, od kojih je napravljen prozor, koji, naravno, ne doprinosi njegovoj izdržljivosti. Dakle, da se to ne dogodi, prozornici mora biti odvojen od zidova i toplinski izoliranih. Prilikom obavljanja ovih uvjeta može se izbjeći da će se prozorska daska zamrznuti i kolaps.

Članak o temi: Dekorativni asfaltni dizajn. Radimo uobičajeno pokriće neobičnih

Učvršćivanje prozora mora se izvršiti pomoću montažne pjene. To će savršeno uhvatiti prozorske prozorske s površinom nagiba, ispuniti prazninu i poslužiti kao dobar toplinski izolacijski materijal.

Da ne bi se formirao kondenzat, prozornici mora biti odvojen od zidova i toplinski izoliranih.

Instaliranje prozorskog praga za plastične prozore treba provesti tako da se ne zagovara. Tako da neće stvoriti prepreke toplom zraku iz baterije. U kućama tipa panela, prozorske su prozorske prozore instalirane iz plastike, čija je širina oko 25 cm. Ako se prozor se kupuje s širim veličinama, lako ga je odrezati s stražnje strane. Pripremljeni detalji trebat će biti doveden u Subcast prostor oko 1 cm, popraviti s klinovima - od plastike ili drva. Kako bi se pravilno uklopio na prozor za željenu veličinu, potrebno je za mjerenje duljine između zidova prema prozoru, u vanjskom rubu otvora, od prozora do zida. Gotovi element bi trebao biti malo već od širine otvora prozora - to je tako prikladnije instalirati, ali je već samo malo - s netočnim mjerenjem, padine neće biti nestale u prozorske prozorske, ali će biti prazni u nastavku. Kada pijete Windows, apsolutna simetrija treba postići na obje strane za one dijelove koji se pojavljuju izvan otvora.

Slijed rada

Prije nego što je potrebno, morate pripremiti sve za posao. Prostor ispod prozora je očišćen - morate potpuno ukloniti smeće i moguću kontaminaciju, nakon čišćenja površine je lagano navlažena. Ako se instalacija izvodi pomoću pare barijere, komad materijala treba biti širi od otvora. Pezalica za izolaciju parica je zalijepljena s uskim dijelom do okvira, široka, nakon polaganja sloja pjene, na put.

Nakon toga, možete nastaviti popunjavanjem jaza. Prosječni prostori ispunjeni su montažnom pjenom. Sipajte pjenu slijedi linije, kao guste što je više moguće, kako ne bi ostavili prazan prostor. Ponekad ne posvećuju posebnu pozornost na rezultirajuće razmake, uzimajući u obzir da kada ekspanzija pjene potpuno prekine ostatke. Prilikom punjenja šava pjene više od 5 cm prvo, treba biti napunjena pjenom od približno pola, nakon 15 minuta postupka mora biti završena - ispunite sve do kraja. Prostor treba osigurati za pjenu za proširenje - u tu svrhu, potrebno je udati se za samo tri četvrtine.

Članak o temi: Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Drvene šipke su izložene na rubu prozora za podršku. Debljina njih je odabrana na takav način da prozor može ući u prostor ispod prozora, a jaz ne bi ostao. Da bi instalacija bila još više, barovi trebaju biti postavljeni strogo vodoravno ili s padinom prema sobi. Nakon toga možete ispuniti prostor za pjena koji je ostao između trake. Vrlo velik sloj pjene ne može se pripisati dobrim mogućnostima - to će doprinijeti činjenici da prozorska daska jednostavno raspravlja o luku. Prostor se može izolirati pomoću materijala odgovarajuće namjene ili barem nanositi tanki sloj pjene na površinu. Sada možete staviti i prozorske prozorske prozore na barove. Instalacija prozora je gotovo dovršena; Ostaje samo da popuni posljednje praznine i na vrhu kako bi se suprotstavio pjenom da postavite teret s dovoljnom težinom oko jednog dana.

Instaliranje padina

Ugradnja prozora i padina s vlastitim rukama

SUCKS - Otvaranje prozora koji se nalazi izvan ili u zatvorenom prostoru.

Bio je red završne faze - to je instalacija padina. SUCKS - Otvoreni prozori, koji se nalazi vani ili u zatvorenom prostoru oko perimetra prozora. Ovaj element treba pripisati dekorativnom - njihov je cilj sakriti zatvarače zglobova i okvira. Uređaj za podešavanje plastičnog uređaja je dovršena. Padine nisu tako složene za ugradnju, u kombinaciji s prozorom, imaju izvrsnu toplinsku izolaciju, zvučnu izolaciju, izdržljivu i jednostavnu. Unutrašnjost sobe s njima izgleda ljepše, dovršeno.

Da biste dogovorili prozor na taj način, bit će potrebna plastična ploča. U panel kuće gdje su padine su uske, jednostavna plastična ploča bez lakinskog premaza, u kućama od opeke, bolje je koristiti sendvič ploču. Također ćete trebati i drugi alati za kosim uređajima:

  • Plastične trake - P-oblika, F-oblika;
  • Drvena željeznica debljine oko 15 mm;
  • Stajalica s zagradama;
  • Perforator;
  • razina;
  • izolacijski materijal;
  • nož, škare za rezanje metala;
  • zatvarači;
  • Bijeli silikon.

Članak na temu: Liječenje visine podova: Standardi i tipovi instalacije

Ugradnja prozora i padina s vlastitim rukama

Alati za instaliranje padina: perforator, razina, materijal za izolaciju, bijeli silikon, stapler s nosačima.

Dok postavka nagiba nije u potpunosti dovršena, zaštitni elementi iz plastike nisu potrebni - bit će moguće spremiti dijelove čistim, urednim. U početku, rake je montiran na vanjski rub perimetra padina - s vježbama i vijcima za samozad. Da biste dobili glatke linije, trebali biste koristiti razinu. Uz pomoć takvog dizajna, plastika se daje tvrdoća. Prilikom izgradnje podrške za plastiku, nije potrebno poslužiti manjkav tračnica - kasnije će i dalje biti skriveni.

Kada koristite samo-rubove duž ruba prozora, start je oblikovana. Zatim će se plastična ploča umetnuti u nju. Mora se postići da početna traka stane što je više moguće. Sada je stigla pričvrstiti traku F-oblika. Mjeri se u točnosti u veličini nagiba, a preostali "rep" jednostavno je odrezan.

S obje strane na vrhu daske bit će brkovi. Ali vrlo je lako ukloniti škare za metal. Pokretanje PLANCA pričvršćena je na tračnicu s ploče s primjenom nosača. Trebalo bi biti pričvršćeno na donju traku - plastiku će se kasnije umetnuti u ovaj prostor. Ako je potrebno, takva traka može pokriti i oštećene pozadine. Sljedeći korak je izrezan točno u veličini na ploču od plastike. Mora se najprije gurnuti u početnom traku, a zatim u blizini, unutar izolacijskog sloja treba položiti. Ispada se na ovaj način hermetički prostor u kojem se sačuva toplina. Ako se pojavile šale neravnomjerne, možete ih zatvoriti pomoću bijelog silikona.

Čitaj više