Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Anonim

Nakon što ste instalirali vrata, svakako ćete zamisliti molitvu sliku prije vašeg pogleda - formirani jaz između novog okvira vrata i vrata. Ali ne biste trebali očajavati da vaše otvaranje izgleda u potpunosti atraktivno. Brtvljenje ružnog, vlažnog mjesta vas ne odvodi mnogo snage i novca.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Završna obrada vrata

I vidjeti kako je posao u tijeku kako bi se poboljšao otvor na internetu na videozapisu. Unatoč činjenici da nemate mnogo iskustva, cilj s vlastitim rukama je stvarna za bilo koju osobu, jer posao nije jako voluminozan i da će vam zahtijevati toliko iskustva kao točnost i kreativni pristup.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Uz pomoć otvora vrata dolazi do percepcije cijele sobe, a savršeno uređenje padina, penjajući se na jaz dodaje vašem novom dizajnu vrata.

Metode za izvođenje padina

Vanjska strana vrata završava instalacijskim instalaterom. I iznutra - sve je strašno. Prije nego što su oči goli zidovi, cigle i hrpa mogućnosti za dizajn padina.

Nagib daje vrata prekrasan pogled, skriva sve nosače i čini cijeli dizajn stabilan.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Stoga, nakon što je okvir instaliran, morate odabrati način završavanja, a oni nisu toliko:

  • Završiti s platformama i dobru ploču;
  • Žbuke padine;
  • Tiskarski materijal.

Odjel se javlja na različite načine da se formira prijedlog, a materijal za obloge nije problem. Najviše idealan je za zatvaranje padina s betonom, nakon čega slijedi slikanje.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Dekoracija padina s instalacijom završnog materijala na poseban okvir je koristan kada je potrebna pristojna količina otopine za prazninu u otvaranju. Sudeći po fotografiji, na taj način će padinu biti besprijekorna, pa čak i.

Članak na temu: Kako napraviti stolić za kavu vlastitim rukama?

Značajke završne obrade za različite zidove

Najlakši način zatvaranja otvora u kućištu. Zidovi iz panela su jači od zidarstva od opeke i ne raspadaju se uopće, tako da je kutija čvrsto instalirana u takvom otvoru. Pjena će biti potrebna za zatvaranje otvaranja malo.

Zidalište cigle je deblje od betonskog zida, okrenut će se tamo gdje.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Materijal za padine može biti bilo koji: prikladna gipsana ploča, plastika i drugih lisnih materijala.

Ako želite da se završi pažljivo, koristite PVC panele kao završni materijal, oni su najtrajniji. Da, i odaberite okvir vrata u boji može biti bez problema.

Priprema za rad

Bez obzira na način na koji odaberete, pripremni rad će se svesti na ovratnik filma i obojenog viskija cijelog dizajna kutije kako bi ga zaštitio od slučajnog oštećenja. Dekoracija vrata uključuje pripremni rad.

  1. Potrebno je ukloniti sve nepravilnosti, hrapavost, koju mogu ometati daljnji rad.
  2. Potrebno je očistiti površinu, ubrzati je iz prašine i procesa.
  3. Ako ste zakazani za brtvu u otvaranju kabela, možete ga pokrenuti, ali ne u slučaju izgradnje okvira.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Formiranje odvajanja završnim materijalom za otopinu

  1. Svi završni materijali pričvršćeni su na cementni mort ili poseban ljepilo.
  2. Vijci su pričvršćeni da biste uklonili razinu tako da su svi na šeširima. Budući da će se omotač oslanjati na te kape, uzeti u obzir debljinu završnog platna.
  3. Voids padina se puni otopinom, a odabrano je pouzdani adhezivni pripravak. Za bolju montažu, ljepilo se nanosi na obje površine: na završnoj i površini nagiba.
  4. Tada se primjenjuje završni materijal i malo pričvršćen. Sva rad Provjerite razinu.
  5. Završna faza - pričvršćivanje PlatBorks.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Instalacija završne obrade na bazi okvira

  1. Prije početka rada tako da je površina ne sipa da ga vozi. Za ugradnju okvira baze, željeznički ili univerzalni profil će biti prikladan. Potrebno je učiniti sve tako da se okvir čvrsto spusti na zid, ako je potrebno, zatim jednak zidu.
  2. Pričvršćivanje materijala za obradu na sanduku koristit će plastične kostile i udarne vijke. Instalacija okvira baze započinje s instalacijom dva grebena s skakačima na njima. Instalacija trima za svaki materijal varira.
  3. Laminat naslagan u različitim smjerovima, ali bez obzira na smjer sve elemente su pupped. Za stabilnost, dizajn ploče je dodatno fiksiran.
  4. Plastika je postavljena, kao i laminat premaz, samo da ga dodatno popravi, jer plastika nije tako izdržljiva.

Članak na temu: DIY za Valentinovo Učinite to sami

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

MDF paneli su najljepše, mogu se odabrati ispod vrata vrata, a oni će biti pričvršćeni na male kapete bez šešira, koji su nevidljivi na površini panela. Kutići, zatvarači moraju biti zatvoreni kutovima i platformama iz MDF-a.

Gipsana ploča kao završni materijal je vrlo lako pričvršćen na vijku za samozaštit po cijelom perimeru. Ako postoji udaljenost između zida i završnog materijala, onda je ispunjen otopinom, zglobovi su poravnati s posebnom vrpcom, površina je čišćenja, prekrivena je pozadinom ili obojenim.

Žbukanje

  1. Prije grdnja vrata, morate instalirati svjetiljke na pripremljenu površinu tla, zahvaljujući kojem će biti prikladnije poravnati površinu. Stručnjaci preporučuju korištenje rješenja za gipsu za te svrhe, ona će se odmah popeti, nije potrebno čekati.
  2. Svjetla se moraju podesiti u smjeru jedne ravnine. Tada ćemo nastaviti ispuniti usisni prostor otopinom pijeska i cementa. Otopina se primjenjuje na nagib i jednak u svjetionicima. Ako je otopina suha - nastavite do početne i završne obrade.
  3. Završna otopina kit nakon sušenja abrazivnom mrežom je jednaka, nakon što se oboje konačno sušenje.

Kako zatvoriti vrata nakon instalacije vrata

Što god odaberete način da završite padine, glavna stvar je da je njihov izgled postao ukras za vaša vrata.

Čitaj više