CAP "Mignon" kukičanje za dječaka: sheme s fotografijama i videozapisima

Anonim

Svi znamo da su danas poznati filmski heroji sluga vrlo često fascinirani na TV zaslonima. Djeca ih vole jako puno i s velikim užitkom pitaju roditelje da kupuju sve što dolazi preko tih likova. Da, što sakriti, odrasli i umrijeti, vidjevši ih. U ovom članku ćemo vam reći kako vezati šešir "Mignon" kukiča za jednu večer. Takvi proizvodi su prikladni za dječake i djevojčice, a fotografija će pomoći odabrati određeni model.

Za djecu

Za ovaj proizvod trebat ćemo pređu. Potrebno je uzeti šest boja: žuta (glavna), crna, smeđa, siva, bijela (može bež), kuka.

Prva faza vlasišta. U nastavku je shema (smatrajte da je to primjerna dimenzija, svi biraju, već na temelju individualnosti).

Čep

Cijela glava je vezana za stupce s Nakidom. Započnite tri zračne petlje i prekinite vezu.

Čep

Čep

Ub u shemi ukazuje na goru i Prigamentu.

Uzmi žutu nit i plesti proizvod na promjer koji je potrebno. Tako da kapica ima zaobljeni oblik, nakon što je promjer 13 cm, napravite povećanje kroz jedan redak.

Čep

Sada ćemo s vama podijeliti važan savjet. U svakom redu možete promatrati 12 aditiva, ali za posljednji redak nije potrebno. Vrlo često 12 aditiva - jako puno, zašto promjer ispada red veličine više. Pažljivo pogledajte svoj proizvod i odlučite koliko možete napraviti dodatke umjesto 12. Na primjer, možete napraviti stupac umjesto svakog drugog povećanja, i vidjet ćete da su dodaci već dvostruko manje. A ako umjesto svakog trećeg povećanja da napravite stupac s Nakud, tada će četiri dodavanja već biti u redu.

Članak o toj temi: promjena stare kožne jakne - glavni razred na slikanju akrilnih boja

Nakon što ste zabilježili oko 10 redaka, ojačajte dva reda crne niti. Ponovno, oni vide 8D redaka žute boje. Svakako slijedite kako se dubina proizvoda mijenja. U početku se distribuirate tako da još uvijek imate mjesto na 3 reda plave pređe za dubinu parenja. Ako trebate još dubinu, onda napravite plavu traku malo deblje, pokažite svoju fantaziju. Ostavite neke teme kako bi imali dovoljno kape na rubovima.

Čep

Plesti uši

Uzmi plavu nit. Odlučiti s mjestom privrženosti ušiju. Proizvod je jasno vidljiv šav, smatrat ćemo sredinom stražnjeg dijela šešira. Poželjno je da su uši bliže stražnjem šavu od prednje strane. Sada brojite 14 stupca s Nakudom i napraviti oznaku. Od nje broji više od 15 stupaca s Nakudom i čine još jednu notu (definirali smo mjesto ušiju). Dakle, mi smo u potrazi za drugim, ne zaboravljajući na činjenicu da bi trebali biti simetrični.

1 redak - uz pomoć jednog stupca s Nakud, plete s oznake do oznake. 2 Red - Pretvorite produkt, UB (dekodiranje je dano ranije), a zatim uzmite 1 stupac s Nakud i UB opet. 3 Redak - Proširite proizvod, UB, u petlji od 1 post s Nakada i na kraju UB. 4 Redak - Još jednom, proširite proizvod, UB, ponovno 1 stupac s Nakudom i na kraju UB. U ovoj fazi, pletenje je završeno, izrezati nit i zategnuti. Učinite cijeli algoritam od samog početka vezati drugo uho.

Sada ćemo donijeti krug kape i sakriti sve lijepljene niti. Baza poklopca je dovršena, vrijeme je za početak veza. Da biste to učinili, pripremite 12 100 cm segmenata (to uzima u obzir dva ušiju). Savjetujemo vam da napravite veze od tri boje (žute, crne i plave), tako da će izgledati mnogo gori. Presavijte pola dva segmenta iz različitih boja i rastegnite uši kroz ekstremnu petlju. Sve istu stvar s ostatkom niti. Između sebe, pletenice sve niti u pleteni, spremni su. Cap je spreman, ostaje dogovoriti. Nastavljamo s bodovima.

Članak o temi: luk, učinite to sami od satenske vrpce na vratu i haljina s fotografijom

Čep

Nakon sheme, vežite oko, prva 2 reda smeđa, a zatim bijela pređa. Ovisno o karakteru koji ste odabrali za vaše rude ovisi, koliko očiju treba plesti. Ako izaberete u jednook minion, napravite spremnik s bijelim nitima širom. Posljednji redak je pojačao sivom košću, 1 stupca s Nakudom ide na pola pola. Idemo na frizuru i osmijeh. Izrežite 9 cm niti, što će ih više proždrijeti, debeli od miniona će biti. Boja odaberite crno. Uzmite jednu nit i mljevite kroz petlju glave kape, osigurajte s pogrešne strane. Učinite to sa svim "kopči". Ostaje da se osmijeh, primjenjuje istu crnu nit. Izrežite proizvoljni segment, oblikovajte osmijeh s njim, postavite središte ispod očiju i uđite u šešir.

Video na temu

Tematski izbor videozapisa s detaljnim opisom:

Čitaj više