Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

Anonim

Staklo umetci u vratima blježu izgled, naravno, učinkovito, a problem osvjetljenja hodnika često se rješava. Međutim, ne u svim slučajevima za ostakljenje koristi staklo otporno na udarce, tako da je potrebno hitno zamijeniti periodično umetak.

Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

Kako zamijeniti?

Uzroci zamjene

Umetnite staklo u unutarnja vrata potrebna je za nekoliko različitih razloga. Radovi se mogu obaviti sama po sebi, ali postupak će biti nešto drugačiji.

  • Šteta - stakleni umetak je vrlo lako razbiti, kao i ogrebotina ili mrlja toliko da je jedina alternativa prljavoj točki zamijenjena.
  • Promatranje je materijal otporan na habanje, ali ne i vječno, pogotovo kada je riječ o prerađenom materijalu. Dakle, s vremenom gubi transparentnost, uzorak, dobiva ružnu nijansu i tako dalje.
  • Ažuriranje - Ponekad unutarnja promjena u prostoriji zahtijeva neke manipulacije i skraćenih vrata. Stakleni umetak može pomoći u tome. Ispustite staklo u gluhi krivo, nije tako teško, kao što se čini.

Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

Pripremna faza

Prije umetanja stakla morate ukloniti stare ili pravilno pripremiti vratara.

  • U dizajnu štita, stakleni umetak drži poteze. Da biste uklonili cijeli ili oštećeni materijal, potrebno je pričvrstiti poteze i protežu se zajedno s klinčićima. Zatim sa svojim vlastitim rukama uklonite taljenje tijekom cijelog perimetra otvaranja i lagano uklonite umetak ili fragmente. Na fotografiji - Priprema otvora.

Obavezno nosite rukavice za tkaninu. A ako je uklonjen oštećeni umetak, list papira širi se ispod krila kako bi se spriječilo raspršenje ogrebotina u cijeloj sobi.

  • VIPER Vrata za smeće uključuje još jedan slijed: ovdje da biste došli do umetka, morate rastaviti dizajn vlastitim rukama. Za to, sve nije potrebno da sve ne rastavljate. Dovoljno je ukloniti gornju poprečnu traku i lagano gurnuti vertikalne police kako biste oslobodili umetak. Krista u isto vrijeme mora biti postavljena na pod.

Članak o temi: Kutni bach WC

Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

  • U kliznim vratima pretpostavlja se snažna fiksacija materijala: stakleni umetak je ubijen s metalnim okvirom. Obično bez stručnjaka ne rade ovdje.

Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

Kako umetnuti staklo u vrata snimanja

Priprema često zahtijeva više vremena od samog instalacije. Nakon obavljanja svih pripremnih radova, kućni čarobnjak počinje glavnoj stvari: umetnuti umetnuti, prvo se mora izrezati.

Da biste to učinili, pažljivo izmjerite otvor, tolerirajte veličinu materijala i izrežite u umetak. Radovi se provode u kariranim rukavicama.

  • Staklo se može odmah instalirati u unutrašnjosti panela odmah, voljeti hermetički sastav i osigurati potezima.

Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

  • Ako umetak treba biti instaliran u internet gluhe vrata, tada je rupa izrezana i odabrala bušilicu ili dlijeto prema materijalu. Ako su vrata šuplja, tada su drveni čepovi učvršćeni u rupu, a zatim ih ugađati čine. Zatim se mjeri dobivena rupa i umetak je izrezan.

Upute kako umetnuti staklo u unutarnje vrata

  • Da biste umetnuli stakleni fragment u viper krila, samo trebate otići u umetak u utor poprečne trake, a zatim vratiti vertikalne police na mjesto. Nije potrebna jaka fiksacija.

Na video o tome kako umetnuti staklo u krilu s vlastitim rukama, detaljnije je opisano.

Čitaj više