Na koju temperaturu možete zadržati cvijeće na balkonu

Anonim

Cvijeće na balkonu izgledaju vrlo lijepo cijelo ljeto, ali bliže jesen, svi su zabrinuti za pitanje o sobi cvijeća na balkonima: koliko stupnjeva još uvijek izdržati smanjenje temperature? Napravite cvijeće s balkona u zatvorenim sobama koje su stvarno potrebne na vrijeme.

Vrijeme za cvijeće

Na koju temperaturu možete zadržati cvijeće na balkonu

Mnoge boje soba su toplinske i neće stajati zimovanje na balkonu

Veličanstveni cvjetanje biljaka na balkonu nastavlja se dugo vremena, često cijeli prvi mjesec jeseni u balkonskim kutijama ne izblijedi neredom boja. No, na biljkama, noćne i dnevne temperaturne razlike su negativne, neke kopije unutarnjih biljaka počinju se pripremati za zimu.

Ako ne stavite na vrijeme u toploj sobi s kutijama geranium (pelargonium), onda višegodišnja biljke počinju se ponašati kao godišnjaci - oni imaju povećanje u njima, počinju se požutjeti i pali. Kada mijenjate lokaciju, biljke koje su pale u toplinu vrlo su teške i dugo obnovljene, gubi gotovo sve listove.

Također, aktivne su temperaturne razlike u jeseni na katadulama, hibiskusima i drugim termalnim biljkama.

Planiramo se kretati

Na koju temperaturu možete zadržati cvijeće na balkonu

Kada se temperatura smanjuje na +10 stupnjeva i ispod je potrebno odmah donijeti cvijeće u kuću

Planiranje kretanja kućnih ljubimaca s balkona do stana, neki čimbenici koji utječu na rast zatvorenog cvijeća treba uzeti u obzir:

  • Regija je vrlo važno koje je vrijeme karakterizirano u jesen za određenu regiju u kojoj živite. U nekim područjima naše zemlje već postoje stalni noćni mrazevi u prvim danima rujna, dok je u južnim područjima toplina spašena do početka studenog. Iz tih klimatskih obilježja pojedinih regija, vrijeme primjene s balkona unutarnjih boja na sigurnom mjestu izravno ovisi.
  • Stabilnost biljaka na smanjenje temperature nije sve zelene kućne ljubimce negativno reagiraju na smanjenje temperature, nakon svega, zatvorene biljke su podijeljene u dvije vrste: toplinski i hladno otporne. Stoga je važno podijeliti raspoložive sobe na skupine otpornosti na hladnoću, planiraju uzeti lonce s cvijećem u kuću u različito vrijeme. Naravno, nema domaće biljke neće stajati na balkonu zimi, tako da je važno ne propustiti trenutak kada donesete cvijeće na sigurno mjesto.

Članak o temi: upute za spaljivanje RJ-45 priključka i spajanje internetske utičnice

Nemojte eksperimentirati s biljkama i držati ih na balkonu pri spuštanju temperature noću na +10 - + 12c.

Mnogi cvjetni cvjetovi se postavljaju pri planiranju kretanja cvijeća s balkona do tople sobe? Odgovor je vrlo jednostavan - morate unijeti ovisno o prevladavajućim vremenskim uvjetima i klimatskoj zoni.

Na koju temperaturu možete zadržati cvijeće na balkonu

Palme koje vole toplinu poželjno stavite u kuću što je prije moguće

Na kojoj temperaturi treba ukloniti s tropskih biljaka balkona? Lonci su prikazani dok se smanjuju noćna temperatura do +12 S. Subtropske kulture mogu ostaviti na ulici do prvog mraza, limuna i mandarina, čak i korisno malo hlađenja, što pomaže stvaranju novih pupova.

Kaktusi i drugi sukulenti su savršeno pomiješani s takvom temperaturom, ali termalne dekorativne dekorativne i cvatnje sobe mogu dobiti značajne lezije.

Što prijeti supercooling

Cvjetni lonci s nižim temperaturama izloženi su snažnim hlađenjem u noćnom razdoblju, posebno je zastrašujuće za biljke koje su bile obilno političke.

Hladno tlo često dovodi do umiranja korijenskog sustava. Korijeni ne hrani vlagu biljke, tako da umire polako. U tom slučaju, ponovno navijanja kućnog cvijeta će pomoći, za koju će se topla soba isporučiti od hladnoće.

Još jedna opasnost s oštrim vibracijama noći i dnevnih temperatura je bolest zatvorenog cvijeća s plijesni. Ova opasna gljivična bolest se razvija s negativnim stresnim uvjetima rastućih bilplanta.

Na lišće se nalazi napad u obliku željenog brašna, pod kojim će dio plahta razati i osušiti. Teško je riješiti se bolesti, to će biti pravovremeno ukloniti cvijeće s balkona i liječiti posebne lijekove ("topaz"; "oksico").

Preporučamo da vidite kako "reanimirati" cvijet s vodom.

Snažno smanjenje temperature noću (smrzavanje) može dovesti do smrti gornjeg dijela boja soba (frostbite).

Kopije overclocking, koje se ulivaju u noć i vrlo obilne. Obnova maznog lišća je nemoguć, grmovi će dugo izgubiti dekorativnost, može biti potrebna kardinalna obrezivanje oštećenih dijelova.

Članak o temi: Popravak miksera za kupaonicu: Uzroci lomljenja i metoda popravka

Zimovanje na balkonu

Koje će cvijeće moći pasti na balkon? Ako je balkon otvoren - bez dekorativnih biljaka u loncima će podnijeti zimovanje. Ako je balkon izoliran, s ostakljenim, a temperatura na njemu zimi održava se unutar +12 - -15c, ne možete staviti citrusa, kaktuse, kameliju, eric, crnogorične kulture u sobi.

Pogledajte videozapis, kako se cvijeće osjeća na balkonu zimi.

Na toj temperaturi, može se pohraniti u loncima izrezane za zimu i Amaryllis, ljiljani, Calla.

Čitaj više