Početni profil za sporedni kolosjek, njegovu svrhu i metodu instalacije

Anonim

Kombinacija izglede kuće uz pomoć privezivanja, potrebno je provoditi pripremni rad. Pod tome podrazumijeva ugradnju sanduka na koju će se provesti ugradnja ploča za pričvršćivanje. Za visokokvalitetnu zaštitu zidova kuće od nepovoljnih vremenskih uvjeta, potrebno je posvetiti posebnu pozornost na trupu, tako da ćemo danas gledati na ono što je profila za sporedni kolosijek, kako je sanduk ispravno napravljen, koja udaljenost treba biti između Profili, što je profil za početak i završnu obradu.

Početni profil za sporedni kolosjek, njegovu svrhu i metodu instalacije

Okrenuti sporedni kolosjek

Uređaj okvira

Početni profil za sporedni kolosjek, njegovu svrhu i metodu instalacije

Okvir za sporedni kolosijek

U sustavu šokiranih fasada, na koje sposovanje pripada, shvaća se kao instalacija panela na metalni okvir. Tehnologija za samopostaju je vrlo jednostavna, pa se čak i pridošlica može nositi s ovim procesom. Doom se može izvesti iz drvenih šipki, ali savjetujem vam da koristite metalni profil za sporedni kolosijek. Za razliku od drva, metalni bar se ne boji vlage i nije deformiran pod ovim utjecajem, a također nije izložen kalupu. Unatoč činjenici da se drvene šipke mogu liječiti posebnim impregnacijama, nakon nekog vremena će i dalje biti pod utjecajem negativnih čimbenika.

Na završnoj površini, svjetiljka je montirana pomoću zagrada i profila. Jedan od važnih uvjeta za ispravnu instalaciju je udaljenost između dasaka. Normalno, ova udaljenost između njih oscilira na području od 40-60 cm. Ne zaboravite da morate instalirati metalni profil na istoj udaljenosti. Svjetiljka služi kao izjednačavanje zida iu budućnosti omogućuje vam da jednostavno napravite instalaciju sporednjaka. Za stare kuće s zakrivljenim zidovima, ova opcija će biti izvrstan i brz način za razinu površine.

Važno! Škrubljenje zidova za kuće odavno nisu toliko popularne kao i prije. Nakon zamjene, građevinsko tržište je ispunjeno novim završnim materijalima koji pojednostavljuju proces dizajna fasade.

Ugradnja sanduka izvodi se zbog takvih profila:

Članak o toj temi: Važnost putovnice fasade

Ugradnja sanduka izvodi se zbog takvih profila:

  • Početni profil - potrebno je izvršiti donju graničnu završnu obradu od sporodanja. Prvi spojni traka je pričvršćen na ovaj bar, takav profil usmjeravanja treba postaviti s podrškom razine i pluća
  • Završna uspostava takve stavke potrebno je popraviti posljednju ploču sporednjaka, koja se pridružuje vijesti
  • Vanjski kut - vertikalno pričvršćivanje na uglovima objekata
  • Unutarnji - za niše kod kuće
  • J-profil -FOR otvaranje prozora
  • Hingid Planck - je drenaža preko prozora ili podruma
  • Coolband - ukrasni okvir za operu
  • Povezivanje ploče - ploča za spajanje
  • Sofit - s njom, odvojen je frontonom
  • J-chamfer - dekor za vijence

Ako odlučite instalirati sanduke vlastitim rukama, slijedite ova pravila:

  1. Okvir mora biti montiran na površinama koje nemaju izbočene objekte. Tako da se moraju ukloniti sve lanterne ili platfords
  2. Stari završetak, ako vršnjaci iz zidova treba ukloniti. Metalni okvir mora biti instaliran na ljuštenoj površini
  3. Velike nepravilnosti uglova moraju biti poravnati što je više moguće. Činjenica je da će instalacija biti vertikalna i za velike odstupanja će biti gotovo nemoguće
  4. Zatim se pojavljuje oznaka na kojoj će se pojaviti okvir okvira. Ne zaboravite da će zbirka između profila biti 40-60 cm

