Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Anonim

Bolero - univerzalna stavka garderobe. Ona je u stanju ukrasiti i dati nove akcente i svakodnevnu i svečanu djevojku. Bolero je uvijek tako, brzo i ne zahtijeva mnogo troškova. U svakodnevnom životu djevojčice, to će pomoći zagrijati, dati nježnost slatke djevojke. U starijoj dobi, skraćeni džemper vezan za prsa naglašava struk i daje eleganciju. U ovom članku plestimo bolero kukičanje za djevojčice različitih dobi. Analizirat ćemo nekoliko opcija s dijagramima i opisima koje su pogodne za početnike i iskusne obrtnike.

Za bebu 2-3 godine

Počnimo od najdužeg doba. U 2-3 godine, Bolero na djevojci će izgledati jako slatko. Naravno, najvažnija opcija čarapa, naravno, bit će praznici i demi-sezonski period. Ako dijete ide u vrtić, takva odjeća također se može zahtijevati.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Trebat će nam 1 strojevi za akrilne pređe na 100 grama (možete zamijeniti bilo koju drugu vrstu niti slične debljine), kuka broj 3.

Počnimo pletati. Počnimo raditi s pletenjem. Da biste to učinili, morate vezati pentagon prema ovoj shemi.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Legenda:

  • V.p. - zračna petlja;
  • Umjetnost. s n. - stupac s nakudom;
  • Seda. Umjetnost. - Spajanje stupca.

U posljednjem trinaestom redu obratite pozornost na veliki broj zračnih petlji. To su budući Prugi. Da bismo ih ispravili ispravno, regrutiramo 32 air petlje, preskakanje 12 petlji. Ponovite princip pletenja za obje strane. Plesti 14 i 15 reda dalje prema shemi. Ponavljamo oba redaka od samo 4 puta. Osigurati nit. Rubovi Prugija bit će vezani uz stupove bez Nakida. Sigurna i konvu. Omotajte i osušite tako da proizvod ne gubi oblik. Bolero za djevojčicu je spremna!

Članak o temi: slatkiši i drugi slatkiši: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Djevojka 4 godine

U ovom glavnom razredu razmislite o opciji vrlo zanimljive, ali topli Bolero za djevojku. Uvijek će izgledati lijepo i elegantan. Osim toga, ova će se opcija topla u bilo koje doba godine: vrat beba i leđa uvijek će biti pokriveni. Nastavimo.

Trebat će nam: akrilna pređa od tri boje koje možete izabrati. Nudimo takvu opciju, kao leđa stane u krug, a prisutnost različitih boja izgledat će spektakularnije. Ali možete koristiti više ili manje boja. Također treba kuka broj 3.

Opis Posla. Ovaj topli bol vrlo jednostavan, i sastoji se od samo tri dijela: glavni dio i rukave. Fotografija prikazuje shemu detalja. Glavni dio leži prema shemi br. 1:

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Kletanje treba započeti s pet zraka zatvorenih u prstenu, a zatim plesti prema shemi. U opciji koju je predložila, potrebno je promijeniti boju niti. Nudimo alternativu svaka četiri reda, ali to se može učiniti na vaš zahtjev ili ne radite na sve. Slip 8 redaka kao što je prikazano na fotografiji. U devetom redu vide Pruge. Za ovu veličinu čine 18 air petlje. Nastavljamo raditi prema shemi br. 1.

Kada je glavni dio potpuno povezan, nastavite s dekoriranjem. Dodjeljujemo ubrani dio prema Shemi br. 3. Uzorak se naziva "obožavateljima", dat će otvaranje i zračnost Bolero. Počnimo raditi s jednim od Prugija. Namočite glavni dio i umetnite 36 petlje bez Nakida na mjesto oklopa. Zatim izvodimo čahuru prema shemi br. 2. Slično tome, obavite pletenje rukave s druge strane. Duljina se može mjeriti izravno na samom djetetu ili na odjeći.

Konačna faza bit će imperant cvijeta pod shemom br. 4. Takav dekor može se koristiti kao gumb na vrhu Bolero, šivati ​​kao potok ili ukrasiti leđa u podnožju kruga. Topli Bolero za djevojku 3-4 godine spremna!

Članak o toj temi: Tkanje iz Twine za početnike: Ideje za interijer s fotografijama

Univerzalna veličina

U ovoj radionici, mi ćemo vam reći kako, uz pomoć jednostavnog izračuna, vezati otvoreni Bolero u mjerenjem djece. Postaje vrlo jednostavna, savršena veličina za početnike. Nastavimo.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Trebat će nam: Pređa Ljeto, možete uzeti pamuk, iris. Uzimamo ljeto. Debljina konca 350 m na 100 grama. Ne zaboravite na broj kuke 2.5-2.75.

Počnimo pletati. Da biste izveli jednostavan bolero, pravokutnik je vezani na danom motivu. Za početak, morate odlučiti na stranama pravokutnika. Da bismo to učinili, mi ćemo ukloniti mjerenje: moramo znati širinu leđa plus 10-15 cm i obim u najširem mjestu plus 5-7 cm. To će biti širina i duljina lik.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Pletite pravokutnik prema unaprijed određenom "honeycomb" uzorak. Jedno izvješće je jednako 10 zračnih petlji. To jest, imamo željenu veličinu, uzimajući u obzir mnoštvo divizije do 10. To je zato što je primjerno povećanje naznačeno u izračunu veličine pravokutnika.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Kada je pravokutnik spreman, mi je vezati da se stigne oko njega po cijelom perimeru. Možete napraviti nekoliko razina Ryusha. Trapa će biti ovako:

  1. Prvi red je napisao stupove bez Nakida.
  2. Drugi red: Alternation 1 stupca s Nakidom i 2 stupce s Nakudom.
  3. Treći red usvojio je stupce s Nakudom, u svakoj trećoj petlji, rekao sam 3 stupce s Nakudom.
  4. Četvrti redak plesti ovako: connecting stupac, skip 2 petlje, 5 tablica s pričvršćenjem u jednoj petlji, preskočite 2 petlje, kravata 5 stupca s ulazima u jednoj petlji i tako dalje, do kraja.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Klešmo pletenje tako da se pravokutnik postavlja vodoravno. Pravo i na lijevoj strani, savijte se, izmjerite iz preklopa ramena širine s dodatkom, podijeljena s 2. rubovi su ušiveni. Pročitajte više Postupak rada može se razumjeti gledanjem u nastavku videozapisa u članku.

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Bolero je spreman!

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Knit Bolero Blochet za djevojčice s shemama i opis

Video na temu

Čitaj više