Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Anonim

Mnogi ljudi imaju pitanje kako staviti zidove neovisnim popravkom. Strah u krivu, osobito uglovima, sprječava njihovo rješavanje i ispunjavanje poravnanja i završetka proračuna vlastitim rukama. Izglađivanje je potrebno za bojenje zidova i instalirati dekor na fasadu iu unutrašnjosti, stvoriti željeni stil u dizajnu stana i slike kuće. Alat je potreban jednostavan i sastav se može kupiti spreman ili učiniti kod kuće.

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Stavite zidove u kuću

Učim svog prijatelja "Botana" da stavi zidove vlastitog doma

Vadik voli učiti. Pomogao mi je prilikom stvaranja temelja, obreza fasade i svladao razne načine da stavimo svjetionike i upeli ih na njih. Sada mi je postavio pitanje, kako staviti zidove i načine da ga napravite pod dekor. Ovladavanje novim vještinama počinjemo na malo uočljivim područjima. Jebeni prijatelj studirao je u garaži. Kako staviti zidove u ostavu.

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Stavili smo svoje ruke

Zašto, trebamo takav intenzivan tehnologiju za stavljanje zidova i poravnanje u zrcalno stanje, znao je. Eksperiment iz slikanja suhozida bez čvrstog završetka već je proveo.

Koristio sam ga metalne lopatice različitih veličina i valjaka s kratkim i dugom hrpom. Osim toga, prijatelj je trebao alat:

  • kutak spatula;
  • spremnik za otopinu;
  • Bušiti s prefiksom za miješanje;
  • rende;
  • Pravilo;
  • Stroj za mljevenje;
  • Linearna razina.

Dodatno za kit pod dekor:

  • nazubljena lopatica;
  • šablone;
  • Valjci za reljef;
  • Četke.

Cijeli alat je jednostavan i izoštren zidovima i kutovi ne predstavljaju složenost. Pokazao sam prijatelja kako staviti zidove na žbuku. Prvo, početna postava, zatim završna obrada. Već je bio upoznat s brušenjem.

Članak o toj temi: Odaberite vrata od Ash: Pro i Cons

Značajke neovisnog rada za početnike

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Završni zidovi kit to učiniti sami

Zid kit s vlastitim rukama zahtijeva mali trening. Savjetujem nove osobe stručnjake za kupnju prvih vještina za korištenje gotovog sastava. Tada možete ispravno napraviti suhu mješavinu i pouzdano raditi s njom. Osim:

  1. Nemojte nastojati brzo učiniti, brzina će doći s iskustvom.
  2. Učite na gipsanim mješavinama.
  3. Spatula Uzmi prosječnu širinu, do 35 cm, bit će vam teško nositi se s vama.
  4. Mi miješamo sastav s malim dijelovima, bolje je napraviti još jedan. Izračunajte ga trošenje u jednom prijemu, na pauzu na poslu.
  5. Alat se treba pomicati s nagibom do 60 stupnjeva. Izrezati izbočine, lopatica lopatice nalazi se pod pravim kutom do zida ili se koristi pravilo. Potrebno je to učiniti nakon postavljanja cijelog žbuke za smrznuto.
  6. Stvorite ukras za dekor, ako znate kako ga dobro staviti.

Rješenje se treba nanositi na veliku lopaticu ravnomjerno i voditi duž zida glatko, smanjujući kut.

Neki stručnjaci vjeruju da kit može poslužiti na razini značajnih razlika, pa čak i učiniti pod svjetionicima. Na ambalaži većine spojeva, primijenjeni maksimalni sloj je 3 - 5 mm i samo odvojena vrsta do 10 mm. Preporuča se da se polimerni kit primjenjuje 0,5 mm. Stoga, vjerujem da možete izoštriti male nepravilnosti zidova plinskih blokova, suhozida i polistirena pjene. Ostatak mora biti žbukanje.

Priprema površine i zašto to treba učiniti

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Samostalno stavite zidove u stan

Prije nego što stavite zidove vlastitim rukama, moraju biti spremni. Vadik zidovi imali su nove, tako da je stari završiti, ljuštio, primijetio. Nije bilo crne pete gljivice koje treba izbrisati. Jednostavno smo uklonili prašinu snažnim uređajem s gipsanim i suhozidom. Perebed masne mrlje i prekriva zidove prajmera dubokog prodiranja u dva sloja.

Provjerite stupanj nepravilnosti, prije nego što postavite zidove, nisu postali. Zašto to učiniti, ako se namolimo i uklonimo zrakoplov na 1 mm. Sada smo morali zapravo promijeniti hrapavost i pokriti tanki sloj kit ispod boje i dekor.

