Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Anonim

Briga o unutrašnjosti vašeg stana, pažljivo je izabrao zavjese. Međutim, prošlo je vrijeme i stare zavjese više ne žele oči. Želim nešto novo, i još uvijek izgledaju dobro, a tkanina je dobra. Reći ćemo vam kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje pomoći će obično u tom procesu.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Umorni ste od starih zavjesa?

Opcije

Ako uopće znate kako se malo šivati, možete šivati ​​zavjese s vlastitim rukama. Stari proizvod, uz pomoć svjetlosnih tehnika, pretvorit će se u jedinstvenu stvar u unutrašnjosti vaše sobe.

Svaka žena, naravno, postoji mnogo stvari u ormaru koje možete primijeniti za ažuriranje proizvoda. Nećemo potrošiti glup novac, ali pokušat ćemo poboljšati ono što već imamo. Pomoći ćemo vam s ovim.

Običan

Na vrhu zavjesa, šiblja dekorativna traka ili pletenica. Dakle, možete odobriti postojeći smjer ili konačno promijeniti stil.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Strogi stil

Ako sebe smatrate poslovnom osobom, možete ići na kruti način.:

  • Pokupite izvorni kabel na ton vaše zavjese ili potpuno kontrast (to ovisi o vašem ukusu i fantaziji) i od njega vijak rozete;
  • A ako možete izvagati nešto originalno iz ovog kabela, zavjesa će izgledati prekrasna i istodobno strogo, kao što je prikazano na fotografiji.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Lukove

Ova opcija će odgovarati romantici i senzornim vlasnicima:

  • Iz satenske vrpce ili sjajne pletenice, lukove. Boja se može primijeniti na ton upaljač ili tamnije od zavjesa;
  • Lukovi će izgledati dobro u dnevnoj sobi. Ovdje je bolje koristiti svilene zrake koji su dugo ležali u vašem ormaru;
  • U dnevnom boravku zavjese s lukovima stvorit će svečanu atmosferu. Usput, to je u ovoj sobi koje idu prijatelji i rođaci.

Članak o temi: lukovi iz gipsa u unutrašnjosti hodnika s vlastitim rukama

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Veza

Takva će opcija dati sobu neka službena. Mogu se šivati ​​od ostataka bilo kojeg tkiva ili koristiti nepotrebne veze ako imate dovoljno dovoljno. Na gornji rub zavjesa, trik pletenice na koje će se vezati veze.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Gumbi

Zavjese mogu biti ukrašene gumbima različitih oblika, veličina i boja. Takvi proizvodi su prikladni za dječju sobu. Ako možete urediti gumbe u nekom posebnom redoslijedu ili izvesti crtež, proizvod će izgledati vrlo originalan i sladak.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Usput, ovo je još jedan razlog za razgovor s djetetom, koji se može zanimati za ovaj uzbudljiv rad. Na taj način je jednostavan i zajedno se brzo nositi kao što je prikazano na fotografiji.

Retro

Ponekad čuvate u garderobi velikih veličina, koji su ostali iz mame i, čak i iz bake. Stvari su lijepe i tugovo. Možete baciti takav rupčić odozgo iznad zavjese dijagonalno. Proizvod će steći bujnog izgleda.

Slikanje na tkanini

Ako uopće ne razumijete u šivanju, možete stvoriti remek-djelo s običnim zavjesama, stisnuti ih s bilo kojim uzorkom. Kupite posebne boje koje možete izvući na tkaninu, odaberite sliku i stvoriti:

  • Ako nemate crtež rukom, napravite matricu, po mogućnosti od materijala koji se ne klinu;
  • Nakon što su unutarnji dijelovi crteža rezani, matrica je pričvršćena na materijal;
  • Zatim, mali komad paraklona primjenjujemo boju za otvaranje dijelova uzorka;
  • Boja ne zaroni vrlo tekućinu, inače će propuštati ispod predloška, ​​kao što je prikazano na fotografiji.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Svagi.

Tkanina iz koje su vaše zavjese ušivene mogu se koristiti za šivanje dva swag. Moraju biti zakačeni na vijenac. Lagana tkanina je također pogodna za swag, na primjer, veo.

Kako ažurirati stare zavjese: fotografije ideje

Lambreken s četkima

Vrlo lijepo i svečano izgleda kao lambrequen s četkima. Pokupite odgovarajuće tkivo takve širine, poput vaših zavjesa, dva tassa i dekorativna vrpca.

Članak o temi: Podovi poda od MINVATA: Tehnologija uređaja u drvenoj kući

Vrh proizvoda može se prikupiti i šivati ​​na vrh Gardin. Ispada bujne nabore koji će biti svijetli ukras ažuriranih zavjesa, kao što je prikazano u videu.

Sažimajmo

Je li vrijedno riješiti starih zavjesa ako su još uvijek jaki i izgledaju kao novo? Pravilno pokupiti nijanse i koristiti jednu od predloženih opcija, možete uspješno ažurirati svoje stare zavjese i dodati ih poseban šarm. Nemojte sumnjati u vašu fantaziju i rad donijet će veliki rezultat. Vaši gosti će biti oduševljeni svojim umjetničkim djelima i želite da podijelite ideju.

Čitaj više