Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Anonim

Fotografija

Da biste napravili ormar krevet, trebat će vam crtež. Za to stručnjaci preporučuju korištenje milimetarskog papira.

Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Kladajnica je idealno rješenje za one koji imaju mali stan, jer njegov dizajn omogućuje presaviti krevet u obliku ormara ako je potrebno.

Pripremni rad

Izrada ormara krevetom sa sljedećim alatima:

  • Perforator i bušilica (promjer 10 mm);
  • Sidrene nosače (promjer 10-12 i duljina - više od 80 mm);
  • odvijač;
  • rulet;
  • Kut gradnje;
  • razina (duljina više od 500 mm);
  • željezo;
  • olovka.

Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Crtanje garderobe.

Kabinet je napravljen vlastitim rukama, koristeći namještaj. Instalacija takvih proizvoda lako se stvara vlastitim rukama. Da biste to učinili, koristite shemu uključenu u komplet. Detalji budućeg namještaja izrađeni su od 18 mm debeli iverice.

Materijal se liječi rubom melamina (debljina 0,5 mm). Za to se posljednji proizvod primjenjuje na kraj detalja (dolje na strani ljepila). Željezo grije. Rub je miločen i pritisnut na površinu suhom materijalom. Višak rubova se režu. Chamfer je inspiriran brusnim papirom. Da bi se napravio ormar krevet, treba uzeti u obzir parametre madraca. Standardne dimenzije posljednjeg proizvoda su 2000x1600x220 mm.

Glavni radovi

Dizajn je dizajniran za madrac s metalnim okvirom. Prethodno je potrebno odlučiti o mjestu ugradnje krevetnog ormara. Podovi bi trebale biti čak i (pogreška je dopuštena na 5 mm na dužini 1 m). U suprotnom, namještaj će se brzo razbiti. Komponenti proizvoda izdvojene (mm):

Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Shema mehanizma za podizanje za ležaj kućice.

  • 2 bočnice ormar (2282x420);
  • donji i gornji dio (1695x420);
  • stranu lica (1685x2235);
  • 2 strane kostura kostura madraca (2038x150);
  • stražnji i prednji okvir za spajanje (1605x150);
  • 2 krutost rebara (1690x350).

Prilikom odabira mehanizma za podizanje, uzima se u obzir snagu plinskih izvora (vidi tablicu). Da biste napravili krevet ormar, potvrdite (5x70), vijci za samozadočavanje (4x16), uglovi namještaja (20x20), elementi fasadnih dekoraca.

Članak o temi: Kako izgraditi country WC s WC-om

Rebra krutosti, dna i gornji dijelovi su uvrnute na kraj vrhom od 5 mm. Bočni elementi su opremljeni vježbom (u ravnini) za 8 mm. Potvrde će biti potrebna za obveznicu. Dobiveni dizajn je instaliran na mjestu. Kabinet je pričvršćen na zid pomoću sidrenih vijaka i ojačanih kutaka.

Prije ugradnje izmjere se okomitih strana i ravnih kutova između njih i horizontalnih elemenata. Na mjestu gdje je predviđena instalacija kutije, postolje je rastavljen. Ako je baza povezana dugim krajem, tada se dobiveni namještaj koristi kao noćni stol.

Važni trenutci

Fiksni elementi mehanizma su instalirani na bočne stijenke. Slično tome, postavljena je ugradnja okvira madraca. Traka ortopedske baze je pričvršćen na vezanje pomoću sheme (od proizvođača). Zatim pričvrstite pokretni dio ormarića. Mehanizam se diže. Na vrhu legnuća napravite rupe za skrivene noge. Za to se koristi prva vježba od 18 mm.

Detalji s kojima se formira okvir, zakinut je ljepilom. Pins se koristi za sastavljanje proizvoda mora imati pravokutni oblik. Dati budući krevet dodatnu snagu i pouzdanost u vijcima okvira. Prije instaliranja madraca morat ćete montirati ograničive. Da biste to učinili, oni koriste željeznicu s poprečnim presjekom od 100x50 mm. Tada su instalirani uzdužni prečke i poprečni elementi u koracima od 50 cm.

Sljedeći korak je uklapanje i zatvarači prednje ploče. Pretporan je na vanjski dio veslanje pomoću 4 ugljika namještaja (od 10). Tada se razmaci miješaju. Ako je potrebno, kut se podešava. Skrivene potpore umetnute u pripremljene rupe.

Stručnjaci se ne preporučuju ugrađuju se na pročelju ogledala ormara, jer ne može izdržati dinamička opterećenja.

Panel može biti ukrašen posebnim oblozima. Mjesto fiksacije ručke odabran je neovisno. Glavna stvar je da se ormar krevet lako transformira. Ženski proizvođači preporučuju kupnju pouzdane i visokokvalitetne dodatke. Kada se bira, uzima se u obzir snagu plinskih izvora i težinu cijele strukture. Posljednji element može se zamijeniti s petlji namještaja.

Članak na temu: Kako napraviti strop s dvije razine vlastitim rukama

Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Čitaj više