Kako EVAN četkicu iz Paronaona učiniti sami s fotografijama i videozapisima

Anonim

Parakrrd (iz engleskog padobranskog kabela, parakorda) je vrlo lagano uže, polimerni kabel, čiji su vlakna izrađena od najlona. U početku je napravljena ova posebna vrsta konopa za vojsku i koristio se za pričvršćivanje propilnih padobrana. U suvremenom svijetu, Parakord se koristi ne samo u vojsci, već iu osobnim namjerama: često se može naći u vojsci i lovac na amaterski. Među muškarcima su dostojni proizvoda od ovog materijala, tako da to može poslužiti kao dobar dar za rođendan rođendan ili 23. veljače, i kako na vlastitu voditi četku iz Paronade, možete naučiti iz ovog članka.

Izvorni parakord je proizveden u Sjedinjenim Državama. Najpopularnija marka proizvođača - Rothco. No, u stvarnosti ne igraju najmanju ulogu, u kojoj se zemlji proizvodi proizvod, važno je koliko njezina kvaliteta zadovoljava svjetski standarde. Zahvaljujući shemama tkanja, možete ne samo lijepi ukrasi, na primjeru narukvica, već i naučiti kako napraviti petlje, pojaseve.

Napravimo prstima

Kada se samo počnete upoznati s tkanjem iz Paracone, odmah u bilo kojoj video lekciji ili majstorskoj klasi neće zaboraviti spomenuti "šaku majmuna". Vrlo se često koristi kao dekoracija - zasebni lanac za ključeve za ključeve, ruksake i tako dalje. Zdjela obično stavlja loptu. To može biti skok, metalna kugla ili iz starog računalnog miša.

Da biste EVAN "majmun šaku" u ruci, trebat će vam samo 3 metra parakonske i lopte promjera 20 mm. Mi tkati naizmjence, čiji broj ovisi o promjeru naše lopte. Koriste se najčešće 4,5 ili 6 okretaja.

Ostavljajući malo niti na rezervatu, počinjemo obnoviti naše prste.

Kako EVAN četkicu iz Paronaona učiniti sami s fotografijama i videozapisima

Napravimo pet revolucija, a posljednji skretanje u dva donja prsta i okrenite naš tkanje, sada nosimo horizontalno. U fotografskom primjeru 4 okretaja moramo učiniti pet.

Članak na toj temi: Što trebate znati prije nego što prilijepite pozadinu fotografija?

Kako EVAN četkicu iz Paronaona učiniti sami s fotografijama i videozapisima

Počinjemo nit kroz gornju petlju, koja je nastala između lopte i gornjih prstiju. Uklonimo sve od ruku i omotajte loptu 5 puta, prolazeći parakord u petlju.

Kako EVAN četkicu iz Paronaona učiniti sami s fotografijama i videozapisima

Počinjemo pooštravati naš dizajn. Da biste to učinili, nježno ga povucite za vrh niti, koju ste ostavili na samom početku, a zatim postupno zategnite svaku petlju.

Više pojedinosti možete saznati u ovom video grupu. Također pokazuje kako tkati lijepu ručku. Preostale niti režu i pomete. Izvorni parakord gori s plamenim plamenom s crnim dimom i mirisi poput plastike plamenika.

Postoje prilično lijepi primjeri kao tkanje repa našeg ključa.

Tkati na stroju

Ako to nije prikladno tkati na prstima, postoje posebni strojevi.

Za tkanje, trebat će vam parakrd oko tri metra, loptu promjera 30 mm. Inventar se može kupiti, ali to možete učiniti sami: najbolje je napraviti stroj iz uobičajenog područja od 5 x 5 cm i četiri štapića (na primjer, za sushi).

Na rubovima trebate napraviti drvene rupe i štapiće. Koristeći ovaj stroj, mnogo lakše tkati. Također, glavna stvar je da se okreta ne sijeku da bi zadržao lijep uzorak.

Kako EVAN četkicu iz Paronaona učiniti sami s fotografijama i videozapisima

Mi preuzimamo Parakrrd i, ostavljajući malo dužine na kabelu, počnite ga iskriviti oko stroja. Za loptu s promjerom od 30 mm treba napraviti šest revolucija.

Zatim provodimo nit u sredini stroja. Mi malo podižemo dizajn i ponovno napravite šest revolucija, samo okomito. Preporučljivo je ne zategnuti. Nakon što ste uzeli polovicu revolucija, morate umetnuti loptu u loptu i nastaviti se razdvajati dalje.

Kako EVAN četkicu iz Paronaona učiniti sami s fotografijama i videozapisima

Okrećemo se na stupcu i idite prema unutra, počnite odvoditi loptu s dna. Izrada 6 okretaja.

Uklonimo sve, od stroja i početi pomesti naš trg, bez povlačenja, tako da se slijed vezica ne pada. Odgodemo od prve ravnine na jednom mjestu takve sheme: povukao s jedne strane, okrenuo se i dalje povukao.

Članak o temi: Cross vezenje sheme: "Konji" besplatno preuzimanje

Video na temu

Čitaj više