Pletenje ženskog šešira i šal-glinenih kapeta

Anonim

Plesti šešir i šal-kandža.

Pletenje ženskog šešira i šal-glinenih kapeta

1. kap

Kuhanje na proizvodu 51/53 cm - 55/56 cm, respektivno.

Za kapu: 2 mokes niti 50g ili 75m. Sastav: 65/35 vuna / alpaka.

Bilateralni pletenje iglice i kružni broj 5 najmanje 40 cm za glavni proizvod, kao i kružne žbice br. 4, 2 gumba.

Ženski šešir se bori s ruba do ruba, a zatim u krug. Regrutiramo 90 petlji i napravimo niz lica. Zatim plesti 6 kotlova, 2 osobe, 2 nositi i ponavljati. Završiti s dva lica i šest kotlova. Sljedeća plesti guma i platno na duljinu od 4-5 cm. Uzmemo kružne iglice.

Pletenje ženskog šešira i šal-glinenih kapeta

Počinjemo s 6 booster petlji. Više od 74-80 šarki plesti kao što je prikazano na pleteni krugovi s pletenje kape A1 i zatvoriti s 6 booster petlji. Kada platno dosegne 7cm, prvih 6 petlji moraju biti zatvorene i ponovno se ponavljaju shemom A1. Kada je tkanina oko 20 cm, počinjemo ravnomjerno smanjiti svaki treći red do 12 petlji, nastavljajući plestirati s ručicom.

Rezultirajuće šarke su povezane s dva, i kroz preostalo istezanje niti i macushk je fiksiran. Sada možete ukrasiti proizvod gumbima.

2. Pleteni šal s gumbima

Štetka-stezaljka u jednom iznosu: 120cm duljine i 34 cm u visinu. Isti materijali, 5 motora niti i 4 gumba.

Pleti od ruba do ruba. Mi zaposliti 62 petlje na pletenje iglice br. 4 i plesti jedan niz offstears lica. Next od lica 6 kotlova, 2 osobe, 2 trošenja. Ponovite 2 ispušne plinove, 2 licem za zatvaranje 6. kotlova. Kada je tkanina oko 5 cm, uzmite pletenje igle br. 5. Sada plesti ovako: 6 kotlova, zatim 50 petlji kao u shemi A.1 i dovršite 6. kotlove. Kada je stezaljka duga oko 20 cm, zatvorite šest petlji s dvije strane platna i odrezati nit.

Sada plesti priključak dijelova šal. Na 5. broj začina za biranje 6 petlji i prijenos na drugi dio šal. Zatim ih provjerite prema shemi i ponovno stvorite 6 petlji. Ukupno, to bi trebalo ispasti 112.

Članak o toj temi: PUT EDGE: Sheme s opisom, kako napraviti jednostavan posao lijepo s fotografijama i videozapisima

Stražnji i prednji dio plesti ovako: 6 kotlova, 100 kalupa parenje u skladu s shemom A1 i opet 6 kotlova. Plesti tako da platno neće dugo oko 35 cm. Sada promijenite igle za pletenje na №4 i nastavite plesti, dodajući 2 petlje u prvom redu. Sada ponavljamo našu shemu: 6 kotlova, 2 osobe, 2 ispušne, 2 osobe, 2 habanje, 2 lica i dovršite 6. kotlove. Ako su pletenje iglice provedene ispravno, to bi trebalo biti 114 petlje.

Proizvod završimo gumenom trakom od oko 5 cm i zatvorite petlju. Šalice šivati ​​gumbe.

3. Shema pletenja A1:

Pletenje ženskog šešira i šal-glinenih kapeta

Pletenje ženskog šešira i šal-glinenih kapeta

Čitaj više