Uzima "ježa": video lekcije s opisom i glavnom klasom

Anonim

Metoda parenja s takvim smiješnim imenom "Jež" nije baš poznat, a to je jako loše, jer izgleda tako zanimljivo, uzima, vezane u takvoj tehnici, definitivno ne izgleda kao drugo, osim toga, izgleda vrlo uredno , pogodan za bilo koji tip lica i dob će uštedjeti od hladnoće do lošeg vremena. Ako ste zainteresirani za takvu neobičnu tehniku, preporučujemo da pročitate ovaj članak u kojem će se opisati kako vezati "jež", video lekcije će vam pomoći da brzo razumiju tehniku.

Beretka

Mi ćemo vam ponuditi dvije mogućnosti za majstorsku klasu o ostvarenju ove tehnike, a vi već birate ono što vam se više sviđa, možda ćete htjeti obaviti obje opcije, jer su različiti, ali svi su atraktivni na svoj način.

Beretka

Kao što je potrebno, napravljeno u bilo kojoj drugoj tehnici, "jež" će biti savršeno u kombinaciji s gotovo bilo kojim objektom garderobe, savršeno nadopunjuje vašu sliku, može se ukrasiti s nekim zanimljivim broš, kuglicama, vezom, appliques, općenito, bilo što.

Beretka

Prva metoda

Beretka

Za početak dajemo opis samog uzorka, a zatim Beret. Za početak, naučite shemu:

Beretka

Prvi red - plesti guma 1: 1 kako slijedi: 1 str. Edid, 1 str. Lica, 1 str. Izlijevanje, završiti 1 lica i 1 rub.

Drugi red - lica lica, laže lice, skrivene s Nakidom, čistim, bez tkiva.

Treći red je u petlji s jednim Nakidom, dodajte drugi Nakid i bacite na drugu iglu za pletenje na drugu iglu za pletenje bez tkiva. Objavljivanje šarki su lica.

Četvrti red je petlja s dva žar u uključivanju, a ljubičasta je udaljena.

Pickati se

Knit uzima s kružnim žbicama ispod brojeva 3 i 4.5.

  • Na žbicama broj 3 čvrsto rezultat 88 kotlića i pletenu gumu 2: 2 s visinom od oko 7 centimetara.
  • Sada iglice za pletenje №4.5 Idite u potez i nastavite biti viskozno "Jež" (opisujući gore), plesti oko 12 centimetara (to je 12 odnosa).
  • Zatim, u trinaestom odnos, "živina" zatvaranje za tri petlje zajedno 15 puta, tada dva izvješća u visini ježenja plesti bez dodataka i šesnaestog odnosa, zatvoriti 10 puta tri petlje.
  • Sada jedan odnos ježenja u visini u visini bez dodataka, a nakon sedamnaestog odnosa, prikupite sve petlje na niti i poderane.

Članak na temu: Snjegović iz žarulje Učinite to sami

Dakle, naše se sprema.

Beretka

Ako nakon čitanja glavnog razreda imate bilo kakvih pitanja ili samo želite razjasniti neke trenutke, preporučujemo da vas vidimo ovaj video lekciju u kojem je svaki korak objasnio.

Opcija s repom

Beretka

Ova opcija također izgleda vrlo neobično, vlasnik takve glave će definitivno prikupiti mnoge komplimente, pa pokušajte povezati zanimljivo.

Beretka

Radit ćemo s pletenjem broj 3 ili 3.5, pređa će trebati oko dvije stotine grama.

Faze rada

  • Tip 90 kotlići na pletenje iglice i plete oko 6 centimetara u krugu.
  • Zatim provjerite jedan redak ovdje na ovaj način: 2 petlje su vezane zajedno i jedan Nakid prije kraja reda.
  • I sada opet plesti lica udar 6 centimetara.
  • Sada uzimamo dodatne pletenje iglice i podignite petlje prvog skupa prvog seta. Mijenjamo odjednom dvije petlje zajedno: jedan petlja iz radnog pletenja igala, a drugi s pomoćnim.
  • Sada rasporedite svoje petlje za intervale od tri komada. Mi ćemo formirati igle koje će biti 30 komada.
  • Svaka igla je sačuvana na sljedeći način: 2 šarke lica, 1 početna petlja.
  • Sada u sljedećim redama povećat ćemo jedan. Morate dodati 6 kotlova na svakoj strani petlje izbijanja. Petlje, koje dodaju, plesti šator parenje iza stražnjeg zida.
  • Dakle, završila je završena igla od nas: 2 Kettops lica, 6 kuhana viskozna, 1 1 drevna petlja, 6 šator.
  • Sada počinjemo pretplatiti petlji kroz red na onim mjestima gdje su dodali.
  • Uklonite petlje do 90 slaganih igala za pletenje.
  • Sada plesti s šarke dvije trake i između njih jedan lica.
  • Ponovno podijelimo petlju, ali već šest dijelova od 15 komada u svakoj i smanjite petlje u svakoj od njih kroz jedan red.
  • Radimo to prije nego što ostane 6 Kettops, uz njihovu pomoć, šišimo rep, koja želite.

Članak o toj temi: Kako je lako očistiti WC s blok

Naša prekrasna beretka je spremna!

Beretka

Ako je prikladnije za početak od vrha, to možete učiniti, samo u ovom slučaju, faze rada treba uzeti u obzir u obrnutom poretku, početi od repa i na onim mjestima gdje smo obavili podmazivanje, Morat ćete dodati, i, prema tome, gdje se dodaju dodaju ćete napraviti otpremu.

Beretka

Video na temu

Potrebno je u stilu "ježa" ne u najlakši tehnici, ali ako je dobro shvatiti, sve će definitivno raditi, i tako da se lakše shvatiti, nudimo vam ovaj odabir videozapisa.

Čitaj više