Ulje u unutrašnjosti

Anonim

Ulje u unutrašnjosti

Stil lova vrlo često koristi za projektiranje tematskih kafića, restorana, hotela. Ponekad se uvodi u seoske kuće. Ali u lovu u apartmanu, stilistika se koristi iznimno rijetko. I potpuno uzalud. Ovaj unutarnji stil je vrlo neobičan, originalan i udoban. S pravim pristupom, ovaj stil je zarobljen u urbanom stanu nije lošiji nego u seoskoj kući.

Prepoznatljive značajke stila

Da biste ponovno stvorili pravi lov dizajn u redovnom stanu, morate ga prikupiti iz niza malih stavki u tarts:

  1. Zidovi i pod sobe najbolje su odvojeni samo prirodnim drvom. Kao posljednje utočište, u stambenim prostorijama možete kombinirati drvene panele i papirnate pozadine, salabiti zidove zida i dno - odvajanje panela.

    Ulje u unutrašnjosti

  2. Preporučljivo je koristiti dekorativne drvene grede na stropovima. Bogatstvo takvih greda može se naći u građevinarnicama.
  3. Drveni namještaj ne moraju biti obojani. Neka njezina prirodna tekstura bude vidljiva.

    Ulje u unutrašnjosti

  4. Ne zaboravite na svijeće, jer je to važan detalj interijera. Čak i lusteri i svjetiljke mogu se odabrati stilizirane svijeće.
  5. Dodajte nekoliko lovačkih trofeja na dizajn, na primjer, mekani tepih od životinje ili rogova kao zidni dekor.

    Ulje u unutrašnjosti

  6. Usput rogove, kao i obične suhe grane, možete koristiti za dekor neke teme unutarnjeg - namještaja, satova i drugih stvari.
  7. Dobro ukrasite unutrašnjost hladnog i vatrenog oružja. Prema pravilima zakonodavstva, takvo oružje mora biti pohranjeno samo u sefovima, tako da za uređenje prostorije, koristite imitaciju oružja.

Prikladni materijali

Lov stil zahtijeva korištenje iznimno prirodnih materijala u sobi. Za dekoraciju sobe i njegovo punjenje trebat će vam materijale kao što su:

  1. Drvo.
  2. Stijena.
  3. Koža.
  4. Vuna.
  5. Kost.

Ulje u unutrašnjosti

Mogu se koristiti i drugi prirodni materijali, kao i njihova kvalitetna imitacija. Važno je da se nenaoružani izgled ne može odlikovati imitacijom iz sadašnjeg materijala.

Članak o toj temi: Kako poravnati pod u kupaonici vlastitim rukama ispod pločice

Izbor namještaja

Sva glavna namještaja u unutrašnjosti lova treba biti prilično jednostavna, drvena i vrlo masivna. Ali najvažnija stvar, lovački namještaj trebao bi biti vrlo udoban. Za ukrašavanje dnevnog boravka ili blagovaonice, veliki drveni stol uklonit će se u umjerenim količinama. Njegove dimenzije treba staviti na stol prilično veliko poduzeće. Na stolicama koje se nalaze oko stola, morate nositi tapiserije. Važno je da nagovještaj pokriva pomlađuje sjenila zavjesa i prostirki. Takav skup tekstila, prvo, učinit će unutrašnjost u jednoj cjelini, a drugo, donijet će posebno vrhunac.

Ulje u unutrašnjosti

Vjeruje se da je obvezni dio lova u unutrašnjosti - plišane životinje, međutim, nije prihvatljivo za svaki apartman. Ako imate djecu, onda su od punjenih životinja bolje odbiti odmah, kako ne uzrokuju određene strahove od djece. I općenito, u naše vrijeme, stavite punjene životinje u svoj dom - to nije posve humano. Mnogo je bolje jednostavno objesiti u unutrašnjosti slika i tapiserija s prizorima iz lovačkog života. Važno je izbjeći slike ubijenih i ranjenih životinja.

Vrlo važan atribut interijera - kamin. Za urbani stan, izvrsna alternativa na drveni kamin će biti električna opcija. Na kamin je važno napraviti semantički naglasak. Da biste to učinili, trebat će vam broj pribora. Na primjer, možete objesiti pištolj preko kamina i na polici kamina je lov na lov. Pa, naravno, u blizini kamina morate postaviti mekani tepih u kojem vi s prijateljima mogu sjediti i piti vruće mirisno vino.

Ulje u unutrašnjosti

Čitaj više