Obrts "Zlatna jesen" s fotografijama Fotografije

Anonim

Obrts "Zlatna jesen", s fotografijama koje možete upoznati u ovom materijalu, postaju posebno relevantni kada je već iza odmora i zemlje rada. Imamo više slobodnog vremena i možemo ga posvetiti vašem domu, djeci i kreativnosti koja je poput. Danas ćemo vam reći kako to učiniti, inspiriran jesenskom prirodom.

Ukrašavanje stola za blagovanje

Mnogi će se složiti da je glavno mjesto u kući je blagovaonica. Tamo je da cijela obitelj ide na doručak ili večeri za šalicu čaja i duge razgovore. Stoga je vrlo važno da je ovo posebno mjesto bilo lijepo za dušu svakog kućanstva i gosta. Postoji mnogo načina za dizajn stola, u jesenskom stilu. Ovdje su neke od njih:

  • Svijeće.

Ovaj praktični element dekor, možda, najbolje je povezan s kućnom udobnošću u hladnoj sezoni. Možete ukrasiti stol za blagovanje kao veliku svijeću i nekoliko srednjih. Za dekoraciju svijeće možete koristiti smreke, matice ili, kao i na našem primjeru, - kukuruz.

Klizač

Ponudite svom djetetu da sudjeluju u stvaranju takve kompozicije, jer će se čak i školbot od 2-3 razreda nositi s takvim zadatkom.

  • Ukrasna košarica.

Klizač

Elementi za ovaj obrt mogu se naći doslovno pod nogama. Biti s njezinom obitelji u šumi, ne zaboravite prikupiti razne čunjeve, grančice, kestene i orašaste plodove. Kuće pripremaju pletenu košaru i povrće ili voće. Također možete dodati žitarice i živjeti, sušeno cvijeće ovdje.

Klizač

Napunite košaru s ispiranjem cvjetnog spužva i umetnite cvijeće i žitarice u spužvu. Prikupite sastav od ostalih elemenata maskiranjem cvjetnog spužva i stavite košaru na stol. Vjerojatno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

  • Svijeće i žir.

Članak o temi: Prednosti i nedostaci borove fasade u namještaju

Drugi primjer, kao i uz pomoć svijeća, napraviti neobičan i vrlo spektakularan ukras za stol. Fotografija prikazuje primjer s umjetnim žirnim, ali se mogu lako zamijeniti stvarnim.

Klizač

Ako ste uspjeli pronaći dovoljno žira, onda izgradnja takve ljepote neće biti problem za vas. Svaka žinja na jednoj strani prekrivena je tankim slojem prozirnog ljepila i rasprši se u svjetlu. Kada se ljepilo isuši, iskre na žirs kose s lakom tako da se čvrsto drže. Zatim morate pronaći prikladan stalak s niskim boli, stavite svijeće tamo i sipajte oko žira u iskre. Sve je spremno. Tako jednostavna ideja, ali koliko je neobično.

  • Jeseni letci perli.

Iz kuglice možete učiniti gotovo sve, glavna stvar je biti strpljiv i beaded!

Da bi takvo lišće trebalo, trebamo:

Klizač

  • kuglice (žuta, zelena, crvena);
  • shema;
  • Tanka žica;
  • valoviti papir;
  • PVA ljepilo;
  • škare.

Klizač

Na posao.

Naš list ima pet elemenata u svom sastavu. Tri elementa bit će više, dva na rubovima će biti manja. Kada radite na listu, koristit ćemo tehniku ​​paralelnog tkanja.

Klizač

Stavili smo žicu prve tri kuglice i preskočite jedan kraj žice u dvije stvari, zategnite.

Klizač

Da biste napravili novi red, ponovno postavite jedan kraj žice na vrh perli i preskočite sve tri stvari drugi kraj žice, zategnite.

Opet, stavili smo na jedan kraj četiri stvari, a drugi kraj žice preskočimo kroz njih. Isto radimo, stavite pet stvari.

Klizač

Zatim uzimamo desni segment žice i vozimo tri kuglice. Sada se isti kraj obavlja kroz naš trostruki. Na lijevom segmentu čine istu radnju.

Sada radimo prema shemi. Nakon što je dostigao konačne četvrte linije, pričvrstite bočne dijelove lista.

Članak o toj temi: Tkanje iz lumigurum gume za početnike na kuku s videom

Klizač

Da bi listovi još više slični jesen, možete koristiti u jednoj putnici različitih boja.

Klizač

Rezanje žica. Cijeli kostur mora biti pažljivo prekriven ljepilom i omotanjem u valoviti papir. Naši listovi su spremni. Iz ove ljepote možete napraviti veliki buket za dar ili staviti u vazu kod kuće.

Jesenska razglednica

Klizač

Što trebamo raditi:

  • spomenar;
  • čipka;
  • papirni nož;
  • Rowan grančica;
  • transparentni list;
  • Dvostrana traka;
  • Prazna za razglednicu.

Klizač

Prije svega, izrezali smo željeni oblik našeg papira na praznoj kartici. Na našoj razglednici kao prvi sloj, ostavili smo smeđi papir, a sljedeći sloj će biti boja.

Klizač

Od dva plahta činimo dva pravokutnika različitih veličina. Na fotografiji su prikazani zajedno s bazom.

Klizač

Najveći segment je lijek mekim viskijem.

Klizač

Na ovoj vrpci posadite rez po stanovniku.

Klizač

Isto radimo s pravokutnikom u boji.

Zalijepimo na bilateralnu ploču čipke. Zatim slijepimo čipku na našem pravokutniku u boji, koji je već priključen na razglednicu.

Klizač

Klizač

Transparentni list lijepljen na čipku.

Klizač

Vrh Twig Twig Twig s spiralom.

Klizač

Također obavite ostalo.

Klizač

Uska vrpčana tipkati grančice zajedno.

Klizač

Stisnite bobice po razglednici s jasnim ljepilom.

Klizač

Naša razglednica je spremna, ostaje samo da napiše želju.

Klizač

Video na temu

Gledajte još zanimljivije na videozapisu:

Čitaj više