Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Anonim

Stvaranje obrta iz silikonskih gumenih traka različitih boja je sve dobivanje popularnosti među majstorima, bez obzira na njihovu dob. Koristeći ovaj materijal, možete stvoriti ne samo narukvice koje većina ljudi zna, ali možete stvoriti i razne pribor, dekoracije, naplatke, ukosnica, igračke, na primjer, u obliku slatkih životinja. Posljednja opcija može se koristiti ne samo kao igračka, već i kao keychain za ključeve, privjesak za vaš telefon ili torbu, kao i kao minijaturne figurice u unutrašnjosti. U ovom članku analizirat ćemo nekoliko metoda, kako stvoriti životinje iz gumenih traka.

Pomoću stroja

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Za stvaranje takve zasićene i slatke poni, na stroju će biti potrebni sljedeći materijali i alati:

  1. Dvije tanke metalne ili plastične kuke;
  2. Mašina;
  3. Silikonske gumene trake ružičaste, bijele, srebrne i narančine. Dvije boje za noge, jedan za glavu i tijelo i svijetle boje za grivu;
  4. Detaljan opis za početnike.

Uzimamo stroj i instaliramo ga na takav način da je otvoren dio uloga promatrao. A serija u sredini bila je malo više bočno u blizini. Nakon toga možete početi raditi.

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

U početku, stražnje noge imaju buduće ponije noge. Da biste ih stvorili, morate baciti četiri puta duž vrha bogato ružičaste boje gumenu traku na udicu, dok ih ne okretati osam. Onda napravimo donji dio nogu, za to, bacimo na kuku četiri puta u par bijelog gumene trake, dva puta na pola puta. Ostaje samo da bi kopita, za to uzimamo srebrnu gumu i uvrnite ih četiri puta.

Koristeći kuke, formiramo Shin, ogulite nogu, a zatim uklonite iz kuke. Sada točno stvaramo drugu nogu. A prednje noge rade isto, ali isključujući formiranje glava.

Članak o toj temi: Algoritam korak po korak za provođenje općeg čišćenja

Da biste napravili vašu glavu, uzmite stroj i bacite u krug dvije ružičaste gumene trake i bijele do centra, na kraju će stvoriti mrlju na ponija kolaču. Nakon bijele gume, bacite još dvije ružičaste stvari. A zatim na crpku također bacite mnogo narančaste gume za stvaranje griva, kao što je prikazano na slici ispod.

Stvaramo vrat od ružičaste boje, a zatim se spustimo u tijelo budućeg poni. S rubom, bacite četiri puta na par jedan za drugim. Iu centru pet redaka duž vrha gumenog trake. Također u sredini, popravljamo s kukom narančastim desni grivu.

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Sada napravite uši. Detaljan opis njihovog stvaranja i potpune master klase možete pogledati na video na kraju opisa. Kada su uši tkani, moraju se prenijeti na stupce ekstremnih redova. Svježe noge u tijelo, pridajemo srebrne oči.

Zatim, kada su svi trokuti pounded i dobro popraviti buduću zvijer, vrijeme je za početak tkanja tijela. Na kraju, napravimo konačnu pljačkaju i uklonimo igračku s stroja, na sastavljenog proizvoda, pričvrstimo rep iz gume naranče i ružičaste.

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Sada smiješno poni je gotov.

Takve igračke mogu biti napravljene i bez stroja, shvatimo da radimo s drugim alatima.

Uz pomoć Rogatke

U ovoj lekciji, mi ćemo se baviti kako stvoriti zmiju na slijepi.

Potrebni materijali i alati:

  1. Kuka;
  2. Mala praćka;
  3. Narančasta gumene trake - 54 kom.
  4. Crna guma - 5 kom.
  5. Crvene gumene trake - 1 kom.

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Prvo uzimamo narančastu gumu i vijak dva okretaja na obaju kolonama, nakon čega uklanjamo jedan od rubova i uvrnuo se broj osam, kao što je prikazano na prvoj slici. Zatim, na dobivenim osam, bacimo dvije desni na oba stupa. Koristeći kuku, nacrtamo prvi red s jednom od strana i bacite ga natrag u središte, a zatim ponovite s druge strane, kao što je prikazano na slici dva. Ova metoda nosi devet narančastih jedinica.

Članak na temu: Vrtne figure to učiniti sami: glavni razred s fotografijama i videozapisima

Sada napravite raznobojne pahuljice. Za to, u desetom i jedanaestom redu, dodajte dvije bijele gume, kao na fotografiji tri. Onda dolazite u dvije crno gume. Ponovo nastavimo to opisano, u istom nizu, nakon čega možemo oslabiti devet narančastih veza.

Vrijeme je da napravite glavu zmije, za to bacimo dvije elastične desni na praćku i odbacili ih do sredine. I učinite isto još jednom. Sada morate pokupiti sve gumene trake na desnoj strani i prenijeti na lijevu stranu, kao na slici četiri.

Stvorite oči, za to uzimamo crnu gumu, uvrnite ga četiri puta na desnoj strani, a zatim bacimo nekoliko narančastih veza na oba stupca. Sada se kukičanje drže na crnu gumu i odbaci ga do središta, kao i na petom slici. Da bi oko bilo glatko, morate ispraviti i napraviti broj volumetrijske. Nakon toga trebate premjestiti oka s desne strane.

Odbacili smo retke s lijevog stupca do centra, nakon čega bacaju još dvije naranče i gura ih, kao što je prikazano na broju šest na fotografiji.

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Sada bacimo tkanje na desnoj strani, započinjemo kuku u petlji, kao i na sedmoj slici i premjestiti proizvod na lijevu stranu. Pokupite par narančastih gumenih traka i svi redovi u njima dolaze u njih s lijeve strane. Korištenje ove tehnike, tkanje i drugo oko, kao što je prikazano u osam, devet i deset slika. Kada je drugo oko završeno, pomičemo proizvod na desnoj strani.

Sada trebate napraviti usta, za to baciti crvenu gumenu traku i baciti sve ostale veze na njemu, kao što je prikazano na jedanaestoj slici. Ostaje samo da bi prešao proizvod na kuki, izvadite ga iz slijepe i popravite čvor.

Članak o temi: Tkanje narukvice s niti Moulin: Kako tkati s shemama i videozapisima

Sada je predivna zmija završena.

Životinje od gume na vilici i na slijepi za početnike

Ako u prisutnosti ne postoji stroj ili praćka, nemojte očajavati, jer najlakše opcije za pletene životinje iz gumene trake mogu se obaviti na vilici.

Video na temu

U nastavku su također nekoliko videozapisa s lekcijama na stvaranju raznih životinja iz silikonskih gumenih traka po različitim metodama.

Čitaj više