Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Anonim

Unutarnji kuperi s jednim vratima omogućuju vam da uštedite prostor i izgledaju elegantno i sažeto. Posebnu pozornost pri odabiru treba dati mehanizam otvaranja i njezinih detalja.

Dizajn snimranih blokova i kupe u modernom interijeru

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Vrata pretinca su vrsta uvlačivih vrata koja imaju samo jednu, češće - gornji tračnicu. Osim toga, vrata odjeljka se otkrivaju u jednostavnijoj shemi "gurnuta - zatvorena", ili "izvučena - otkrivena", dok su većina klizanjaka slična otvaranju na mehanizmu spojnih vrata minibusa, koji bi trebao biti prvi ponovno izvukao. Naravno, ova jednostavnost također privlači pozornost onih koji žele kupiti plamenova soba bivalve vrata ovog tipa.

Kao i sva klizna vrata, oni značajno uštede prostor. Uostalom, kako bi otvorili otečene vrata, osobito dvostruko više, potrebno je mjesto ispred barem metra. Ne mogu se izračunati u svim slučajevima. Na primjer, za male prostorije, gdje svaki kvadratni centimetar korisnog područja na računu, upotreba vrata-Coupe je izlaz iz nevolje, kada postoji mjesto za iznimno važnu jedinicu slušalice namještaja.

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Unutarnja vrata Coupe imaju još jednu važnu prednost. To su jednostavnost korištenja osoba s invaliditetom: bez praga za takva vrata - značajno jamstvo sigurnosti.

Instaliranjem takvih vrata kao skrodnika, potrebno je zapamtiti da je, kao i bilo koji drugi tip uvlačivih vrata, kupe na vratima ima smanjenu buku i apsorpciju zvuka. Stoga oni nisu prikladni za ugradnju u spavaće sobe ili dječje sobe. U preostalim slučajevima, njihova je uporaba preporučljiva i praktična. Međutim, ovaj nedostatak će u potpunosti ispraviti ako je moguće instalirati proizvod u otvor zida. Pripremljena za posebnu nišu, kao i na fotografiji, u interijernoj particiji (čak i pogodan suhozid), karakteristike zvučne izolacije vrata možete značajno poboljšati.

Članak o temi: Kapitalni ili kozmetički popravak fasade

Sorte

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Laminiran

Dizajn internih vrata određuje se uglavnom materijalom prijenosa vrata, iz koje cijene ovise. Češće se koriste krpe:

  • Iz masiva od punog drveta (uglavnom vrijedne pasmine stabala: orah, hrast);
  • uperenim istim vrijednim stijenama, s osnovom borova ili jela;
  • laminiran;
  • Staklo u potpunosti, ili sa staklom (ili ogledalom) umetci:
  • iz MDF panela.

Plastika kao materijal unutarnjih vrata Coupea je neprihvatljiv zbog svoje niske krutosti. Prilikom otvaranja / zatvaranja takvih vrata, poprečno rezanje opterećenja djeluju na njega, koja bi postupno podijelila mjesta za slijetanje mehanizma za otvaranje (i također bi se morale napraviti od plastike), kao rezultat toga bi se iznimno niska. Ponekad dolazi na jeftini plastični odjeljak za vrata, uglavnom iz kineskih tvrtki s sumnjivom ugledom.

Bival kupe biranja iz krutog masiva, kao na fotografiji, dolaze relativno rijetko. Razlozi za to su visoka masa proizvoda (što povećava glomazni mehanizam za otvaranje) i značajne troškove. Psiholozi tvrde da su glavni potrošači unutarnjih vrata iz čvrstih masiva bogati ljudi, ali konzervativni u svojim uvjerenjima. Žele imati u svojim apartmanima unutarnjih vrata tradicionalnog izvršenja, što ih ne bi podsjećalo na željezničke vagone. Da, i malo je vjerojatno da ovi domaćini imaju dnevni boravak, gdje uzimaju u obzir svaki centimetar.

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

S ostakljenim

Unutarnja vrata-Coupe s ostakljenjem - univerzalni element modernog interijera. Oni se mogu koristiti ne samo za razdvajanje prostora između pojedinih soba, nego i kao element ugrađenih ormara, ormara, itd. Ako je ugrađeni namještaj već osiguran u dizajnu dnevnog boravka, blagovaonicu ili neku drugu sobu, a zatim će se u takvom stilskom rješenju izraditi u takvom stilskom rješenju dati željeni interijer i harmoniji. Na primjer, vertikalno umetanje na platnu, kao na fotografiji, omogućit će vam da povećate visinu prostorije, a horizontalna je da soba bude dublje ili širi. Naravno, staklo može biti mat, neprozirno. Tada se boja matiranja treba odabrati prevladavajućom bojom unutrašnjosti ove sobe, kao na fotografiji.

