Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

Anonim

Za male mods i mode Fashionistas danas ćemo plesti čizme-čizme s pletenje iglice. Kada dijete u tako divnim i toplim čizmama, mama ne brine da će se noge bebe zamrznuti u hladnoj sezoni. Vještih igle je došlo do velikog broja različitih dječjih pojačala za svaki ukus i boju. Oni su izrađeni od različitih materijala i oblika.

U ovom glavnom razredu pogledat ćemo tehnologije pletenja igala. Vezati takve lijepe čizme prema shemi neće biti teško čak ni za početnike.

Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

Prednosti takvih cipela za djecu su da je dovoljno visoka u porastu, a vješti ručke nisu uvijek u stanju izvući ih iz nogu. I uvijek možete biti smiriti da dijete neće zamrznuti. Također možete povezati razne modele za dječaka i za djevojčicu. Za malu princezu možete ukrasiti cipele s bobicama i drugim ukrasima.

Dobivanje proizvodnje

Za početak, potrebno je odlučiti o bojanje i pređe materijala. Odaberite uvijek mekanu i kvalitetnu pređu, koja neće uzrokovati alergijske reakcije, ne slika i sastoji se od prirodnih vlakana.

Za potplate od 11 centimetara trebat će nam 130 metara pređe težine 50 g. Rad će također trebati igla s nizom za proizvode povezane s umrežavanjem.

Prije svega, moramo vezati potplat.

Na igalima za pletenje regrutiramo 40 petlji.

Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

Prva petlja je rub, ne vidimo ga, ali jednostavno uklonite i početi plestiti od druge petlje. A posljednja petlja uvijek povezuje pogrešnu petlju.

Prva 2 reda se ispire.

Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

3 red već pleten prema shemi. Zbog praktičnosti možete napraviti kratku shemu opisom, na zasebnom letku. Uklanjam prvu petlju, napravimo Nakid, pružamo 17 petlje lica. Opet, činimo Nakid, 2 petlje lica, Nakid, 17 petlje lica, Nakid i još jedan 1 lica. Posljednji rub je pogrešan.

Članak o toj temi: vruće žigosanje na koži s vlastitim rukama kod kuće: master klasa

Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

4 Redovi: Sve su pletenje lopatica. Ne zaboravite na 1 i posljednju rubnu petlju. Samo tamo gdje imamo nakid, prelazimo petlju lica, a zatim se platno čvrsto okreće.

Naknadni redovi plete s dodavanjem.

5 Red: Edge Loop 2 lica, Nakid, 17 petlje lica, Nakid, 4 petlje lica, Nakid, 17 petlji za lica, Nakid, 2 lica, rubnu petlju.

Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

6 red: petlja i cijeli red u licu, na kraju ruba.

7 red: krom.petla, 3 lica, Nakid, 17lite šarke, Nakid, 6 lica, Nakid, 17 lica, Nakid, 3 petlje za lice, Chrome. P.

8 red: sve nevažeće strane.

9 red: Chrome. p., 4 lica, Nakid, 17 lica, Nakid, 8 lica, Nakid, 17 lica, Nakid, 4 lica, krom.p.

Plijen čizme s pletenje igalima s opisom i videozapisima

10 red: krom.p i lice lica. Ne zaboravite na Camid da leži s prednjem petljom, presijecanjem.

Nakon utjecaja aditiva, trebali biste dobiti 56 petlji na iglu. Za formiranje strane moramo provjeriti 6 redova moždanog udara lica. 1 Lica, 2 Pogrešno, 3 osobe., 4 ISNA. itd

Sada je potrebno povezati te 6 petlji s potplatom. Nalazimo posljednju 10. petlju potplata, pokupite petlju i umetnite. Za vizualni primjer pružamo videozapis:

Zatim su u skladu s petljima lica od 8 redova. Na kraju je potrebno napraviti oznake za čarapu. Na svakoj strani brojimo 15 petlji - napravimo oznaku, nakon - 8 petlji, au sredini trebala se ispasti 10. Prvo, oni su prvi u licu, do drugog oznake (23 petlje). U srednjem pletenju 9 petlje osoba. Onda okrećemo pletenje, prvi p.t.t. i umetnite 8 petlji. Mi implementirati pletenje, 1 p.ximi i kravata 9 p. Ponovno, implementirati pletenje i plesti 10 petlji.

Počinjemo poticati petlje bočnog dijela. 1. nije izazvan., I 10. i posljednji s bočnim dijelom, vezani smo zajedno s jednom izmišljenom petljom s prednjom stranom. Implementirati pletenje. Također ponavljamo pletenje dok ne dobijete 15 petlji na obje strane, a prosječno 10. pjevanje niza do kraja - šarke lica, na isti način na isti način sljedeća 2 reda. Počinjemo poticati vrh za lijevo plijen. Za dodatnu iglu naiđemo na 15 osoba. Na lijevoj iglu morate birati 3 ljubimca. Nedostaju mi ​​prve i sve naknadne osobe. str. do kraja reda. Ispada 13 str. Kirurgija i 15 bočno. Spojite redak.

Članak o temi: OpenWork Tunics žbici za djevojčice: sheme i opise s videom

Svi ljubimac. Na začini osoba. Primijenite uzorak, uklonite rub ljubimac. I od sljedećeg izumilog kućnog ljubimca. Imamo 3 petlje. (Osobe. Nakid, osobe. Str.) Ove 3 petlje vraćaju se na lijevo pletenje iglice i umetnite ih jednu pogrešnu petlju. Zato ponovite uzorak, ošišavajući sve petlje retka. Sljedeći red je vezan licem stražnjeg zida. Ponavljamo uzorak, samo 3 šarke s drugim stavkama. Ovim redoslijedom pletenja, Chushuchki će biti smješten u redoslijedu za provjeru. Uzorak se ponavlja nekoliko puta dok se ne dobije vrh gornjeg dijela.

Zatim potičemo 4 reda petlje lica u licu i uključivanje retka. Zatvorimo nis. Nemojte obrezati nit, umetnite kukičanje u rubove petlji konomom bez nakida. I formiramo rupe za gumbe, popravite i izrežite nit. Da biste dovršili naše čizme, šišimo stranu i potplata. Ovaj uzorak je sličan polarnom uzorku lopti, samo su nešto manje veličine.

Video na temu

Spremni su gumbi i elegantne dječje čizme.

Čitaj više