Kako otvoriti vrata bez ključa - ako ste izgubili?

Anonim

Uz svaku osobu u životu, situacija se može dogoditi kada iznenada otkrije gubitak ključeva od dvorca vrata vlastitog stana ili kod kuće. Odmah pokreće paniku, kao: "Što učiniti sada? Kako otvoriti dvorac doći do kuće? " A najgore misli dolaze na pamet: "Hitno je potrebno promijeniti brave!" Međutim, čak i iz ove neugodne situacije postoji nekoliko opcija za izlaz.

Kako otvoriti vrata bez ključa - ako ste izgubili?

Vrata otvaranja u nuždi

Pozivanje usluge Ministarstva izvanrednih situacija

Prema primljenom signalu Ministarstvu izvanrednih situacija na sceni, brigada dolazi sa svim potrebnim alatima za to. Rezači i turbine će s vašim vratima što neće biti podložno nikakvo popravak. Operativni rad osoblja ove usluge vrlo brzo će riješiti vaš problem, samo s posljedicama takve pomoći će morati doživjeti neugodnosti neko vrijeme. Uklonimo u slučajevima ili samo provedite noć u stanu koji uopće ne zatvara, jedva se možete svidjeti. Stoga, prije kontaktiranja Ministarstva izvanrednih situacija Ministarstva vanjskih situacija ove prirode, vrijedi vaganja svih rješenja za ovaj problem.

Kako otvoriti vrata bez ključa - ako ste izgubili?

Nezavisni način rješavanja problema s bravom za vrata

Često se smatra slučaj kada je potrebno koristiti tehničar alat za otvaranje, na primjer, bravu vrata na ulazu, ili vrata vlastitog stana. Koji je iznenada zalupio. U pravilu, dvorci su instalirani na takva vrata, čiji ključevi imaju okrugli ili ravan oblik. Ne bi trebalo biti poteškoća s otvaranjem takvog dvorca, budući da će biti potrebna samo dva jednostavna alata - olovka (možete koristiti granu stabla) i čekić (opeka, kamen). Prva stavka je umetnuta u dobro zatvorene brave, a drugi se izvodi na njemu, što otvara zaključanu bravu.

Kako otvoriti vrata bez ključa - ako ste izgubili?

Da biste otvorili zaključavanje vrata pin-tipa, postoji par opcija. Suština prvog, "Bat" metoda je odabrati lavove i šok element, koji može poslužiti bilo koji težak i zgodan objekt za to. Potonji je umetnut u ključanicu (ali ne do kraja), lijeva ruka se provodi na njemu, a desno - udarac. Ova metoda ne proizvodi uvijek rezultat od prvog puta, tako da će biti potrebno napraviti malo truda i strpljenja.

Članak o toj temi: Kako se osloboditi vatre u apartmanu od strane ljudi

Druga opcija, prikladna samo za "jednokrevetne i dva-reda laserska tržišta", otkriće ključanice s kliještima, komad metalnih i metalnih škara. Radimo iz komada finih metalnih škara praznih za gnječenje. Kliješta daju joj valoviti oblik. Zatim, pokušavamo umetnuti u dobro dok se ne zaustavi i okrene glatko kretanje. Ova metoda, kao i prethodna, može dati rezultat tek nakon dugih vježbi.

Metalno pranje vrata

Princip zatvorskog zatvora metala leži u agregatu najmanje dvije brave, otvaranje koji bez posebnih šipki je vrlo težak. Ali ne postoji ništa nemoguće, i stoga ćemo razmotriti više načina za rješavanje problema "ako su vrata zalupila ...". Neki od načina mogu se vidjeti na videozapisu.

Kako otvoriti vrata bez ključa - ako ste izgubili?

Da bismo to učinili, trebamo isječak i šesterokut (odgovara veličini promjera klipa). Kraj isječaka, uz pomoć teške stavke, trebala bi biti usklađena što je više moguće i umetnite u rupu koja se nalazi na vratima iznad ključa otvaranja i kliknite na osjećaj otpora - prvi pin ključanice , Ovaj PIN mora biti premješten u zatvaranje na stranu tako da je šesterokut malo dalje.

Držeći ovaj položaj šesterokuta, PIN nema priliku pasti, a ormar treba napraviti u suprotnom smjeru, do sljedećeg otpora. Isječak se pritisne na izlaz dok ne okrene šesterokut. Ovaj postupak se izvodi do tada sa svim zaključcima do potpunog otvaranja dvorca.

Kao drugi proizvod kako biste otvorili bravu vrata tipa, možete koristiti običnu kreditnu karticu. To se događa umetanje kartice u utor za vrata na razini ključanice. Karta bi trebala biti okrenuta tako da vas je bila najbliža strana koja vas je pogledala. Očistite osjećaj slajda i savijanja karte u suprotnom smjeru dok se bravica ne okrene. Nakon toga, trebali biste napraviti oštar guranje tako da su se vrata otvorila.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​lambrene vlastitim rukama?

Kako otvoriti vrata bez ključa - ako ste izgubili?

Međutim, ako nijedna od predloženih opcija ne daje nikakav rezultat, ostaje samo ukloniti iz zaštićenih vrata cijelog sklopa zaključavanja pomoću noža ulja. Umeće se ispod ovratnika, gdje postoji potpuni pristup vijčanim vezama ručice i bravu. Ovi vijci se uklanjaju, a ručka je potpuno rastavljena, što olakšava raščlanjivanje ključnog mehanizma.

Dakle, kada instalirate u vašem domu (apartman), metalna vrata je siguran da kupuju rezervne ključeve koji su uključeni u komplet, tako da ne morate tražiti pomoć u Ministarstvu hitnih situacija, uz zahtjev za otvaranje brave vrata To je neprimjereno zalupanje, ili proizvesti neovisno sjeckanje.

Čitaj više