Pletenje otvorena bloka bluze

Anonim

Pletenje otvorena bloka bluze

Danas smatramo Pletenje otvorena bloka bluze , Odaberite uzorak, pređa za otvorene bluze. Primjeri i sheme pletenja su pričvršćeni.

Knitting OpenWork bluze pletenje iglice je izvrsna prilika za ženu da diverzificira njihovu garderobu tako što ga čini elegantnim i spektakularnim.

Pročitajte više o pletenju otvaranja glasi na pletenje iglice danas.

Kako plesti otvaranje bluze pletenje iglice?

Pletenje Auura, sheme za koje imaju mali odnos, sile čak i novak obrtnici.

Lagani, zračni modeli su prikladni za dame svih dobi i bilo kojeg kompleksa. Oni čine vizualnu sliku nježnije, dirljive i romantične.

Klasični otvoren sastoji se od lica Capta, Nakidov i ispaše. Takvo vezanje je jednosmjerno, a iz pogrešne strane uzorak je izgubljen.

Reflefort se može izvesti nakon Nakida, prije nego što ili s jazom u nekoliko petljanja ili čak u drugom redu.

Glavna stvar u pletenju otvorenih bluzu žbice - sheme su sastavljene tako da je količina gnusa i mladosti ista.

Iskusni igle znaju da je moguće odrediti kako stisnuti Nakid u sljedećem retku. U programima, u pravilu, čak i nevažeći redovi nisu navedeni.

Osim toga, vrlo je važno za jasnoću uzorka da se pridržava slijed područja petlje navedenog u shemi tijekom reabulacije.

Ako trebate provjeriti 2 petlje, onda mogu biti s nagibom lijevo ili desno (za prednji ili stražnji zid). Neparna količina petlja može se kombinirati tako da je petlja, koja je bila u sredini, nalazi se na vrhu.

Bluze u otvaranju mogu se u potpunosti izvesti neki jedan uzorak ili kombinirati nekoliko različitih. Vrlo je zanimljivo pogledati modele u kojima se uzorak otvorenog rada kombinira s pletenicama ili kabelskim svežnjem, jacquard ili laci.

Članak o temi: Bluza za kukičanje za novorođenče dječak i djevojčice: kako povezati džemper s shemama i opis posla

Pletenje otvorena bloka bluze

Majica

Air Bluze mogu biti i monofon i višebojna. OpenWork modeli izrađeni od pređe od diskalne boje ili prugasti izgled posebno nježno izgledaju.

Knitting OpenWork Bluze s pletenje iglice mogu se koristiti najrazličitiju pređu. Topli modeli od kašmira, tankih mihaira ili angoras razlikuju se suzdržanim luksuzom i savršeno zagrijanom u hladnom vremenu.

Ljetne bluze od pamučne pređe s dodatkom akrila će dati hladnoću i pomoći u stvaranju ženske i elegantne slike.

Pletenje otvorena bloka bluze

Primjeri pletenje otvorenih žbica

Otvorena ljetna bluza

Da biste plesti izvorne ljetne bluze, možete koristiti pamučnu pređu s dodatkom poliestera. Otvoreni uzorak u kombinaciji s zanimljivim rezom stvara romantičan i zajedno s elegantnom slikom.

Pletenje otvorena bloka bluze

Pletenje otvorena bloka bluze

Pletenje otvorena bloka bluze

Bluza se sastoji od dvije identične polovice povezane s manje. Širok raspon od 1 × 1 se izvodi na dnu. Zatim nakon nekoliko centimetara stvari na licu stane uzorak otvorenog rada.

Nakon što je stigao do oklopa, povećajte rukave. Vage su uključene u otvor uzorak. Da bi se platno postupno suzilo, morate učiniti na rubovima relevantnosti i istovremeno u jednakog intervala da biste promijenili žbice na razrjeđivač.

Vrat se formira na sljedeći način: u jednom retku donira trećinu petlji i od preostalih 2 cm gume 1 × 1. U posljednjem redu zatvorite sve petlje u isto vrijeme.

Topla otvorena bluza

Pletenje otvorene žbice vune, Mohair ili Angora je sjajan način da napune ženske žene ženske žene za zimske žene, tople i istovremeno elegantne odjeće.

Dopunjen elegantnim priborom ili trim, bluza će napraviti sliku modernim i dinamičnim.

Za model na dva gumba s volumetrijskim ovratnikom od poliestera, možete odabrati nježnu pređu bebe alpake. Ne uzrokuje alergije i 7 puta više od grijača ovčje vune.

Članak na temu: Zhostovskaya slika: kako nacrtati cvijeće i lišće u fazama s video

Pletenje otvorena bloka bluze

Pletenje otvorena bloka bluze

Pletenje otvorena bloka bluze

Pod dnom bluze stane "upleteno" elastično trake (lica se zatvaraju s prekriženim) 1 × 1 10 cm širine. Na policama, središnji rubovi gume imaju snaps koji se formiraju s ravnomjernim dodavanjem petlji za 6 str. do ruba.

Planck za gumbe Veze istovremeno uz police. Da biste to učinili, ekstremni 10 str. Izveden s gumenom trakom od 1 × 1, a na drugom pletivom uzorak otvorenog rada prema shemi.

Na desnoj traci čine 2 gumba na udaljenosti od 6-8 cm jedan od drugoga. Dekoltea ima u obliku slova V.

Refrakcije za njega rade nakon provjere daske. Fluffy ovratnik plesti odvojeno jednim webom u obliku izduženog trapeza.

Nakon što se svi dijelovi izvode, oni su ušiveni. Kanalf kanalizacija. Na strani polica i leđa.

Zanimljiva verzija otvorenog uzorka za bluzu također se može vidjeti na ovom videozapisu:

Čitaj više