Ulazna plastična vrata: snažna sigurna plastika i metalna plastična vrata

Anonim

Metalna plastična ulazna vrata moderne proizvodnje ispunjavaju pokazatelje pouzdane zaštite ulaza u privatnu kuću tipa zemlje u odnosu na mnoge pokazatelje.

Vanjski blokovi vrata od PVC-a

Ulazna plastična vrata: snažna sigurna plastika i metalna plastična vrata

Već dugi niz godina, za proizvodnju pouzdanih struktura vrata, preklapanje ulaza u privatni boravak tradicionalno se koristi isključivo drvo, jer kažu brojne fotografije.

Tijekom vremena, prirodni niz drva počeo je pokazivati ​​čelik u obliku moćnih blokova vrata, oklopna platna postala nešto kasnije. Kako su izrađeni proizvodni pogoni i povećani proizvodnja u proizvodnji proizvoda od vrata, revolucionarni korak naprijed bio je činjenica korištenja plastičnog profila za stvaranje prve preklapanja balkona. Donekle kasnije (do kraja 20-ih), svijet je vidio prve balkonske vrata. Tako je uskoro na trgovinskim redovima za potražnju potrošača, puštene tkanine od metala-plastičnih ulaznih vrata.

Vrlo brzo, mnogi su postali jasni da se korištenje najnovijih modernih materijala za građevinske svrhe uopće ne pogorša, ali čak i poboljšava kvalitativne pokazatelje karakteristika potrebnih kako bi se osigurala zajamčena zaštita ulaska privatne kuće. Dakle, dizajneri i dizajneri preuzeli su svoju aktivnu primjenu u dizajnerskim procesima struktura tipa zemlje. Vanjska plastična vrata zaradila je visoko prepoznavanje u popularnosti posebno zahvaljujući prednostima koje daju uporabu metalne plastike i plastike za tipične svrhe, na koje je dopušteno pripisivanje:

Ulazna plastična vrata: snažna sigurna plastika i metalna plastična vrata

  • Indikator stabilnosti visokog materijala na ekstremne pokazatelje temperaturnih razlika i opterećenja;
  • Osiguravanje izvrsne toplinske izolacije. Da bi se poboljšao učinak koriste izolirani dizajn metal-plastičnih vrata. O ovoj činjenici su prosuđivali recenzenti privatne vrste zgrada.
  • Zajamčeno osigurati visoku zvučnu izolaciju prostorije zbog hermetičke proizvodnje same tkanine, zbijen oko perimetra kutije, lista vrata i prag s brtvljenim vrpcima. Karakteristika potvrđuje recenzije potrošača.
  • Metal-plastične ulazne strukture za preklapanje ulaza u seosku kuću ne podliježu deformacijskim pokretima u dizajnu, materijal ne mijenja teksturu kada je izložen štetnim atmosferskim fenomenima, uključujući mehaničko oštećenje.
  • Dizajn PVC profila otporni su na učinke povećane indikatora vlažnosti;
  • Površine su obdarene razinom zaštite od oborina za prašinu.

Članak na temu: Jednostavan dekor kartonskih kutija

Značajke dizajna

Ulazna plastična vrata: snažna sigurna plastika i metalna plastična vrata

Da biste stvorili blok za vrata kako bi se preklapao unos kuće u zemlji, često je 5- ili 7-komorni profil s okvirom za armiranje metala:

  • Kutija je okvir iz profila ojačanog čeličnim okvirom, kutni spojevi okvira se ponovno ujedinjuju posebnim kompozitom, čime se povećava povećana krutost strukture.
  • Poklopac vrata se stvara iz okvira profila, zatvoren od jedne ili obje strane pocinčanim čeličnim limom. U šupljini platna se postavlja izolacijski materijal sa značajkama za izolaciju zvuka.
  • Ostatak plastičnih struktura vrata se stvara pomoću oklopnog stakla ili trostrukih materijala, sve vrijedi ovisno o klasi tkanine, od kojih se cijena igra u maloprodajnom lancu. Naboji se mogu proizvesti u slijepoj opciji, bez ostakljenja, što je dopušteno vidjeti u mnogim fotografijama.
  • Sustavi za zaključavanje vijaka često se koriste kao priključci koji osiguravaju gustoću i pouzdanost zatvaranja platna oko perimetra.
  • Ploče plastičnih vrata za dom razlikuju se u nekoliko vrsta: Može biti dio blok okvira, prag može biti čelik ili aluminij, izolirani ili bez izolacije.

