Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

Anonim

Pokušajmo vezati čizme s kukičanom. Takve tople i lijepe čizme izgledaju vrlo slatko na malim nogama naše djece. Postoji veliki broj sorti ove vrste cipele, možete se povezati i za dječaka i za djevojčicu. Oni zagrijavaju bebu u hladnom vremenu i oduševit će oči brige majke.

Pružamo vašu pažnju glavnom klasu na proizvodnji dječjih cipela za novorođenčad, čak i pridošlica može se nositi s programima.

Na posao

Za rad, trebat će nam:

  • Mekana dječja pređa. Možete napraviti jedan fotografski proizvod ili kombinirati nekoliko boja;
  • Kuka broj 3.

Prije početka pletenja potrebno je ispravno izmjeriti veličinu stopala: širinu, duljinu, kao na fotografiji.

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

Više iskusni majstori mogu formirati shemu određene veličine. Jedini mora biti malo noge.

Ako, na primjer, širina noge 5,5 cm (širina se mora mjeriti duž središnje linije), a duljina je 10,5 cm, tada je potrebno od 10,5 podvlačenja 5.5, ispada 5. odnosno, Lanac mora biti upisano u 5 cm.

Ili ako nemate mogućnost izmjeriti veličinu stopala, onda postoji standardna tablica veličine, ovisno o dobi djeteta:

  • 0-3 mjeseca duljina stopala - 9-10 cm;
  • 3-6 mjeseci dužina stopala -10-11 cm;
  • 6-12 mjeseci - 11-12 cm;
  • 12-18 mjeseci - 13-14 cm;
  • 18-24 mjeseca - 13-14 cm.

Počnimo s razumijevanjem opisa lekcije. Prvo, potrebno je povezati jedinicu.

S ovim videozapisima možete povezati jedinicu, ova shema je pogodna za različite vrste čizme.

Potplati mi smo vezani na 12 petlji.

Zatim slavimo sredinu čarapa i protežu niti.

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

Svi prvi red imamo kolonu bez Nakida (art. Bez n.). Kletanje bi trebalo okrenuti više od 90 stupnjeva u odnosu na nogu. Ispada oko 57 petlji.

Članak o temi: Irski čipke s dijagramima i opisima s videom

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

Napravite 3 zračne petlje (c. P.) podizanje. Cijeli drugi red, mi smo zaduženi za stupce s Nakudom (umjetnost. S n.).

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

U trećem redu vide da je zrak petlja, u istoj petlji prethodnog reda umećemo kolonu bez Nakida. Također vidimo 18 tbsp. bez Nakida.

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

U sljedeća dva šarke, imamo 2 tbsp. Uz Nakud ispod ukupnog vrha, uzimamo kuku, treba biti 3 petlje. Sljedeća petlja je sv. Za nakad. Ponavljamo takvu kombinaciju još 6 puta. Završite pletenje našeg nedostatka u ovom redu.

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

Nadalje dovršite brojne stupce bez Nakida. Na početku sljedećeg reda, oni su vezani u. p. i 15 umjetnosti. bez Nakida. Zatim, ponovite pletenje iz prethodnog retka, 2 tbsp. S Nakud ispod ukupnog vrha i stupca s Nakidom. Kao iu prošlog reda činimo 6 takvih ponavljanja. Teško, završiti niz stupaca bez Nakida.

U sljedećem retku su vezani u. p. i 12 tbsp. bez n. Prije formiranja naših čizmica. Ne uzimam to prije početka MISK 3 petlje i prema prethodnoj shemi, oni dokazuju 6 ​​petlji od 2 tbsp. S Nakud ispod ukupnog vrha i stupca s Nakidom. Kraj reda s stupovima bez Nakida.

U sljedećem retku na pokrivenoj shemi: u. str. 9 tbsp. bez n. pogrešno. Samo sada dokazujemo 5 tbsp. s n., i 6 samo 2 umjetnost. s n. Rješenje serije. bez n. Ovdje je takav plijen od nas da već dobijemo.

Kukičane čizme za novorođenčad: glavni razred s videom

Na fazi pletenja, cipela može promijeniti boju niti. Da biste to učinili, na kraju reda, postoje još jedna zračna petlja i rastrgajte niz. Povlačimo i tijekom naknadnog pletenja jednostavno uključite nit u pletenju.

Mi tvori čizme. Za pletenje dijela za zatvaranje, morate birati 5 V. P., pretvaramo se u drugu petlju naše propuste. Prvi red u povlačenju stupaca bez Nakida, samo ne uzimajte posljednju petlju. Tražimo umjetnost. bez n., napravite 3 v.p. I u petlji prethodnog reda dokazuju umjetnost. s n. Sve je vrlo jednostavno. Tako smo plesti u krugu, uzimajući u obzir zračne petlje. Takvi redovi moraju provjeriti čak i 4 ili koliko vam je potrebno.

Članak o toj temi: Razglednica 14. veljače s vlastitim rukama voljenim u tehnici scrapbooking

Možete ukrasiti razne ukrase: mesari, broševi, satenske vrpce, lukove, perle. Ili se vezati uz konturu svijetle, ishodne boje. Lijepo izgleda kao vez s vrpcama ili perli. Glavna stvar je želja, i sve će uspjeti! Uspjesi u novim nastojanjima.

Video na temu

Izbor videozapisa pomoći će vam da se lako bavite shemom.

Čitaj više