Kako lijepiti Phlizelin Wallpaper u uglovima?

Anonim

Fliseline Wallpaper je izvrsna opcija za završnu građevinski materijal, kombinirajući praktičnost, praktičnost i ljepotu. U procesu naljepnica takve pozadine, posebnu pozornost treba posvetiti kako je to točno ljepilo Fliesline tapeta u uglovima. Lijevanje takvog materijala ima brojne značajke koje treba uzeti u obzir pri radu. Na primjer, kako bi se razbio fleislinski krajolik, koristi se posebni flazelinsko ljepilo. Također, fleslinski pozadini ne zahtijevaju ljepilo na platnu, osim toga, ova vrsta završnog materijala ne daje skupljanje pri radu. Uglavnom se provodi njihova stagnacija (s izuzetkom vanjskog).

Kako lijepiti Phlizelin Wallpaper u uglovima?

Wallpaper lijep krug u kutovima.

Alati i materijali

Dakle, kako bi ugasili fliesline krajolik, potrebni su sljedeći alati i materijali:
  • Fliseline Wallpaper;
  • Poseban ljepilo;
  • Građevinski rulet;
  • razina izgradnje;
  • Jednostavna olovka;
  • Metalna lopatica 350 mm;
  • Metal spatula 150 mm;
  • valjci;
  • Kapaciteti za pripremu ljepila, otopina;
  • nož za rezanje;
  • valjak ili četka za nanošenje ljepila;
  • Plastična lopatica.

Kako lijepiti unutarnje kutove s Fliseline Wallpaper?

Kako lijepiti Phlizelin Wallpaper u uglovima?

Shema šoka Fliseline Wallpaper.

Treba napomenuti da postoji jedna optimalna i ispravna metoda, potičući kako lijepiti kutove s Phlizelin Wallpaper. Prije lijepljenja zida unutarnjeg kuta, to bi trebalo biti prikladno pripremljeno: stare obloge je uklonjeno, žbukanje radova (ako je potrebno), zidovi su poravnani, primjenjuje se, itd. Ljepilo se mora pripraviti u skladu s uputama odmah prije uporabe.

Osim toga, označava zid: uz pomoć razine zgrade s unutarnjeg zgloba, ravna okomita linija je zabilježena na udaljenosti koja je jednaka širini s odbitkom od 1-1,5 cm. Ako zalijevanje ne počinje Rub unutarnjeg zgloba, oštrica je odsječena, čija je širina jednaka udaljenosti od spoja do ruba uz dodatak 1-1,5 cm. Treba napomenuti da je optimalna verzija metoda u kojoj Svaka strana unutarnjeg kuta prekrivena je zasebnom krpom. Da biste to učinili, nanesite ljepilo s valjkom na zidnom dijelu zida. Područje primjene treba odgovarati području platna koje će se zaglaviti.

Članak na temu: Home Horizon do-it-yourself: crteže, sheme, fotografije

Također se dodatno treba primijeniti na četku kako bi se nanio još jedan sloj ljepila kroz sam rub, duž gornje granice zida i ispod, izravno na postolje.

Primijenjena je na webu (s duljinom od 1-2 cm), nanosi se, počevši od gore, do zida tretira ljepilom i udara u građevinsku lopaticu u smjeru od vrha do dna i od centra do rubova. Dakle, uklanjanje viška se provodi. U isto vrijeme, lijevi ili desni rub platna (ovisno o tome koji se dio stranaka podudara s prethodno primijenjenom maržom. Višak se uklanjaju kako slijedi: Počevši od gore, blizu prošle zid, primjenjuje se metalna lopatica od 350 mm (s glatkim zidovima) ili duljina od 150 mm (u slučaju neravnih zidova), zatim prekomjerni nož za rezanje je uklonjen nožem s nož nož uz metatula metalne ravnine.

Treba napomenuti da noži nož za rezanje treba biti oštra kako bi se izbjeglo pojavljivanje nedostataka pri uklanjanju ostataka. Slično tome, izvodi se lijepljenje drugog dijela unutarnjeg spoja. Kao rezultat toga, rub tkanine se dobiva kroz rub. Naravno, ako nijedan kut nije izabran za točku prebrojavanja, to nije kut, već još jedan orijentir, zatim je varijanta zalijevanja moguće dio platna s odgovarajućom širinom s dedupritom od 1-1,5 cm.

Obrezivanje viška se provodi pomoću noža i lopatice.

Spojevi na horizontalnoj površini nakon lijepljenja obrađuju četverokutni valjak.

Kako lijepiti vanjske kutove s Fliseline Wallpaper?

Sve gore navedene pripremne operacije provode se za lijepljenje vanjskih kutova: poravnanje zidova, pripravak ljepila itd. Poželjno je da je na vanjskom kutu bio samo cijelo platno. Ova varijanta zalijevanja pogodna je za glatke vanjske spojeve koje treba zalijepiti uzimajući u obzir odabir slike.

U slučaju da cijela tkanina u procesu provođenja prostorije prolazi nije ispružena, onda je vanjski kut prekriven tkaninom na zid, tako da je backstage 1,5-2 cm. Druga strana je pokrivena s cijelim webom, dok je rub tkanine lijepljen na rub. Ova opcija je najpoželjnija ako je materijal namijenjen za slikanje, što će vam omogućiti da sakrijete lijekove. Međutim, ova opcija nije prikladna za pozadine koje treba zalijepiti uzimajući u obzir odabir slike.

Članak o temi: Dizajn ideje privatne kuće - 40 fotografija

Čitaj više