Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Anonim

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Dobra popodne, draga pretplatnika! U današnjem selekciji želim podijeliti s vama s laganim ljetnim vrhovima koji voze kukičanom. Svi modeli su lijepi, ideje su zanimljive. I počet ću s takvom temom koja se može staviti na vrh pamučnog mozga. On, iako bez opisa, ali s dovoljnim detaljnim shemama.

Sheme pletenja (povećanje!)

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Ljetni vrh kukiča od cvjetnih motiva

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Sljedeći lijep model u odabiru je divna ljetna tema kvadratnih cvjetnih motiva. Opis pletenja detaljno, nije teško shvatiti. Čitati i plesti u zadovoljstvu.

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Detaljnija shema

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Izvorni ljetni vrh

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Idemo dalje, red je vrlo originalan ljetni vrh. Dimenzije: 36/38 (40/42) 44/46

Trebat će vam: 400 (450) 500 g žutih pređe Catania (100% pamuk, 125 m / 50 g), kuka № 3.5

Glavni uzorak: Umjetnost. 6 / N. Svaki red počinje s 1 daljinskim upravljačem. lift.

Čipni uzorak (širina 10 str.): Pletite prema shemi. Svaki redak koji počinje s brojem navedenim na shemi. P. Počnite s petljima za odnos, ponovite petlju rafporta, kraj s petlji nakon rapporta. Ponovite od 2. do 7. r. "Radijski korak": Umjetnost. 6 / n lijevo desno.

Gustoća pletenja, čipke uzorak: 23 p i 10 r. = 10 x 10 cm. Pažnja! Učinite uzorak u izvornoj veličini i pjeskarenje na uzorku.

Leđa: Vezati lanac od 111 (121) 131 relevantni. P. + 1 Rev. p. Podignite i plesti čipke. Nakon 56 cm od početka posla, ostavite srednju petlju za rezanje vrata i obje strane da se završi odvojeno. Od izrezane strane, smanjen je uzorom 13 (14) 15 cm. Nakon 14 cm od početka vrata vrata, detaljni završetak. Završite drugu polovicu simetrično.

Članak na temu: Candy Bear pletenje iz Mary Jane

Prije: Knit, kao leđa, ali s dubljim dekolteom. Da biste to učinili, 43 cm od početka rada ostavite srednju petlju i obje strane završavaju odvojeno. Od izrezane strane, ona je ispuštena uzorom 13 (14) 15 cm. Nakon 27 cm od početka reza, dio je završen. Završite drugu polovicu simetrično.

Pojas: Vezati lanac od 5 naknada. P. + 1 Rev. P. Podizanje i kravata 150 (160) 170 cm po glavnom uzorku. Isječak: vezati lance iz 12 uklanjanja. P. + 1 Rev. lift i 2 r. Glavni uzorak. Skupština: Izvođenje ramena i bočnih šavova. Donji vrh, prostorije i izrezivanje vrata do kravata 1 kružnog p. Umjetnost. b / n i 1 kružni p. "Gledajte korak". Lubavice šivati ​​kroz liniju struka i okrenuti pojas kroz njih.

Uzorak i uzorak pletenje dijagrama

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Ljeto pleteno vrh s dubokim dekolteom

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Prekrasan model ljetnih top kukiča s dubokim dekolteom. Opis: 38/40 (42/44)

Trebat će vam: 200 g tirkizne pređe linie 216 (100% pamuk, 112 m / 50 g), tanko elastične trake tirkiz, kuka br. 4.5 i br. 4.

Osnovni uzorak, kuka broj 4: Umjetnost. b / n. Svaki red počinje s 1 daljinskim upravljačem. lift.

Čipni uzorak (širina 14 str.), Kuka br. 4.5: plesti prema shemi. Svaki red počevši od navedenog broja biljaka. lift. Počnite s petljima za odnos, ponovite petlju rafporta, završavaju s petlji nakon odnosa. Ponovite od 3. do 10. r.

"Radijski korak", kuka broj 4: umjetnost. B / N lijevo.

Gustoća pletenja

Čipke uzorak: 14 str. I 9 str. = 10 x 10 cm; Glavni uzorak: 13 str. I 16 str. = 10 x 10 cm.

Niži prolaz / bezbješnik: Vezati lanac od 56 mjesta. str. + 3 Rev. P. Podignite i plete u skladu s shemom. Nakon 25 cm od početka rada, detalji završavaju.

Članak o temi: Voće od gume na stroju s fotografijama i videozapisima

Šalice: Vezati lanac od 21 narudžbe. P. -i-1 crvena. podizanje i plete glavni uzorak. Nakon 2. r. Povežite se u srednju petlju 10 puta u svakom retku 3 str. Nakon završetka dodataka, izravno se veže na drugi 2 str. Zatim dovršite pojedinosti. Donji rub svake šalice je presavijen i spajanje spoja. Umjetnost. Na vrh šalica za kravatanje za trake duž lanca iz rata. str. 60 cm.

Skupština: Izvodite bočne šavove. Šalice šivati ​​na donji dio 1 cm udaljenosti od sredine. Svi rubovi (lanci traka - s obje strane) za vezati 1 kružni p. Umjetnost. b / n i 1 kružna leđa. "Rachi koraka", dok je donji rub plaćen prije kukova, a prilikom uzimanja vrh vrha, pričvrstite na elastične trepće.

Shema pletenje uzorak i uzorak uzorka

Svjetlo ljetne kuke - izbor pletenja za odmor

Nadam se da ste odabrali za sebe od ovog odabira odgovarajuće teme! Knit i nositi, dati sebi i okolne pozitivne i svijetle emocije!

Čitaj više