Parametri ispravnog odabira

Ulazna plastična vrata: snažna sigurna plastika i metalna plastična vrata

Plastične strukture ulice trebaju biti obdarene popisom prednosti, koliko je razmjeran trošak plastičnog bloka vrata, bez obzira na trgovinu koju pruža roba. Moderni gotovi plastični dizajn, zastupnik potražnje potrošača, može jamčiti ulaz iz neovlaštenih upada, koji se ocjenjuju više povratnih informacija, od prekomjernog uličnog buke, atmosferskih fenomena i fluktuacija temperaturnih pokazatelja. Ovaj popis zajamčenih pokazatelja pridonosi povećanoj visokokvalitetnoj osobinama profila koji se koristi u proizvodnim ciljevima i kompleksu materijala za brtvljenje oko perimetra.

Vrijedi razmotriti pojedinačno elemente koji osiguravaju valjanost ispravnog izbora plastične tkanine kako bi zaštitili ulaz u kuću:

  • Okvir. Mora biti opremljen metalnim okvirom tijekom cijelog perimetra. Debljina zidova okvira trebala bi premašiti okvire prozora - od 3 mm.
  • Profil krila vrata sama treba izraditi od petoroznog profila, na minimum. Unutar vrata okvira moraju se razlikovati u odnosu na strukturu i oblik. Najbolji "radovi" okvir s uzdužnim i poprečnim rebrima koji osiguravaju krutost, koja se ocjenjuju brojni potrošački pregledi.
  • Dvorski sustavi plastičnih blokova moraju biti opremljeni zaključavanjem tijekom cijelog perimetra platna.
  • Petlje trebaju platiti posebnu pozornost - moraju biti obdareni anti-praznim karakteristikom, odnosno da ima višeslojnu strukturu.
  • Dvostruko staklo. Na primjer, u mnogim fotografijama srednje veličine trgovine, plastični blokovi vrata su opremljeni s dvostrukim glaziranim prozorima. Tako se staklena pasta mora biti obdarena karakteristikama višim od stakla prozora, koje su zatražile zahtjeve i brojne maloprodajne potrošače.
  • Izolacija vrata nije obvezna uvjet zbog činjenice da se sami PVC materijal savršeno nosi sa smanjenim temperaturnim pokazateljima.
  • Čvrstoća plastičnog dizajna pruža gume, silikon i druge vrste brtvila, položenih kroz vanjski opseg krila i cijeli unutarnji perimetar kutije.

Članak o toj temi: Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Razinu otpora provale

Ulazna plastična vrata: snažna sigurna plastika i metalna plastična vrata

Za iznimnu pouzdanost, predviđena je dodatna oprema plastičnih blokova za vrata ako su ulica:

  • Jačanje profila krila i kutije s oblozima od čelika s zatvorenim dijelom (cijena povećanja izrade u velikoj mjeri);
  • Jamčenje blokiranja nabora i mehanizama za isključivanje pomoću tipičnih mehanizama;
  • Opremanje bloka spojnica s indikatorima protuvalinskih i protuprovalnih otvora - ventili, Schulp i sur. (Znatno povećava proizvodnja cijena);
  • Opremanje plastičnih vrata s električnim pogonom.

Dopuštena je dati prosječne vrijednosti troškova metal-plastičnih blokova vrata za kuću (pregledi su postali temeljni faktor popisa tvrtki):

Proizvođači PVC profila i metalnih plastičnih vrataRegija lokacije industrijske sposobnostiProsjek cijena
Tvrtka "Brusbox"Rusija, Bryanskod 76,20 dolara.
TM "Tekoplast"Rusija / Njemačka, Moskvaod 36,80 dolara.
Tvrtka "Elex"Rusija, Krasnodarod 57,00 dolara
LLC "proff-stal"Rusija, Kurganinskod $ 56,00.
LLC "plastsistem"Rusija, Donja turaod 48,60 dolara.
Tm "montblanc"Rusija, Moskvaod 69,90 dolara

Čitaj više