Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Anonim

Asimetrični Cardigan pletenje iglice izgledaju vrlo lijepo i elegantno na ženskom tijelu zbog njegovog neobičnog rezanja. Takav proizvod ima mnogo pozitivnih značajki: Cardigan će naglasiti figuru i sakriti sve nedostatke. Unatoč bogatom asortimanu u trgovinama i salonima, vrlo je teško pronaći stvar koja bi bila savršeno prikladna u veličini i boji. Stoga će takav asimetrični kardigan biti povezan s najboljim rješenjem. Kao rezultat toga, može se povezati iu jednom kanolu i spojeni sa svih dijelova odvojeno.

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

U bež tonova

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Takav kardigan predivno nadopunjuje sliku za ured ili šetnje. Na sljedećoj fotografiji prikazuje uzorak za 42 veličine:

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Potrebni materijali:

  • 300 g pređe: 150 g pređe boja, preostalih 150 g melange;
  • segmenti vunene pređe različite boje;
  • Spoke broj 7;
  • Igra za vunu.

Gustoća pletenja: Trčanje lica na žbicama Broj 7: 13 petlji i 20 redova = 10 na 10 centimetara. Čvrsto viskozno na žbici br. 6: 13 čattle i 22 redaka = 10 za 10 cm.

Ispred i leđa plesti s jednim webom, počevši od desne police, niti u boji postižu 96 kotlića i plesti s gumenom trakom. Počnite i završavaju rad jedne rubne petlje. Nakon 17,5 cm sve visine, to je oko 35 redaka, nastavak niti od mehaničke kuhane viskozne. Nakon 20 centimetara ukupne visine, 44 redaka s ruba, plesti za rukav: da plesti 20 pećina s moždanim udarom, stavite 23 petlje na rezervnu iglu za pletenje i nastavite plesti ostatka lica petlje. U obrnutom retku biranje pređe druge boje 23 petlje i završite redak na mjestu odgođenih petlji.

Nakon 66 centimetara ukupne visine (točno 132 redaka s ruba) za lijeve rukave, nastavite s melom. Knit 20 petlje elastične 4 do 2, odgodite 23 petlje na rezervnoj rezervnoj iglu za pletenje i nastavite plesti preostale petlje s gumenom pojasom od 4 x 2. U obrnutom retku: na mjestu odgođenih petlji, na biranje Pređa druge boje 23 petlje i dovršite redak, uzimajući petlju na crtež. Nakon 76 centimetara svih visine, 152 redaka s ruba, nastavite pređe do ECRU s šačicom pletenje. Zatim nakon 91 cm opće visine, 182 redaka s ruba, nastavite s moćnom pređem. Nakon 101 cm ukupne visine (202r. S ruba), zatvorite petlje.

Članak o temi: Nomex tkanina: svojstva, sastav i primjena

Za crijeva, strugač srkape za biranje 46 petlji i pletiv moždani udar. Nakon 49,5 centimetara svih visina, 99 redaka, oguliti tri reda lica pređe druge boje, zatim preostale neriješene petlje.

Sada je vrijeme za početak montaže. Gubitak tri reda zalijepljene niti druge boje, a uz pomoć spajanja šavova za šivanje rukava u rupicu, hvatajući na čekanju petlji. Izvodite bočne šavove. Cardigan je spreman!

Nježno i bijelo

Takvi materijali će se koristiti za rad na veličini kardigana 44-46:

  • Spoke broj 4;
  • Teme 400 m / 100 g (420 g).

Proizvod povezuje potpuno faciar.

Asimetrična Cardigan pletenje: majstor korak po korak s uzorcima

Početni rad je potrebno od ovratnika. Birajte četiri petlje na pletenicama i pin 16 redaka, povećavajući ih s dvije strane u svakom retku lica. Zatim bi trebalo biti 36 petlje na žbicama, pleteni ravan 300 redaka. Možete plesti bilo koji crtež opcionalno. U sljedećim redama u svakom licu morate zatvoriti petlju na svakoj strani dok četiri petlje ostanu na igalima, odmah ih zatvorite. Obje police i leđa plesti s jednom webom. Na dugim stranama ovratnika 234 petlje i podijelite ovo: police od 80 petlji duž rubova, i natrag - 74 petlje u sredini.

Ogulite tri reda lica i oblikuju vojske. To je učinjeno ovako: u četvrtom redu, slavi sredinu oklopa i zatvorite prosječnu tri petlje, a zatim na svakoj strani u čak i u redovima, to je dva puta - dvije petlje, dva reda - jedna petlja. Sada postoji 40 redaka za plesti odvojeno i police i leđa, a zatim formirati donji dio oklopa, što dodaje dodatke u obrnutom redoslijedu smanjenja na početku. Uostalom, 234 petlje treba ostati na pletenicama.

Za bez rukava, dobiti 36 petlji i plesti 46 centimetara, čineći abstensions na obje strane: u 15 redaka - na petlji, svaki 14 redak je četiri puta na petlji, au svakom od 12 reda - četiri reda petlja. Uz sve aditive to bi trebalo biti 54 petlje. Zatim morate formirati Okat. Da biste to učinili, u sljedećem retku istodobno zatvorite tri petlje na svakoj strani. Zatim u svakom drugom redu: dva reda dva petlja, 10 redaka na petlji, u svakom drugom retku dva reda petlja, u svakom drugom redu dva reda iznad petlje. Postoji 8 petlji koje treba zatvoriti.

Članak na temu: Kako napraviti kuću kuće s vlastitim rukama: Uputa s fotografijama i videozapisima

Sada je vrijeme za šivanje rukava, ući u njih u proizvod i sakriti teme. Spreman!

Video na temu

Čitaj više