Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

Anonim

Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

Vrlo često trošimo prostor u našim apartmanima je iracionalan i time se odvoji od kvadratnih. Međutim, kada je u apartmanu samo jedna soba i njegova veličina je vrlo minijaturna (samo 20 četvornih metara. M), vrlo je važno koristiti svaki trg centimetra s umom. Slažem, svatko želi njegovo stanovanje svima, čak iu jednosobnom stanu, bio je elegantan, udoban, funkcionalan i doista ugodan za život. Sljedeći savjeti će vam pomoći u stvaranju takvog stanovanja.

Prostor za zoniranje 20 četvornih metara. M.

U jednom sobnoj apartmanu, soba nastupa mnogo zadataka odmah. Stoga je vrlo važno pažljivo razmotriti zoniranje prostorije tako da na kraju niste uzeli goste tamo, gdje spavaju. Shvatimo s kakve zone treba biti prisutno u dizajnu sobe od 20 četvornih metara. m.

Glavna zona je, naravno, spava. Moderna sklopivi sofa, to je, naravno, vrlo funkcionalno, ali ne uskratite sebe zadovoljstvo, spavati na punom krevetu, jer se ne uspoređuje s normalnim ležajem. Da bi spavaći prostor mogao biti skrovito i udobno, potrebno je smanjiti od ukupnog dijela vaše sobe 20 četvornih metara. m mali sklopivi zaslon. Takav zaslon postat će ne samo vaš osobni sklonište, također je također vrlo elegantno nadopunjuje dizajn. U namještajem možete pronaći prekrasan zaslon za svaki ukus.

Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

Područje gostiju mora se smatrati najmanjim detaljima, tako da ne uzima previše prostora, ali je i dalje ostao ugodan za vas i vaše goste. Možete, na primjer, zamijeniti obične stolice na malim udobnim dimovima i običan TV na kraju suspenzije. Također, ne zaboravite dopuniti dizajn gostinske zone s mekim tepihom. Učinit će čak i minijaturnu sobu od 20 četvornih metara. M je vrlo udoban i kod kuće.

Članak o temi: Kako se razmnožavati i kako primijeniti tekuće pozadine?

Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

Sljedeća zona, koja bi se trebala sastati u jednosobnom stanu - radi. Čak i ako ne radite kod kuće, takva zona je još uvijek potrebna. Uostalom, vidite, često provodite vrijeme na računalu i sjedite na krevetu, savijanjem preko prijenosnog računala, ne baš zgodan. Nemojte se bojati, ne morate "otkinuti" dio gostiju u sobi od 20 četvornih metara. m staviti masivan računalo tablicu tamo.

Najrazumnije rješenje u dizajnu koristit će prozorske prozorske prozore za te svrhe. U većini stanova, Windowsill ne ispunjava nikakvu posebnu ulogu, osim uloge cvijeta. Ovo je velika pogreška kada je u pitanju studio apartman sa sobom od 20 četvornih metara. m. Da biste napravili radni prostor na takav način, morate, prvo, instalirati veliki prozor, i drugo, pobrinut će se da je dovoljan broj poslovnica u blizini njega.

Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

Konačno, želio bih spomenuti drugu zonu, naime, blagovaonicu. Naravno, većina ljudi radije postavlja blagovaonicu u kuhinju, ali vrlo često u jednosobni kuhinjski apartmani su toliko mali da tablica za blagovanje ne nalazi tamo. U ovom slučaju, u sobi 20 četvornih metara. M Bolje Install nije običan stol, već elegantan bar brojač. To će izvrsno nadopuniti dizajn i uštedjeti prostor. Ako vam se ne sviđa ova ideja, možete kupiti sklopivi stol koji će stajati na zidu u presavijenom obliku dok ne trebate. Pa, na kraju, ako živite sami, možete dodati minijaturni stol za kavu na dizajn vaše blagovaonice s niskim stolicama.

Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

Dizajnerske trikove i korisne savjete

Dakle, kad ste očito posadili svoju sobu od 20 četvornih metara. m, ostaje uzeti u obzir dizajn nekoliko suptilnosti i nijansi. Svi su testirani po vremenu i pomoći vam da stvorite idealan dom koji će, unatoč svojim minijaturnim veličinama biti udoban i funkcionalan.

  1. Pokrenite dizajn dizajna potreban je od izbora ispravne stilistike. Sada postoje mnogi različiti stilovi dizajna interijera. Bolje je odmah odbaciti sve povijesne stilove, poput rokoko ili hitne, jer su vrlo glomazni. Zaustavite se na jednostavnom stilu, na primjer, na minimalizam. To je minimalizam koji je optimalna opcija za projektiranje dizajna u jednosobnom stanu. Ovaj stil uključuje korištenje samo najpotrebnije elemente interijera i odbacivanje beskorisnih stvari, poput police s morskim suvenirima.

    Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

  2. Dizajn male prostorije u jednosobnom stanu mora biti zrak. Da biste postigli takav učinak, koristite ogledala, staklo, lagane tkanine. Pravilno postavljene zrcalne površine bit će iznenađujuće napravljene bilo koje sobe vizualno prostranije.
  3. Izbor slike u boji igra veliku ulogu. Odmah treba napomenuti da će od previše tamnih i svijetle boje morati napustiti, jer će uvelike smanjiti sobu. Mnoga uspješna mala soba će izgledati ako je uređena u svijetlim bojama, na primjer, u mliječnoj, krema, svijetloj ružičastoj, nebeskoj plavoj boji, bež i drugima. I tako da dizajn ne postane previše dosadan, dodajte svijetle tonove kao male akcente.

    Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

  4. Razmislite o uklanjanju zida između kuhinje i sobe. Ako zid ne nosi, onda to možete učiniti, iako morate pokrenuti instance kako biste potvrdili rekonstrukciju. Takvo rješenje s ponovnim razvijanjem omogućit će vam logičniju i racionalno narediti dnevni prostor vašeg jednosobnog stana.
  5. Ako je vaša soba vrlo visoka strop, koristite ga s korist. Sada postoje suspendirane spavaće sobe. Možete naručiti viseći krevet prema vašim mjerenjima i vrlo je zanimljivo nadopuniti dizajn. Ako vam se ne sviđa takav ideja, postoji još jedan trik koji će pomoći da se svježi pogled na krevet, naime, krevet koji se diže u okomito mjesto. Sličan neobičan ležaj noću se ne razlikuje od najčešćih spavaće sobe, a ujutro se uzdiže uz pomoć posebnih mehanizama i maskiranih, na primjer, u dekorativnom ormariću.

    Dizajn sobe 20 m2 u jednosobnom apartmanu

  6. Ako živite u Hruščovom, vjerojatno ćete imati spremište. Pokušajte iskrcati svoju malu sobu organiziranjem smještaja ostave i uklanjajući neke od stvari tamo.

Članak o temi: Proizvodnja bambus svjetiljki s vlastitim rukama

Čitaj više