Unutarnji predmeti to čine sami

Anonim

Unutarnji predmeti to čine sami

Svatko od nas želite učiniti vaš dom ne samo lijepom, ugodnim, već i na jedinstven. Želja će se dodijeliti potpuno normalno. Nažalost, u suvremenom svijetu komplicira se u suvremenom svijetu. Svatko, čak i najneobičniji dekor kupio u trgovini, možete se lako susresti kod kuće s bilo kojeg od vaših poznanika. Unutarnje stavke s vlastitim rukama - to je jedini način za stvaranje ekskluzivnog i jedinstvenog dizajna.

Tehnika decoupage

Jedno od najmodernijih modernih stabala je decoupage.

Ovo je tehnika ukrašavanja opreme koja ne zahtijeva posebne vještine. Čak i ako ne znate kako šivati, upleteni ili rukovati s datotekom, još uvijek možete stvoriti zanimljive obrt. Dakle, da se bavimo kako stvoriti detalje interijera vlastitim rukama s decoupage.

Decoupage nije ništa drugo nego Appliqué. Da biste počeli svladati ovu tehniku, trebat će vam posebna sredstva za dekupor koje se mogu kupiti u bilo kojoj trgovini za igle. Takvi salventi su izrađeni od specifičnog, vrlo mekanog papira i na njih se primjenjuju sve vrste lijepih crteža.

Unutarnji predmeti to čine sami

Možete napraviti decoupage bilo koje male stvari u kući. Najbolje je na drvu, tako da možete kupiti najjednostavniji monofonski namještaj i udisati individualnost u nju, osim toga, možete tako dati novi život i stari namještaj. Spavaća soba može biti ukrašena dekapadiranim kutijama, dnevnim boravkom - prekrasne cvjetne posude, a kuhinja će ukrasiti obrte u obliku ukrasnih reznih ploča. Naravno, možete koristiti takvu tehnologiju na plastici, staklu i metalu. Budući da je proces stvaranja obrta jednostavan i razumljiv, možete uključiti i svoju djecu, oni će biti oduševljeni takvim razredima.

Unutarnji predmeti to čine sami

Shebbi dekor šik

Sheshbi chech je novi modni trend, koji je koristiti šik, međutim, malo pretučeni dekor, namještaj, pribor. Ovo je vrsta interpretacije vintage stilistike. Male stvari igraju veliku ulogu u tom smjeru. Radimo se s time kako stvoriti obrt La Shebby Chic, na primjer stvaranja neobičnih ukrasnih posuda.

Članak na temu: 3D etaže: 3D i fotografije, skupno s vlastitim rukama, treperi tri d transparentna, korak-po-korak upute i fotografije

Unutarnji predmeti to čine sami

Dakle, sve što trebate su kontejneri za sadnice guste upletene kartona. Možete kupiti takve kontejnere u bilo kojoj cvjetnoj radionici. Možete ostaviti svaki spremnik u obliku ili uz pomoć škaraca da joj date zamršen dizajn. Sljedeća faza stvaranja kontejnerskih akrilnih boja. Najbolje je odabrati tipično za Shebbi šik boju - ružičasta ili bijela. Također možete primijeniti male slatke obrasce, kao što su Polka točkice. Kada se boja osuši, morate pažljivo očistiti kutove proizvoda koristeći brusni papir kako biste stvorili učinak vremena borbe. Konačna faza stvaranja plovila primjenjuje se na rubove akrilne kit, oponašajući štukat i dekoraciju spremnika koristeći sve vrste čipke. Vrlo je cool da će vas takva vježba koštati u peni i ukrasiti unutrašnjost i zadovoljiti ćete dugo vremena.

Olive pribor

Provence Interijer Interijer stavke će dati vašoj kući šarmantan i vrlo sladak izgled, jer je ovaj stil genital s juga Francuske. To je ista šarmantna kao krajolici terena. Za stil Provence u unutrašnjosti, unutarnje stavke za kuću izvedene vlastitim rukama su vrlo karakteristične. Postoje cijeli od devet jednostavnih načina dekoracije u maslinovom stilu:

  1. Ako crpiš - to je sjajno! Slike - najprikladniji dekor za masline. Najbolje je igrati sliku francuskih krajolika u ovom slučaju. Nemojte nužno crtati na papiru. Stvorite kreativne i stvorite zanimljive obrt, koji su naslikali, na primjer, zidni sat ili ogledala.
  2. Koristite integrirani pristup u dekoru. Odaberite prikladnu tradicionalnu maslinovu tkaninu u trgovini i zaseljavaju zavjese od njega, prekrivača za krevet i dekorativne jastučiće.
  3. Čak i ako ne želite koristiti prethodnu opciju, zavjese će i dalje morati obratiti pozornost, jer to nije sitnica, već važan dio interijera. Najbolje od svega, zavjese s cvjetnim ukrasima od meke tkanine pogodne su za dizajn maslina, na primjer, od antilopa. Za podvezice takve zavjese trebaju koristiti široke sjajne trake.