Zašto trebate početni profil

Početni profil za sporedni kolosjek, njegovu svrhu i metodu instalacije

Drveni bočni okvir za montažu

Ako je spojni okvir opremljen horizontalnim položajem, početni profil će biti na dnu sanduka. Polazni profil se montira pomoću vina i razine. Zaustavite početnu ploču što je prije moguće, tako postavlja tečaj za prvu ploču i sve naknadne.

Početni profili imaju različitu duljinu i širinu. I svaki od njih ima svoju svrhu. U malom stolu napravio sam početak traka:

Članak na temu: laminat smjer polaganja u sobi: nijanse

Široka početna trakaKoristi se za činjenicu da je koža pala ispod upozorene baze
Čelični bendPovećajte rigidnost donjeg reda sporedni kolosijeka. Primjenjivati ​​umjesto vinilovye
Širok čelikZa rekonstrukciju starog obloga, koje trebate izostaviti na maloj udaljenosti
Također za sklonište velikih rupa na zidu

Mount Alta-profil

Početni profil za sporedni kolosjek, njegovu svrhu i metodu instalacije

Montaža sa svojim vlastitim rukama

Želim odmah reći da je u početku bio namijenjen profilu Alta za osnovnu jedinicu. Međutim, sada se može koristiti za potpunu završnu obradu fasada. Usput, ovo je izvrsna opcija, budući da je osnovni materijal jači za bilo koji utjecaj vanjske prirode.

Alta profili mogu stvoriti simulaciju ne samo drvene panele, već i kamen ili opeka. Alta Stripes se kreiraju kako bi ulili visoki tlak, uvijek možete odabrati najprikladniju veličinu širine, boja i tekstura za vas. Stoga se čak i najistaknutiji dizajnerski ideje mogu izvesti pomoću ovog materijala. Prije početka instalacije Alta-profila potrebno je ne samo pripremiti alate, već i napraviti potrebna mjerenja. Uvijek kupite materijal s marginom, jer se otpad može pojaviti tijekom obrezivanja. Instalacija uključuje prisutnost ravne površine, pa ako postoje neka odstupanja, bolje je ukloniti ih s okvirom.

Instalacija Alta Planka počinje učvršćivanjem početne trake. U tu svrhu se također može koristiti uporaba plutača i razine, laserski. Vijak za samo-tapkanje ili točak treba nanositi kao spojnice. Za njih postoje posebne rupe, između kojih nema potrebe probiti nove rupe. Nakon što je napravljena instalacija prvog alt bar, potrebno je instalirati sve kutne elemente, a zatim premjestiti na sljedeći redak. Rezni profil je dopušten pomoću kružne pile ili haka s malim zubima.

Članak o temi: Od čega u naše vrijeme postoje metle za brisanje

Rezultati

Početni profil za sporedni kolosjek, njegovu svrhu i metodu instalacije

Obetka za sporedni kolosijek

Tijekom dizajna fasade morate odmah izračunati sve moguće nijanse i eliminirati ih. Kada kupujete materijal, potrebno je provjeriti kvalitetu proizvoda, kao i pogledati sve potvrde o kvaliteti proizvoda. Okvir koji će se i dalje montirati montirati mora biti pravilno opremljen. Između profila morate se pridržavati određene udaljenosti, a za vrlo raspored je bolje primijeniti metalni profil. Početna traka je posebno važna, što vam omogućuje da instalirate sporedne ploče što je prije moguće i sigurnije. Za razliku od drvenog okvira, metalni profil ne podliježe negativnim učincima i potpuno se ne boji vode, kao i plijesni. Tečaj između elemenata okvira treba biti 40 ili 60 cm.

Čitaj više