Članak o temi: Wallpaper s cvijećem: fotografija u unutrašnjosti, cvijeće na zidu, velike make, ruže, male bukete, bijele boju, 3D crveni i ružičasti, akvarel, video

Mehanizmi otvaranja

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Singman

Jedan do vrata coupe može se proizvesti u dvije verzije mehanizama, ovisno o tome hoće li se proizvod preseliti u zid ili kliziti uz vodilice duž jednog od zidova. Svaka od opcija ima jedan nedostatak. U prvom slučaju, to će uzeti ozbiljnu obnovu sobe, jer u niša na vratima potrebno je umetnuti posebnu kasetu u kojoj će cijeli dizajn odlaziti. U drugom slučaju, potrebno je osigurati neki (oko 1 metar) prostor na lijevoj strani desno od vrata, gdje se mora instalirati instalacija uvodnog mehanizma. Nakon toga, ovaj mehanizam je skriven iza dekorativne daske, koji je uključen u paket za isporuku (ako ne, kupuje se istovremeno s samom proizvodom). Imajte na umu da bivalska vrata trebaju više glomaznog mehanizma za otvaranje.

S druge strane, mehanizmi za otvaranje vrata - kupe s vanjskim rasporedom mehanizma za otvaranje podijeljeni su u mehanizme s gornjim ili donjim vodičem. U prvom slučaju, vrata su zapravo suspendirana u gornju ravninu. Trebalo bi biti jasno instaliran i centriran, budući da će najmanji odstupanje od horizontalnog smjera dovesti do kvara i povećanje potrebnog napora za otvaranje. Naravno, za teška krava vrata, ova opcija nije prikladna.

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Mehanizam za otvaranje

Na donjem mjestu vodiča i valjka, kao na fotografiji, dizajn vrata postaje pouzdaniji. U procesu odabira mehanizma otvaranja, morate obratiti pozornost na konstruktivno izvršenje valjaka. Pouzdani se smatraju vodećim valjcima na ležajevima: oni su tihi, gotovo neosjetljivi na zagađenje, zahtijevaju manji napor za otvaranje. Istina, takvi mehanizmi trebaju u pažljivijoj usluzi. Cijena otvaranja mehanizama praktički je neovisna o njihovom izvršenju.

Sumiranje, treba napomenuti da za vrata vrata unutarnjih vrata kupe iz MDF-a, kao i furnira i stakla, prikladnije je opcija s gornjim vodičima.

Članak o temi: Kako kazniti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i prakse

Gabarits.

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Dimenzije stanova i bloka

Single unutarnji kupe s zatvorenim mehanizmom za otvaranje zahtijeva preliminarni raspored niše, čija veličina bi trebala biti 3-5 cm više od odgovarajuće veličine vrata prijenosa vrata. Treba napomenuti da su platna vrata u takvim proizvodima dvostrana. To jest, ako s jedne strane možete laminirati laminat, a zatim s druge strane, moguće je osigurati postavku zrcala. Vrlo je prikladno ako je hodnik odvojen od dnevnog boravka ili blagovaonice, kao što se može vidjeti na fotografiji u unutrašnjosti.

Sveukupne dimenzije vrata pod ugradnjom vrata s jednim vratima-coupe reguliraju se GOST 6629-88. U skladu s ovim starterom, takve se strukture mogu proizvoditi u veličinama navedenim u tablici.

IzvršenjeVisina, mm.Širina. Mm.Dubina otvaranja, mm
S gornjim mehanizmom za otvaranje1900., 2000.600, 700, 80040-80
S nižim mehanizmom za otvaranje1900., 2000, 2100600, 700, 800, 900
U niši1900., 2000.700, 800.40-60

Pojedinačna vrata Coupe - optimalnije (u usporedbi s dvostrukom) varijantom odvajanja unutarnjeg prostora. Štedi mjesto i manje vremena u instalaciji. Cijene za takve proizvode također su vidljive u nastavku.

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

(Vaš će glas biti prvi)

Unutarnja vrata Coupe Single-držač fotografije i cijene

Učitavam…

Čitaj više