Članak o temi: Novogodišnji obrti to čine sami

Ako imate veliko produbljivanje na zidu, onda prvo napravite kit ovih mjesta, povlačenjem sloja na nulu duž rubova depresije. Tada će vam biti lakše pokriti cijelu površinu sa sljedećim slojem.

Pravilno korištenje alata za usklađivanje visokog kvaliteta

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Zidni dekoracija kit

Vadik je bio zainteresiran kako staviti zidove vlastitim rukama, tako da je formirano minimum prijelaza. Stručnjaci koriste profesionalni alat. Spatula 600 mm ostavit će manje utore. Ali moraju biti u mogućnosti koristiti. Prijatelj je pokušao pritisnuti oštricu s labavom rukom do zida. Kao rezultat toga, Žigzagi je otišao, i pokazalo se još gore.

Dao sam mu nekoliko savjeta, kako odložiti.

  1. Alat mora biti čist. Mora se stalno oprati.
  2. Pripravak se nanosi na sredinu lopatice u više količine, a zatim manje stisnut na rubovima.
  3. Što je manje rješenje ostaje na vojniku, što je jači alat prema zidnim savijanjima.
  4. Preostale prijelaze odmah kategoriziraju.
  5. Da biste stvorili sjajnu površinu, možete koristiti konvencionalni alat ovisno o sastavu i smanjiti brušenje na minimum.
  6. Kutići čine glatko pomaže poseban profil.

Nakon toga sam primijetio drugu pogrešku koju je Vadik dopustio. Završio je primjenu kompozicije na sljedećem mjestu i kada je očistila alat, ostaci su htjeli baciti u rješenje. To se ne može učiniti, pogotovo ako je kit na osnovi žbuke. Čestice iz kontakta s zrakom formirale su film i postajale teže od ostatka smjese. Više se ne otapaju, a sastav neće biti homogen.

Poravnavanje gipsane kit na zidovima

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Split zidovi s minimalnim troškovima vremena i energije

Tehnologija zamjene zida omogućuje usklađivanje pomoću alata za primjenu kompozicije. Za mješavinu žbuke koristite široku lopaticu. Kada se otopina na zidu stvrdnjava, oštrica se stavlja pod pravim kutom i provodi se u ravnini, rezanje izbočina.

Članak na temu: Kako obojiti padine na prozorima u apartmanu s vlastitim rukama?

Vadik je uspio ukloniti sve prijelaze početne kit. Pokazalo se bolje na ciljnoj liniji, a on je samo malo brušenje kože. Imam iskustva i usklađivanje na zrcalnu površinu koristeći jednostavan alat, preciznije lopatice ili pravilo, bez brušenja.

U kutovima pričvrstim perforirani kut ili posebnu papirnu traku. Tada koristim kutnu lopaticu kako bih napravio glatku prirubnicu zrakoplova. Rezanje nepravilnosti duž ruba zida, koji napokon uzrokuju kutove malu gumenu lopaticu. Kit zidina vlastitim rukama s korištenjem mojih metoda napravio je vadik brže.

Futing mješavine iz cementa eliminira brušenje

Kako staviti zidove s cementom šminka moj prijatelj je brzo naučio. Ostaje svladati poravnanje bez skidanja kako bi zidovi sjajili.

Nakon nanošenja cementa kit na zidove, morate čekati nekoliko sati. Zatim napravite gratere u vodi i kružni pokret za trljanje površine. Usklađivanje se dobiva dovoljna za lijepljenje panela i pločica. Možete čak i pozadinu. Kutovi se obrađuju ravnim alatom. Izražavanje se obavlja u kutu.

Podijeliti ispod dekora

Kako staviti zidove uz minimalne troškove živaca i maksimalni učinak

Nezavisni zid kit

Putclone može poslužiti za stvaranje ukrasa. Dekor se obavlja nakon potpunog poravnanja i brušenja zidova. Svježa kompozicija se nanosi na površinu i volumen je pričvršćen na njega na različite načine.

Najjednostavniji dekor se dobiva pomoću četke. Kruti vlakna napuštaju pruge, a ruka privlači sve što želi: valovi, krugovi, cik-caks.

Valjak obložen tkaninom je stvoren male kaotične izbočine na sirovom solu. Izgleda izvorno dekor kiše. Spatula bez dodirivanja zidova koso porasla gore. Tekstura slike se nadopunjuju bendovi. Zatim je površina obojana.

Prostor se primjenjuje kroz posebnu matricu. Ostaci su uredno uklonjeni. Postoji konveksni uzorak. Možete omogućiti bilo koju složenost. Dekor izgleda neobično lijepo ako je prekrivena različitim bojama pomoću teksture.

Pokušajte, i dobit ćete moderan i jedinstveni interijer.

Čitaj više