Vrata se ne otvaraju s alarmnim keychain u mrazu

Anonim

I vozači i pješaci su dobro poznati vremenske uvjete zimi. U nekim regijama zemlje, znak termometra može se spustiti na kritične tuševe kada je ljudsko tijelo jako teško nositi se s mrazom. Stoga ništa ne čudi da se problemi nastaju s radom tehnologije. U minus Vrijeme za mnoge dobne automobile koji rade na dizelskom motoru, teško je čak i početi. A otvor vrata je složenost s kojom se morate boriti protiv većine upravljačkih programa u hladnom vremenu.

Vrata se ne otvaraju s alarmnim keychain u mrazu

Alarm se slomio

Stoga je prirodno pitanje kako otvoriti vrata automobila u mrazu, ako se ne otvaraju s alarmnim keychain. Mi ćemo to shvatiti što učiniti, kako ne bismo naškodili vašem "željeznom druženju", već da brzo prodrijeti unutra. Za jasnoću ćemo koristiti video materijale.

Problem koji se pojavljuje iznenada

Često se često događa. U večernjim satima ostavljamo automobil na parkiralištu ili u garaži, sve je u redu. Dolazim ujutro, morate ići na posao, čak i hitno i ne radi stroja. A ako još uvijek imate putnike - problem traje ozbiljniji zaokret. Situacija je užaren, potrebno je adekvatno rješenje, a što je najvažnije - učinkovito. Stoga, vrlo često dolazi na najviše "genijalne" ideje, posljedice provedbe koji se zatim ispravljaju, što utječe na živce i novčanik.

Stoga, prvo treba razumjeti.

Zašto ne raditi

Ako se stroj ne otvori, a na ulici mraza ne znači da je razlog u zamrzavanju dvorca. Naravno, najvjerojatnije je. Unutar mehanizma, vode ili parova, koji su po noći zamrznuli, a rezultat je brava dvorca leda. Vrlo često, alarm keychain i dalje otvara, a ne postoji ključ. Razlog tome je što je larva dvorca najčešće zamrznuta.

Članak o toj temi: učinkovit način da se riješite plijesni i prljavih šavova između ploča

Vrata se ne otvaraju s alarmnim keychain u mrazu

Dvorac se ne otvara

Ipak, vrlo često i keychain ne može spasiti situaciju. U takvim slučajevima u takvim slučajevima vrata više o pečatu.

Također, uobičajeni uzrok, ako keychain ne radi, - sadnju baterije ili rupture auto alarmnog kruga.

Kako djelovati

Što još uvijek radi učinkovito i brzo prodrijeti u svoj automobil, prevladavajući ovu hladnu barijeru? Rječimo situaciju.

  • Dakle, prvo morate provjeriti sve načine za otvaranje. Možda će raditi neke od onih koje ne koristite u standardnim situacijama (na primjer, ključ) će raditi. A onda ne morate poduzimati dodatne akcije.
  • Ako nema prirodnog načina, možete proučavati u dvorac defrostor. Može postojati čak i kočione tekućine, koja je najčešće u garaži. Međutim, nije svaki sustav zaključavanja sposoban odgovoriti na takve radnje. Osim toga, u ruci nisu uvijek slične tvari. Ponekad mogu biti u samom automobilu. Stoga se ovaj pristup ne može nazvati vrlo učinkovit i univerzalan.

Vrata se ne otvaraju s alarmnim keychain u mrazu

  • Još jedna mogućnost otvaranja automobila u mrazu je zagrijavanje dvorca. Ako postoji takva prilika, možete se vratiti u grijanu kutiju kako biste čekali u njemu kad se led topi. Metoda, naravno, nije osobito uobičajena i učinkovita iz više razloga, posebno, složenost s povratnim postupkom i pronalaženjem obližnjeg boksa s grijanjem.
  • A možete pokušati i nekoliko nestandardnih poteza - zagrijati samog ključa, umetanje koje u bravi možete otvoriti vrata. Za zagrijavanje, možete koristiti baklju ili konvencionalni upaljač. Ne zaboravite da bi ruka trebala biti zaštićena od vatre i grijanja, tako da morate staviti rukavicu. Dakle, grijemo ključ što je više moguće i umetnite u bravu, pokušajte se okrenuti. Postupak će se morati više puta ponoviti - samo tako da možete postići pozitivan rezultat.

Članak o temi: Vješalice u hodniku - zid, vanjski ili panel

Odmah imajte na umu da korištenje otvorene vatre nije najbolje rješenje, za blago nje blago. U tom slučaju može se postići uništavanje sloja boje, brtvilo i plastični elementi automobila mogu se otopiti. Stoga negativne posljedice mogu biti mnogo od tako brzog čina, ali njegova učinkovitost je pod vrlo velikom pitanjem.

  • Možete isprobati alternativu - disanje da ga zagrije. Samo trebate stvoriti uvjete tako da je tok topline doista usmjeren na dvorac. Paralelno s rukom možete zagrijati ključ da kompleks može dati rezultat. Ali nije potrebno zaboraviti da ćemo puhati par, što znači da se situacija može pogoršati situacija.

Vrata se ne otvaraju s alarmnim keychain u mrazu

  • Koristite spremnike tople vode ili piće. U ovom slučaju, mnogi pogriješi, zalijevaju dvorac s kipućom vodom. Ovo je jamstvo za zamrzavanje vode na površini vrata iu dvorcu, ako padne tamo. Uostalom, kipuće vode će se brzo ohladiti, a zatim zamrznuti u mrazu. Stoga trebate primijeniti samo vrući objekt, umjesto da sipajte dvorac. Za kositi, to je potrebno ne jednu kantu kipuće vode, da je pod normalnim uvjetima - neplaćeni zadatak.
  • Također možete koristiti lampicu za lemljenje ili industrijsku fencu.
  • Još uvijek postoji nestandardna opcija. Koristeći crijevo, spojeno na ispušnu cijev drugog automobila, možete pokušati odmrznuti dvorac visoke temperature ispušnih plinova. Postoji opasnost od gorućih opeklina i trovanja ugljičnim monoksidom (ako obavite zatvorenu sobu).

Vrata se ne otvaraju s alarmnim keychain u mrazu

Žalba na specijalisti - stvarni izlaz

Ako ništa od navedenog pomaže, uspona se samo nestvarne ideje, već želim razbiti čašu - vrijedi nazvati stručnjaka. Štoviše, ne možete gubiti vrijeme, učinite to odmah čim se problem pojavio. Ovo samo na prvi pogled može se činiti da će morati čekati dulje nego pokušati riješiti problem sama. Zapravo, sve se događa upravo suprotno.

Članak o temi: Sportski kutak za djecu u apartmanu, Kuća

Ne zaboravite da neovisne nesposobne akcije mogu dovesti do nepovratnih posljedica, uključujući zdravstvene probleme, tako da nije samo izgubljeno vrijeme. Kvalificirana tehnička pomoć je pravi korak za učinkovito rješavanje problema. Stručnjak će također dati dostavu savjete, kako izbjeći takve situacije u budućnosti.

Čitaj više