Tehnologija proizvodnje vješalica za odjeću radi sami

Anonim

Zidna vješalica za odjeću s vlastitim rukama lako se proizvodi od drvenog obrezivanja, tračnica i šperploča. Kuke se mogu kupiti u gotovom obliku. Prethodno je potrebno odlučiti o izgledu namještaja garderobe.

Tehnologija proizvodnje vješalica za odjeću radi sami

Domaće vješalice mogu biti izrađene od drvenih debla šperploča, tračnica.

Uputa korak po korak

Zidni stalak za odjeću sastoji se od sljedećih dijelova:

  • baza;
  • kuke;
  • Polica.

Tehnologija proizvodnje vješalica za odjeću radi sami

Shema proizvođača

Za proizvodnju takvog dizajna, čekića, tračnice, nokti, elektroliz, kuke, brušenje, boje, ljepilo. Pred-radiš štit za kuke. Da bi to učinili, trebat će tračnice ili daska koja se postavlja paralelno s međusobnim. Oni su pričvršćeni sa sličnim elementima koji se nalaze na porođaju. Kao baza vješalica, moguće je koristiti phanneur debljinom od 8-10 mm.

Ako su kuke napravljene vlastitim rukama, zatim koristite obične aluminijske vilice. Iz ručke napravite radni dio kuke. Iz zuba možete napraviti različite uzorke. U tu svrhu koristi se debela žica koja se kombinira sa staklenim kuglicama i perli. Izvorno rješenje je proizvodnja kuka od pokucanih komada. Prije toga, drvo je sirupped i očišćeno od kore. Tada je proizvod prekriven lakom. Baza vješalica ukrašena je raznobojnim akrilnim bojama. Zidni model je instaliran s noktima ili vijcima za samostakanje.

Tehnologija proizvodnje vješalica za odjeću radi sami

Podružnice za proizvodnju vješalica treba sušiti i očistiti.

Da biste napravili vanjsku vješalicu vlastitim rukama, morat ćete pronaći najprikladniju podršku s čvrstom podlogom. Ako se proizvodi metalni namještaj, tada se koristi baza iz svjetiljke. Okvir iz svjetiljke je savršeno pogodan za pričvršćivanje kuka. U suprotnom, najnoviji elementi vješalice izrađeni su od guste žice.

Da bi učinio vješalicu, potrebno je suho drvo. Materijal je pročišćen iz korteksa, obrađen i prekriven lakom. Baza osigurava potporu od 3 noge. Kraj strukture je sastavljen s pojedinim preferencijama. Da biste to učinili, možete koristiti zakrivljene grane, drvene kuglice, kuglice i druge dekorativne proizvode. Za fiksiranje elemenata podnih vješalica, vijci i noktiju se koriste.

Članak o toj temi: Koje će zavjese uklopiti na bež pozadinu: boju, uzorke i materijal

Neovisni dekor

Tehnologija proizvodnje vješalica za odjeću radi sami

Da biste promijenili i ažurirali stare vješalice, mogu biti oslikani u jednom stilu.

Da biste promijenili izgled vješalica za odjeću na ramenu, morat ćete koristiti savjete dizajnera. Možete ih organizirati u jednom stilu i boji. Da biste to učinili, uzimajte u obzir unutrašnjost u kojem je kuća izdana ili stan. Drvene vješalice su obojene posebnim bojama za slikanje ili lak. S lak za nokte laka, bilo koji mali detalji crteža mogu se prikazati na dizajnu. U prisutnosti dospijeća na drvenu vješalicu spaljuju se određeni crtež.

Možete ukrasiti drvene i plastične vješalice pomoću decoupage. Ovaj koncept se odnosi na oblik aplikacija za koje se koriste blagovaonica i druge salvete. Mogu se kupiti u posebnim trgovinama. Ubrus je podijeljen na slojeve. Crtež je izrezan iz gornjeg sloja i nameće ga za vješalicu. Ljepilo se nanosi na materijal na takav način, jer je cijeli crtež natopljen. Tada je zabilježena ubrus. Ako je crtež suhi, primjenjuje se poseban lak.

Boje vješalice uzimaju u obzir pojedinačne preferencije. Djevojke će pasti na okus vješalice s cvijetom i srcima, a dječaci - sa spremnicima i zrakoplovima. Da bismo ukrasili dizajn žice, koristimo lukove, kuglice, kuglice, kovanice, šljunak, školjke i drugi dekor. Superklasi se koriste za popravak takvog materijala.

Ako je vješalica za odjeću napravljena od guste žice, onda se može omotati trakom ili vrpci, dodatno se odlučuje sa satenskim vrpcama.

Da biste promijenili izgled vješalice, tkanina će trebati. Pletena odjeća se lako pohranjuje na ovom proizvodu. To će zahtijevati rezanje odgovarajuće veličine. Materijal se okreće oko proizvoda koji se razmatra. Za popravak sintetike koristi se nit. 2 simetrični poklopci presvučeni su iz tkanine (uključujući oblik namještaja ormara). Krajevi se ubacuju u kućište i ručno se šavovi. Šav se može skrivati ​​pomoću dekoracije.

Članak o toj temi: Blinds za sjenilo: razne materijale i metode montaže

Čitaj više