Vrste kuhinje Interijer 9 m2 s balkonom

Anonim

Razgovarajući o dizajnu od 9 m2 s balkonom, mnogi stručnjaci tvrde da projektni rad počinje s definicijom funkcionalnosti sobe. Kakav je oblik sobe, izbor boje podova i zidova, mjesto rasvjete i smjer svjetlosti je važan. Ovisno o tome gdje se nalazi ulaz u kuhinju, instalirat će se kućanski aparati. Mnogi moderni trendovi i trikovi dizajnera pomažu pravilno koristiti i jasno organizirati prostor male kuhinje, čineći ga ugodnim i ugodnim.

Planiranje

Vrste kuhinje Interijer 9 m2 s balkonom

Dizajn male kuhinje ovisi o mnogim različitim čimbenicima, ali prvo morate odlučiti o tome kako će se sama balkon koristiti. Sastavljanjem projekta, vrijedno je brinuti da je rekreacijsko područje što je moguće bliže balkonu. U drugom slučaju, loža se može kombinirati s kuhinjom i primjetno povećati korisno područje, premjestiti rekreacijsko područje izravno na balkon.

Ako je kuhinja u apartmanu s balkonom, njegov dizajn temelji se na položaju blagovaonice. Priključivanje balkona omogućuje vam prijenos ne samo rekreacijsko područje, možete opremiti balkon:

  • zimski vrt;
  • organizirati skladišnu prostoriju proizvoda;
  • Stavite kućanske aparate;
  • Proširiti blagovaonicu.

Vrste kuhinje Interijer 9 m2 s balkonom

To će u kojem stilu biti izvedena dizajn kuhinja s kvadratom od devet metara ovise o rasporedu. Na primjer, raspored P-oblika zahtijeva kompetentno mjesto namještaja. Kuhinjski set trebao bi uključivati ​​sve što vam je potrebno:

  • stol i stolice;
  • ormari za posuđe i proizvode;
  • drekera;
  • štednjak i pranje;
  • Hladnjak i hladnjak.

Uređaji

Sve moderne slušalice namještaja osiguravaju prisutnost ugrađenih kućanskih aparata, čime se značajno olakšavaju rješenje zadatka za njegovo plasman. Ugrađena perilica posuđa, pećnica i ugrađeni hlad pojednostavljuju dizajn i čine kuhinjski interijer od 9 m2 singl i harmoničan.

Mjesto takvih uređaja kao peć, perilicu posuđa ili pranje i hladnjak bi trebao biti tako da spasi hostesa od potrebe za dodatnim pokretima. Međutim, potrebno je instaliranje namještaja, uzimajući u obzir organizaciju slobodnog prostora, gdje ništa ne sprječava slobodno kretanje.

Vrste kuhinje Interijer 9 m2 s balkonom

Sastavljanjem projekta za kuhinju s linearnim rasporedom, vrijedno je razmišljati o prisutnosti elemenata u njoj okomito. To je ugrađena pećnica i mikrovalna pećnica i kazna u kojoj se postavljaju rasuti proizvodi i kuhinjski pribor. Uz zid uz prozor, namještaj je instaliran, a blagovaonica se prenosi na suprotni zid uz vrata balkona. Tako se otpušta prolaz i prostor za kretanje hostesa.

Ako se jedinica balkona nalazi u sredini zida, tablica je ugrađena u blizini prozora i nasuprot ostatka namještaja.

Raznovrsne stilove i rješenje boja

Vrste kuhinje Interijer 9 m2 s balkonom

Moderni stil pruža funkcionalnost i praktičnost

Članak o temi: Little WC dizajn

Navijači klasičnog stila pridržavaju se mišljenja o potrebi korištenja prilikom stvaranja interijera samo prirodnih materijala. Klasični stil završiti je pločica i prirodni kamen, drvo i staklo. U takvoj kuhinji mora se instalirati okomita ormarića i kvadratna tablica. Koristit će se luster i zidni listavi koristiti kao uređaj za rasvjetu. Prozori i vrata balkona zatvorit će svjetlo til i guste zavjese.

Vrste kuhinje Interijer 9 m2 s balkonom

Zemlja je popularan kod kuhinjskog dizajna.

Moderan pri projektiranju kuhinje, površine je 9 metara, preferiraju pristaše funkcionalnosti svakog centimetra korisnog prostora. To je na takvim mjestima da je balkon najčešće u kombinaciji s kuhinjom, odvajajući prostor na zonama koristeći različite podove, police ili police s loncima cvijeća, dekorativnim jelima i originalnim kiputama. Metal i plastika koriste se kao završni materijali, najpopularnija boja za dizajn takve sobe je crvena.

Stil zemlje i minimalist nisu manje popularni. Ovo je najjednostavniji i najpristupačniji dizajn koji zahtijeva samo potpunu harmoniju u odabiru stvari i namještaja koji ukrašava sobu. Dizajn 9 m² oprema s pristupom balkonu - dizajn prostorije u kojoj treba uzeti u obzir potrebu za postavljanjem korisnog namještaja i stvaranje udobne atmosfere. Da bi se postigao taj cilj, ne koristi se samo samo namještaj, već i pravo svjetlo.

Prije nastavka s plasmanom rasvjetnih uređaja treba izolirati određene zone u postojećem prostoru. Svaki od njih je potrebno instalirati ugrađene ili suspendirane svjetiljke. Oni su oni koji će pomoći naglasiti uspostavljene granice.

Značajke uređaja

Kuhinja od 9 m2 može biti vrlo funkcionalna i vrlo udobna, ako je ispravno osmišljena i dizajn. Mali prostori zahtijevaju uporabu pri stvaranju interijera i dizajna maksimalne količine svjetla i meke boje: bijela i bež, žuta i tirkizna, plava i ružičasta. Sve boje mogu biti korisne ako je njihova kombinacija ispravno odabrana. Detalji dizajna modernog kuhinjskog pogleda u ovom videozapisu:

Članak na temu: TEE za spajanje perilice na vodoopskrbu

Drugi uvjet je korištenje lakih tonova u blagovaonici. Pozadinsko osvjetljenje nužno je montirano iznad radne površine, ali u rekreacijskom području morate uzeti u obzir sunčevu svjetlost, padajući iz prozora i sposobnost prigušivanja s tekstilom. Zavjese biraju, s obzirom na značajke planiranja. Ako je balkon ostao neovisna soba, onda se rimske zavjese najčešće koriste, s kojima je moguće otvoriti samo prozor klirens ili samo oslobađanje vrata balkona. Tajne i korisne savjete Pogledajte ovaj zanimljivi videozapis:

Nakon kombiniranja balkona s kuhinjom u ovom dijelu sobe ili tekstila se uopće ne koriste, ili pričvrstite zavjese teče. Oni ne ometaju prolaz svjetla i zraka, poželjno je naglasiti željenu zonu u zatvorenom prostoru. Odabir stila dizajna i stvaranje malog kuhinja dizajn, možete koristiti iskustvo mnogih majstora. Glavna stvar pokušati ne miješati različite stilove i strogo se pridržavati određenih pravila za izradu prostora.

Čitaj više