    Unutarnji predmeti to čine sami

  4. Jednostavni svijetli zidovi privlače svijetle crteže. Ne morate biti sofisticirani, prikazuje leptire, drveće, ptice - to je ono što će se čak i osoba iz slikanja nositi.
  5. Budite sigurni da koristite umjetno u dobi od drvenog namještaja u dekoru. Takav obrt namještaja čini vrlo jednostavnim. Dovoljno je pješčaniti jednostavne drvene prsce (stolica, stol i tako dalje), napraviti umjetne pogreške na njemu (čips, ogrebotine, rupe) i pokriti takva prsa cakline u nekoliko slojeva.
  6. Tablica u blagovaonici ili dnevnom boravku ukrašavaju takvu sitnicu kao stolku grube tkanine. Vjerujte mi, sjedeći na ovom stolu postat će udobniji.
  7. Cvijeće u loncima su još jedan obvezni element interijera maslina. Ne zaboravite ukrasiti lonce i posude.

    Unutarnji predmeti to čine sami

  8. Bez obzira na obrt ili trivijalnost unutarnjih poslova ne stvaranje, cijelo vrijeme se usredotočite na prirodnu i prirodnost. Bilo koji prirodni ukrasi će ispuniti vašu sobu s pravim duhom južne Francuske.
  9. Pa, naposljetku, sjetite se da se puno dekor u Provansi ne događa, ovaj stil voli sve vrste lijepih malih stvari, tako pokazati fantaziju i stvoriti unutarnje predmete u stilu Provanse vlastitim rukama.

Članak na temu: mljevenje zidova prije lijepljenja Pozadina: Trebam li koliko je suhog staza i kako primitivne gipsane ploče, zašto, biti sigurni, fotografija, video

Ukrasite kuhinju vlastitim rukama

Kuhinja soba je pravi prostor za fantaziju. Ovdje možete implementirati mnogo malih stvari koje će postati ugodan i slatki unutarnji dodatak. Pogledajmo što možete stvoriti za transformaciju kuhinje vlastitim rukama:

  1. Ukrašavanje kuhinjskih zidova za nekoliko minuta. Da, da, nije potrebno preraditi zidove ili preći pozadinu kako biste osvježili izgled vaše kuhinje. Uvijek možete koristiti vinilne naljepnice. Postoje mnoge mogućnosti za takve naljepnice na kuhinji tema. Da biste ih zalijepili kako bi se jednostavno sramotilo, čak će se dijete nositi s njom.
  2. Hladnjak - Središnja kuhinja. Čak se i najstariji hladnjak može ukloniti vlastitim rukama. Prvo morate ukloniti zaštitni film s njezine površine i pažljivo razmotriti stari sloj boje. Nakon toga, površina hladnjaka treba projicirati i obojiti svježom bojom. Zatim djelujte dok vam kažete svoju fantaziju: obojite hladnjak obojenim bojama, sjaj vinil naljepnice ili nanesite tehniku ​​decoupage.
  3. Novi život starim stolicama. Kupite dobre stolice sada uopće nije sitnica, ali prilično skupa ideja, toliko ekonomičnija (i zanimljivija), remake old stolice. Najlakše za njih šivati ​​neobične pokriće. Govoreći omotnice, vještica "za tvrtku" i stolnjak za stol iz iste tkanine. Dakle, soba vaše kuhinje će odmah steći luksuzni i bogat izgled.

Unutarnji predmeti to čine sami

Dekor spavaće sobe

U spavaćoj sobi uvijek ima mnogo svih vrsta šarmantnih sitnica. Čak i ako se spavaća soba napravi u minimalističkom stilu, stilski pribor u njemu se još ne može izbjeći. Pogledajmo nekoliko stavki koje će napraviti spavaću sobu i dom:

  1. Obiteljske fotografije na domaćim okvirima.
  2. Vaze s umjetnim cvjetovima, koje se mogu napraviti neovisno od plastike, tkanine ili drugih materijala.
  3. Prekrasan tekstil - posteljina, prekrivači, jastuci, lambers na lusterima. Ako uopće znate kako se malo šivati, pokažite svoju kreativnost na tekstilu.
  4. Mali rezultati kreveta - posljednja nota u dekor spavaće sobe. Takvi sconces uvijek nose dekorativno i praktično značenje, a osim toga, oni mogu biti izvorno ukrašeni vlastitim rukama.

Članak o temi: Kako oprati prozore bez razvoda kod kuće od strane narodnih i sredstava i kućnih kemikalija?

Unutarnji predmeti to čine sami

Čitaj više