Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Anonim

Mnogi, zamišljajući dar, kao mjesto za sezonski boravak, donose se sve činjenice da nije pronašla mjesta u urbanom stanu. Dakle, na vikendici nalaze se stare, lemljene fotelje, pločene kotlile, stolice od samostrela. Ali kada su vaši prijatelji i poznanici dolaze u zemlju, stvarno prva stvar koju vide je stara, otrcana vrata?

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Odaberite vrata u zemlju

U isto vrijeme, potrebno je upozoriti i od drugog ekstremnog - na privatnu običnu zemlju, luksuzna metalna vrata biti smiješna i neprirodna. Stoga je vrijedno razmišljati o optimalnom izboru ulaznih vrata DACha.

Što čekamo vrata vikendice

Odlazak iz kuće u zemlji, mi zapravo ostavljamo milosrđem sudbine. Štoviše, ako se prozori seoske kuće mogu zatvoriti metalnim kapcima ili rešetki, tada je situacija složenija s ulaznim dizajnom. Osim opasnosti od neovlaštene penetracije, postoji i štetan učinak na ljetna vrata vanjskih temperatura i atmosferske vlage. Dakle, sljedeći zahtjevi su predstavljeni na vrata zemlji:

  • pouzdanost od hakiranja;
  • otpornost na vanjske atmosferske utjecaje;
  • Ako je moguće, niska cijena.

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Na mnogo načina, drveni proizvodi odgovaraju tim kriterijima. Plastične mogućnosti, unatoč svim vanjskim ljepotama i privlačnosti, neće se moći odoljeti ocjenu i odvijaču, metalna vrata su teška u transportu i kompleksu u skrbi, jer su podložni procesima korozije, a opcije iz MDF panela također se ne razlikuju visokog otpora vlage. Osim toga, posljednje dvije vrste njihovog izgleda češće privlače pozornost uljeza.

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Prednosti drvenih vrata za davanje:

  1. Stablo je najzgodniji materijal i, biti u prirodi, nećete se osjećati stranca. Budući da je stablo stalno "disanje", mikroklima unutar prostora u zemlji uvijek će biti zdrava.
  2. Drvene opcije imaju prilično pristupačnu cijenu i mehaničku snagu. Izrađeni su od krutog borovog masiva, postat će prilično ozbiljna prepreka neiskorištenim gostima.
  3. Stablo je lako obojiti (uključujući vodootporne boje), što značajno povećava život proizvoda.
  4. Drvena vrata su iznimno niska toplinska vodljivost, tako da u seoskoj kući, ulaz na koji je opremljen uz pomoć modela ovog tipa, uvijek će biti topliji. Vrlo vrijeme da zapamtite i prekrasno drvo otporne na smrzavanje.
  5. Drvena vrata karakteriziraju dobra apsorpcija zvuka.

Članak o toj temi: Kako napraviti TV antenu vlastitim rukama: za davanje i kuću

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Odaberite Vrsta

Za ulazna vrata u seosku kuću, najbolja opcija će biti stjecanje modela panela ekonomske klase, na primjer, kao na fotografiji. Takve opcije su jednostavne, pouzdane, bolje je uskladiti se s atmosferom zemlje. Pozivajući se na proizvode gospodarstva klase, oni se, međutim, razlikuju prilično atraktivan izgled, te se stoga može instalirati kao ulična vrata. Ako je potrebno instalirati internetske ljetne vikendice, moguće je kupiti ga iz borove polja, ali s pilincima, kao na fotografiji. Trajnost borovih članaka prekrivenih lakom ili vodootpornim bojama može doći do 20 godina.

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Naravno, potrebno je voditi brigu o pribor. Zemlja drvena vrata trebaju pouzdane opreme i obvezne izolacije. Uređenje ulaznih vrata s kožnim presvlakama i ostalim ukrasnim ekscesima vjerojatno neće biti prikladno - zaštita seoske kuće ne pomažu, ali će se pozornost huligana precizno privući.

Zaštita ulaska u seosku kuću

Vrata u zemlji ne mogu se smatrati potpunim ako nema prilično pouzdanog dvorca. Ulazni vrata gospodarstva klase u zemlji treba pouzdaniju zaštitu od uobičajene ulice.

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

Dugo vremena, ta je vremena već prošla kada je ulazni ljetni dizajn "ukrašen" običnom pričvršćenom bravom. Osim vanjske neatraktivnosti, takav način zaštite uličnih vrata ne može se smatrati pouzdanim jer se lako otvara uobičajenim Lomikom. Stoga, trebate se pobrinuti za instalaciju u seoskim vratima mortize ili nadzemne brave.

Kako odabrati jeftina drvena vrata za davanje

S obzirom na specifičnosti, dizajn takve brave treba biti jednostavan i radi na bilo kojoj temperaturi i uvjetima vlažnosti. Vrsta dizajna tipa elektroničkih brava ovdje je vjerojatno da će biti relevantna jer im je potrebna stalna kontrola. Stoga će optimalna instalacija obične, ali visokokvalitetne brave s mehaničkim otvorom.

Čitaj više