OpenWork pletenje ženske bluze: Slatka shema pužnice s mirisom

Anonim

Da biste postali neodoljivi i više seksi, preporučujemo da spojite takve igle na otvorenom pit u obliku lijepe putrover s mirisom.

OpenWork pletenje ženske bluze: Slatka shema pužnice s mirisom

Takva bluza nužno će privući svoju pozornost na predstavnike jake polovice čovječanstva. Naime, postižete, ide u potragu za nečim novim i zanimljivim za svoju garderobu. Klete sheme otvorenih bluza prikazani su u velikim količinama na internetu. Ali kako je među takvim razdjelnikom najatraktivnijim i originalnijim?

U tome ćemo vam pokušati pomoći u majstorskoj klasi ovdje. Dakle, pripremite oko 250 g sive pređe, koji će se sastojati od vune i mikrovlakana u jednakim proporcijama. Također za pletenje trebate igle br. 5.

Openwork Pulover će se sastojati od glavnog otvorenog uzorka za koji trebate birati broj petlji, višestruke 25 + 2 petlje + 2 rubova. Kletanje se provodi prema shemi koja prikazuje petlje lica, dok se glačala treba pletati na slici.

OpenWork pletenje ženske bluze: Slatka shema pužnice s mirisom

Imajte na umu da će caides ići samo s šarkama. Ne zaboravite hraniti jednu rubnu petlju prije odnosa, kao i na kraju uzorka. Knit uzorak bi trebao biti od prvog do dvanaestog reda.

Za tresu lica, potrebno je plestiti petlje lica u redovima za lice, u invornee - nevažeći.

Obratite pozornost na prikazani uzorak, na kojem se pravi dio prikazuje točno onako kako je potrebno plesti. Arogenmenti su smjernice pletenja. Također na uzorak postoje simboli koji ukazuju na mjesta stratifikacije koja bi se trebala podudarati u različitim dijelovima.

Rad se počinje s pletenjem leđa, za koje biste trebali birati 79 petlje i pletati ih s otvorenim uzorom. Kada proizvod dosegne visinu od 41,5 cm (96 redaka), potrebno je početi zatvaranje petlje za formiranje Prugi s dvije strane: odmah zatvoriti tri petlje s dvije strane + u svakom drugom retku sedam puta jednu petlju. Kao rezultat toga, to bi trebalo biti 59 petlji.

Članak na temu: potkoba do-it-yourself: suvenir žitarica s fotografijama i videozapisima

Treba napomenuti da je za nepromijenjeni broj petlji, nakon što je pletenje Proucya završio, potrebno je provjeriti rub + 3 petlje na početku broja + dva šarke, a na kraju reda treba biti spojeni na jednu bačvu + 3 pećine s EDGE-om. Kada proizvod dosegne visinu od 62,5 cm (144 redaka), onda se sve petlje treba zatvoriti.

Zatim biste trebali plesti prvi dio prijenosa, za ono što birate pet petlji i početi pletati uzorak otvorenog rada. Budući da rub strane ide pod Scos, slijedi u svakom drugom retku četiri puta na istoj petlji i jednom dvije prekrižene petlje. Ponavlja se tri puta da će na kraju dati 29 petlji. Kada proizvod dosegne visinu od 52 cm (120 p), premija treba izvesti na lijevoj strani, kao što je učinjeno na leđima. Kao rezultat toga, će ostati 19 petlji. Kada proizvod dosegne visinu od 73 cm (168 reda), koja se može zatvoriti sve petlje.

Lijevi dio prijenosa treba pleteti na isti način u simetričnom mapiranju.

Da bi se povezali s rukavima trebala bi se birati s poprečnim oblikom 39 petlji, koji se izvode na sljedeći način: rub + 5 petlji osoba. G + 27 petlji otvorenog uzorka + 5 petlje osoba. G + Rub. Da bi izvršili SCOS na rukavima s dvije strane, treba ga dodati u svakih šesnaestog reda pet puta jednu jednu petlju. Kao rezultat toga, to će ispasti 49 petlji. Kada proizvod dosegne visinu od 41,5 cm (96 redaka), treba ga zatvoriti za Okad s dvije strane: 3 petlje + u svakom drugom retku jednom 2 petlje i jednom 1 petlju + u svakom četvrtom retku šest puta jedan petlja + u svakom drugi red jednom 1 petlju, jednom dvije petlje i tri puta. Nakon 57,5 ​​cm od početka pletenja, trebalo je ostaviti 13 petlji.

Članak na temu: Slika osjetila je sami: majstorska klasa s uzorcima za djecu

Skupština treba započeti s šavovima, nakon čega je spojen na dva dijela prolaska bočnih šavova. Zatim, uz pomoć kružnih žbica, vrat bi trebao biti napravljen od jednog pogrešnog reda, upisivanje 140 petlji. Posljednji rukavi i otvorena bluza su spremni.

OpenWork pletenje ženske bluze: Slatka shema pužnice s mirisom

Čitaj više