Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Anonim

U bilo kojoj kući, vikendica, jamac zaštite i pouzdanosti je ulaz dizajn vrata. Ali čak i najljepše vrata će izgledati kavijar i neprekazno, ako ne napravite pravu nagib preko vrata. Obično se vrata ne događa izvan problema; Masters-Installers su uvijek lijepo uređeni s vratima. Ali iznutra nalazi se samo noćna mora: cigle, goli zidovi. Da biste sakrili sve to, morate instalirati padine.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Gdje početi?

Mogućnosti pripreme

Danas na internetu postoji mnogo tvrtki koje mogu obavljati uslugu za završetak padina ulaznih vrata. Ali iznos će morati izdati prilično veliku. Ona postaje sramota - ukras vrata vrata nije težak proces, ne predstavlja posebnu poteškoću da ga ostvari, dakle, gledajući na video na internetu, možete se lako nositi s ovim zadatkom.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Izolacija padina

Za ono što trebate ukrasiti vrata:

  • estetika;
  • Maskiranje zatvarača iz okvira vrata;
  • poboljšanje kvalitete snage strukture;
  • Završna obrada padina ulaznih vrata i opcija za suočavanje;
  • primjenu rješenja, završne obrade gipsa;
  • Ugradnja materijala za dekoraciju po otopini.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Suočavanje s Karkama

Danas je moguće koristiti različite materijale za dizajn padina. U tu svrhu, gotovo svi završni premazi će biti prikladni.

Prije zatvaranja padina, neće biti puno posla za odabir materijala. Vi ćete stajati važnije zadatke - izbor metode za instaliranje padina s vlastitim rukama.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Završna obrada padina ulaznih vrata s najpopularnijim i učinkovitijim načinom penjanja s rješenjem. Unatoč činjenici da je za dizajnere je najrazvrtka opcija, dobit ćemo čvrstu završetku koja se neće hraniti i ne formira prazninu.

Dekorativno će izgledati kao padina, ako ga ukrašavamo s žbukom teksture. Dodatni učinak može se obojiti u nekoj boji žbukane površine. Ova opcija je najkraće, kao što možete dobiti drugačiji izgled.

Zanimljivo rješenje će se instalirati na površinu odvajanja završnog materijala, međutim, nije potrebno učiniti bez troškova. Morat ćemo pripremiti i instalirati okvir.

Članak o temi: Pranje u zemlji vlastitim rukama: Potrebni alati i materijali

Priprema rada prije završetka

Što god odaberete metodu ili način završavanja vrata, radna površina će se prvo morati pripremiti. Prvo morate zaštititi list kutije i vrata od onečišćenja. Za takav cilj prikladan je savršeno građevinski film ili masna traka. Površina nagiba je izravnavanje, čišćenje i tlo.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Ako planirate instalaciju svjetiljki u hodniku, nemojte zaboraviti otvoriti kabel za napajanje u ovoj fazi.

Dovršavanje nagiba ulaznih vrata i žbuke

Blizu nagiba može se postaviti na površinu. Kako bi se prikladno i točno primijenilo rješenje, svakako instalirajte Beacons. Koristite bolje kao otopinu konstante gipsa, nije potrebno čekati dugo sušenje. Nakon što vam se gypsum rješenje služi, počnite puniti nagib smjesom cementa. Pripremite ga neće biti mnogo poteškoća. Sastav smjese cementa i pijeska. Nakon nanošenja rješenja, morate čekati na dan prije nego što je potpuno sušenje. Zatim nastavite do kita. Nakon završetka posla, majstori vas savjetuju da provjerite svoj rad na formiranju. Da biste to učinili, pokrijte vrata i zategnite kroz otvor.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Završni materijal kao nagib

U slučaju da ste odabrali neki moderni završni materijal za podrezivanje, osigurajte ga ili na ljepilo ili po otopini. Stoga je potrebno pratiti normalno fokusiranje pod materijalom iz trima. Takav zadatak možete obaviti s vijcima. Samo trebate zaviti u zid vijaka u zid, a naši će se završiti na kraju. Prvo se primjenjuje prvi sloj cementnog morta. Nakon sušenja morate nanijeti ljepilo, koji se primjenjuje na površinu nagiba i materijal u viši. Tijekom rada potrebno je slijediti ispravnost instalacije. Preporučljivo je koristiti posebnu razinu za to. Moguće je ispraviti pogrešku u nepravilnostima samo dok otopina nije zamrznuta.

Članak na temu: Ventilator za kupaonicu s senzorom vlažnosti

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

Instalacija završne obrade za padine na okviru

Završna platna ne može biti samo zalijepljena, već i da se instalira na posebnu strukturu skeleta može se stvoriti iz dodiplomskih materijala koji su ostali nakon izgradnje. U tom slučaju, metalni profili su prikladni i šipke drva. Svi elementi okvira u odnosu na zid moraju biti vrlo čvrsti. Dizajn okvira lakše je odbaciti vijke.

Da bi dizajn sanduka vrlo pouzdan, upotrijebite skakače između dijelova okvira. Ljuskanje platno i proces pričvršćivanja trim ovisit će o materijalu koji odaberete, na primjer, gipsanu ploču s samohrabnicama. Preostali jaz ispunjava otopinu. Zanimljiva opcija će biti moguća ako koristite prekrasne platfords na vrhu gipsane ploče. Šaliće suhozida su najlakše zatvoriti posebnom građevinskom vrpcom. Prekrasan izgled gipsane ploče može se dati pozadinom ili slikanjem.

Neovisna završna obrada padina i otvaranja ulaznih vrata

U slučaju da ste koristili MDF za obloge, zajamčena je izvrsna kvaliteta snage. Ovaj materijal ne zahtijeva obradu, budući da je njegov izgled uvijek estetski. Ovaj materijal je instaliran sa samo-crtežom, a uglovi su maskirani platformama. Završetak u obliku razanata najčešće se pričvršćuje na tekuće nokte.

Alternativno, laminat se često koristi za završetak padina. Instalacija takvog završnog materijala može se držati u dvije opcije, preko ili duž. U slučaju da odaberete longitudinalno pričvršćivanje, stvarate platno u središtu i oko ruba. Po analogiji s laminatom možete instalirati plastičnu oblogu ili nagib. Nakon postavljanja obloge, uklonite film iz krpe vrata i kutiju.

Mogućnosti za otkriće danas su raznovrsne, dekoracija padina vrata neće biti mnogo teška, potrebno je ispravno kretati u načinu završetka, a preporuča se ispravno odabrati završni materijal.

Članak o temi: epoksidna smola, aplikacija

Čitaj više