Kako razbiti pozadinu na bijelim zidovima i pripremiti površinu?

Anonim

Da biste dovršili zidove, mogu se koristiti različiti materijali, ali najpopularnije pozadinu različitih ostataka kvalitete. Da biste ih slomili, potrebno je pripremiti ne samo poseban ljepilo, već i pripremiti površinu za daljnji rad. Pozadine se mogu primijeniti na betonske zidove, suhozida gipsboard, ožbukani. Ali kako lijepiti platno na zid, ako je prekriven vapnom? Koliko je god moguće? Kako pobijediti pozadinu za blaženstvo, tako da pokrivenost ostaje zbog kvalitete, služio je dugi niz godina i nije iskopao?

Kako razbiti pozadinu na bijelim zidovima i pripremiti površinu?

Pozadina u spavaćoj sobi je uobičajeni pogled na dekor, razlikuju se u raznolikosti i omogućuju vam da stvorite željenu atmosferu u spavaćoj sobi.

Je li moguće napustiti bijelu?

Rješavanje Kako pobijediti pozadinu za vapno, potrebno je u početnoj fazi planiranja kako bi se utvrdilo je li ovaj sloj ostavljen ili će se morati ukloniti. U drugom slučaju, rad će biti dug i složen, vrlo skup. Nakon uklanjanja mrlja, zid će morati pripremiti iznova, poravnati ga, a to je dodatni financijski troškovi. Stoga se odluka najčešće napravi kako bi se napravio limetički štap.

Kako razbiti pozadinu na bijelim zidovima i pripremiti površinu?

Primjena primera omogućuje povećanje razine adhezije (površinska oklona).

Kako pobijediti pozadinu na prajzu, kakav sastav odabrati za obradu površine? Sastav bi se trebao u potpunosti ne bojati vlage, posjeduje dobre svojstva odbijanja vode. To je važno jer se sama vrtloga boji vode, postoji potreba za zaštitom od visoke razine vlage. Ako to nije učinjeno, pokrivenost neće trajati dugo vremena. Mješavine prajmera imaju još jednu pozitivnu imovinu. Oni štite sve površine od gljivica i plijesni. Nakon što je zid zaštićen prajmerima, potrebno je pokriti ga iznad slabog ljepilo, što će omogućiti rezultirajući rezultat.

Da bi se posudi pouzdano zaštićeni, pomoći će u ovom i uobičajenom ljepilo, koji će se tada koristiti za plaću. Može se koristiti s vodom, zatim se dobivena smjesa sa zidom. Ljepilo treba odabrati na temelju kojih će se koristiti pozadinu. To je važno, jer je nemoguće koristiti različite kompozicije, oni jednostavno neće zadržati materijal na površini baze. Možete koristiti posebne aditive koji su namijenjeni za određenu vrstu zida: za cigle, beton, drvo i druge stvari.

Članak o temi: Vrste, izbor i ugradnja kauča u kuhinju sa spavanjem

Kako ispravno odabrati ljepilo?

Kako razbiti pozadinu na bijelim zidovima i pripremiti površinu?

Označavanje pozadine je prva stvar koju treba pozornost pri odabiru ljepila.

Kako pobijediti pozadinu na bijeloj kvaliteti? Zid se može izraditi od različitih materijala, ljepilo je odabran samo ispod pozadine. Vrijednost je također papirnati pozadina ili teški fleislinski, za koji je prikladan samo određeni tip adhezivnog sastava. Ali to je nemoguće uštedjeti na ljepilo, budući da tijekom sušenja weba može jednostavno isključiti iz zida, sve će raditi prvi put, a troškovi će se samo povećati.

Ako trebate pobijediti papir pozadinu, možete koristiti bilo kakvu kvalitetu ljepila. Mnoge univerzalne smjese savršeno su prikladne kako bi se visokokvalitetno i izdržljiv momak čak i na zidu s bijelom. Ali najbolje je primijeniti posebne pripravke namijenjene papirnatim premazima. Osim toga, treba uzeti u obzir neke posebne značajke.

Za teške premaze, na primjer, za philizelin, vinil, većina tkanina, koriste se samo specijalizirani adhezivni pripravci koji imaju potrebne karakteristike i svojstva. U pravilu, pripravci ljepila na bazi PVA koriste se za fleislinske i vinilne premaze, koji su namijenjeni takvim materijalima. Ali za svjetlije tkanine, ali s vodootpornim svojstvima koriste se pripravci koji se navodno na temelju metilceluloze. Gotovo sve vrste mješavina namijenjenih da gurne pozadinu na zidovima za bijele boje isporučuju se u suhom obliku. Stoga, kada se pripremaju ljepilo, potrebno je ne samo da ih uzgajati vodom, već i slijediti sve preporuke proizvođača koji se odnose na omjere sastojaka.

Faze slaganja pozadine

Kako razbiti pozadinu na bijelim zidovima i pripremiti površinu?

Tehnologija se tresla pozadinu.

Kako dobiti zid s bijelim? Ovaj rad je jednostavan, ali je potrebno uskladiti s nekim fazama:

  1. Pripremljena pozadina treba postaviti, nakon čega se izrezati u odvojene ploče, ali ne zaboravite da su naknade potrebne i mali dio za postolje.
  2. Svi viškovi koji će ostati s skidanje, nakon pune sobe za lijepljenje mogu se pažljivo odrezati oštrim nožem. Ako su postolje pričvršćeni nakon lijepljenja pozadine, zatim ispod materijala treba ostaviti da napusti površinu nakon obavljanja popravka, nije bilo tragova baznog zida.
  3. Platno se šire na površini čistog poda, prednja strana bi trebala pogledati dolje. Nakon toga, posebna četka ili valjak treba primijeniti na pogrešnu površinu, potpuno impregnirati platno, ali ga ne namaka.
  4. Svaka tkanina je zasegla zasebno, nemoguće je sve odmah pokriti, jer će se materijal jako nabreknuti, to će biti apsolutno nije prikladno za uređenje. Platno nakon nanošenja ljepila treba presaviti dvaput, a zatim ga lijepiti s vrha zida. Nakon lijepljenja, zaglađuje se suhom mekom krpom. Sva višak ljepila se odmah očisti. Fliselinski pozadini nisu cijenjeni u potpunosti, ne peru ih ljepilom, a adhezivni pripravak se nanosi na površinu zida. Nakon obrade malog dijela zida, potrebno je, bez rezanja dijela pozadine, počnite lijepljenje materijala s vrha. Dolje na traženi znak, pozadinu se odsječe s oštrim nožem.

Počnite ljepilo pozadinu na bijelu prasak je najbolje od prozora, popravlja tkaninu u jakiću, a uglovi su probušeni preklapanjem.

Svaka tkanina udara kako bi se uklonili svi mjehurići zraka, u ovom slučaju zid nakon lijepljenja će postati lijepa, glatka, neće biti mjehurića i nestacija.

Članak o temi: Dekorativni vrt: Praćenje prekrasnih kreveta - 60 fotografija

Zid prije lijepljenja pozadine često je prekriven takvim slojem poput vapna. Mnogi koji planiraju zidove zidova uz pomoć pozadine, postavlja se pitanje i hoće li biti dobro da ostane dobro na Whitewayu, hoće li se preusmjeriti tijekom sušenja. Da biste za oblaganje visoke kvalitete, najprije morate pripremiti zid, nakon čega se početi držati, promatrajući sve faze rada.

Čitaj više