Kako ukloniti vrata skroom s petlji

Anonim

Vrata snimanja instalirana su u kući, uzimajući u obzir da će vam biti dugi niz godina. Stoga je potrebno uzeti u obzir ne samo estetsku svrhu proizvoda, već i njegove praktične funkcije.

Kako ukloniti vrata skroom s petlji

Kako ukloniti vrata i petlje?

Kao rezultat dugog iskorištavanja, platno troši i gubi svoju privlačnost. Osim toga, zbog izgleda slotova, koji se često formiraju između kutije i zidova, platno počinje slabo blizu. Kako ukloniti vrata skroom s petlji. Takvo znanje ne ometa nikoga.

Vrste petlji

Loplje su podijeljene na takve vrste:

  • Kartica;
  • Pljačka;
  • Struganje;
  • Nevidljiv.

Kako ukloniti vrata skroom s petlji

KARTICA

Vrlo često primjenjuju kartice kartice (uklonjivi i ne može se ukloniti). Druga opcija omogućuje otvaranje vrata na jedan i na drugi način, kao što je prikazano na fotografiji. Najlakše je provesti demontaže s izmjenjivim mehanizmom:

  1. Da biste to učinili, trebate malo krpe za otvaranje;
  2. Zatim otpaci, koji se koristi kao poluga, počnite podići platno dok se ne ukloni iz kuke;
  3. Preporučljivo je raditi s partnerom tako da teška vrata ne padne.

Kako ukloniti vrata skroom s petlji

Sada proizvode proizvode, čiji je dizajn složeniji. Takva je dodatna oprema dodatno opremljena raznim zatvaračima i oblogom. Prije nego što povučete euro uzorka da rastavite vrata, prvo uklonite sve dodatne stavke. Tada možete malo odvrnuti vijak s kojim je brda odgođena. Nalazi se na vrhu priključaka, kao što je prikazano na fotografiji.

Valuta

Rezanje petlji mogu biti:

  • Jednostavno, koje se stavljaju jedni na druge;
  • kao i s vijčenim pričvršćivanjem.

Uklonite tkaninu s takvim mehanizmom na isti način kao u slučaju uklonjivog.

Kako ukloniti vrata skroom s petlji

Izgreban

Nadglovi vijka imaju PIN, koji je umetnut u kutiju i platno. Takvo pričvršćivanje najbolje odgovara za svjetlosna vrata svjetla (do 25 kg). Zahvaljujući suprotnim zatvaračima, moguće je lako podesiti ispravan položaj vrata, kao što je prikazano na fotografiji.

Prije nego što počnete rastavljati vrata s petlje, morate se upoznati s njihovim mehanizmom. Ako je isti kao u mehanizmima monja i kartica, to znači da se možete nositi s prethodnim metodama.

Članak o temi: Kako obojiti zidove: korištenje valjaka i četke

Nevidljiv

Najteže ukloniti tkaninu s nevidljivim zatvaračima. Međutim, takve petlje su vrlo prikladne za unutarnja vrata. Oni gotovo nisu vidljivi, tako da proizvod ima privlačniji izgled.

Mehanički dio nevidljivih petlji nalazi se u posebnoj kutiji prekriven okvirom vrata, kao što je prikazano na fotografiji. Da biste uklonili krpu s skrivenim dodacima, potrebno je početi uklanjati apsolutno sve nosače. Ne možete tražiti druge načine.

Kako ukloniti vrata skroom s petlji

Ako želite često proizvoditi permutaciju u stanu, bolje je instalirati platno s lijevim i desnim šarkama. Vrlo je lako ukloniti, a možete jednostavno pomicati namještaj iz sobe u sobu. Dodatne poteškoće će stvoriti elemente dekor prisutnih na platnu, jer su pričvršćeni uz rubove. Da biste uklonili ovaj problem, morate odvrnuti gori na vrhu petlje.

Glavna koraka

Sada sve više i češće u apartmanima i kućama počeli su instalirati plastične skroriorne vrata. Svi dijelovi mehanizma u plastičnom proizvodu služe za gusto uklapanje u kutiju, kao i za glatko zatvaranje platna.

Kako ukloniti vrata skroom s petlji

Postoje iznad glave i primijenjene vrste zgloba. Obično, nadzemne uporabe za unutarnje platne iz plastike.

Da bismo uklonili takvu web, koja nema jednostavnog mehanizma, trebamo određeno znanje. Ako ovladate ovom znanošću, možete se lako nositi s radom, vođeni videozapisom:

  1. Prvo morate ukloniti kape pod kojima je mehanizam skriven;
  2. Onda se malo otvorimo i uz pomoć čekića pažljivo počnem kucati osovinu;
  3. Kada vidite aksijalni mehanizam, morate ga zgrabiti s prolazom i spustiti, kao što je prikazano na fotografiji. Imajte na umu da je platno vrata je ozbiljna, tako da morate biti oprezni da ne propustite;
  4. Podizanje plastičnih vrata 5 centimetara za oslobađanje donje PIN;
  5. Zatim uklonite tkaninu u stranu i uklonite.

Članak o temi: Dekorativni beton: tiskani i ovjereni vlastitim rukama, dekor i tehnologiju formulacija, video i pritisnite

Sažimajmo

Često, kako bi se promijenila ili popravila vrata skrožere, mora se ispravno ukloniti iz petlji. Kao što možete vidjeti, to nije tako teško. Glavna stvar je znati koje vrste petlji instalira na okvir.

Čitaj više