Paint emajl PF 115 i njegova potrošnja na 1 m2

Anonim

Za svaku boju postoji određena potrošnja i to ovisi o specifičnostima samog materijala i površine koja će biti obojana. Ja, kao i bilo koji gospodar, vrlo su zanimljivi ta značenja, jer za visokokvalitetnu obuku i za kupnju potrebne količine boje trebate znati sve nijanse.

Paint emajl PF 115 i njegova potrošnja na 1 m2

PF-115 Paint Camel

Cijene potrošnje Lkm.

Moram reći da sva pravila ovise izravno iz čimbenika na kojima se primjenjuju uljane boje. I usput, u različitim situacijama, te se vrijednosti mogu potpuno drugačije. Odmah razmotrimo što postoje standardi izdataka, koji najviše vole Masters-univerzalne i neiskusne početnike.

Paint emajl PF 115 i njegova potrošnja na 1 m2

Pf-115 boja

U prosjeku, oko 110-130 grama bojanske smjese provedeno na jedan sloj. Različiti čimbenici koje ćete manipulirati može i smanjiti i povećati te pokazatelje. Da biste izračunali prosječnu potrošnju naftne boje na jednom četvornom metru, razmotrite takve trenutke:

  1. Što je viskoznost lkm
  2. Što je stanje površine pod slikanjem
  3. Uz pomoć alata se primjenjuje materijal - to mogu biti četke, valjci i slikanje
  4. Koji su rad, unutarnji ili vanjski

Povećanje gubitka naftnih boja povezano je s činjenicom da postoje gubici povezani s vanjskim čimbenicima. Za malu usporedbu, reći ću vam da kada se bojite površine unutar kuće na 1m2, možete koristiti više boje nego kada se bojite, ako je vrijeme bez vjetra i suho. Ali ako se vrijeme na ulici dramatično promijeni, potrošnja materijala može čak i udvostručiti. Akrilna rasprostranjena raspršivanja, ulja i vode-emulzijske boje imaju različite troškove. Danas ću govoriti o smjesi ulja PF 115 i standardima gubitka takve boje na jednom četvornom metru.

Članak o toj temi: Kako napraviti vijence za rimske zavjese vlastitim rukama

Cijene ekaliteta širi

Paint emajl PF 115 i njegova potrošnja na 1 m2

PF-115 boja i njegov protok do 1m2

Lkm PF 115 se koristi u vanjskim i unutarnjim procesima. To je utvrđivanje boje emajla, koja se više koristi u više mjeri za objekte od metala. Ako pročitate opis materijala, onda se može napomenuti da ima niz izvrsnih svojstava:

  • Ne bojati se negativnog atmosferskog utjecaja
  • Otporna na vlagu
  • Zaštićeni od ultraljubičastih zraka
  • Ne boji se vjetra

Ali za ta svojstva postoji mala nijansa, sve izvrsne karakteristike boje dobivaju tek nakon nanošenja i potpunog sušenja površine. Ali kada se primjenjuje, podliježe svim gore navedenim utjecajima i, naravno, kako bi se izbjegli incidenti trebali biti maksimalno zaštićeni. Metal emajl PF 115 će se trošiti na m2 u više, ako se primjena pojavi tijekom vjetrovitog i sunčanog vremena.

Potrošnja emajla na metalu ovisi o boji koju odaberete, i stoga sam odlučio napraviti mali i razumljiv znak:

PF 115.

Potrošnja caklina na m2

Crna boja17-20 m2
Plava emajla12-17
Smeđi13-16
Zeleni11-14.
Bijeli7-10.
Žuta boja5-10

Ako se slika izvodi pod svijetlim suncem, odmah se pripremite za činjenicu da će se brzina protoka od 1m2 povećati mnogo zbog isparavanja cakline. Ne želim reći o specifičnostima, jer postoje slučajevi kada se pokazatelji povećavaju doslovno dva puta. Stoga, ako ne želite potrošiti kupuje vaše boje, a zatim prilagodite vrijeme. Ako pogledate stol, jednostavno podijelite sve podatke M2NA i dobijete područje koje će biti obojeno lošim vremenskim uvjetima.

Obojene površine

Paint emajl PF 115 i njegova potrošnja na 1 m2

PF-115 potrošnja boje

Emale PF 115 za metal, može se koristiti za pocinčani željezo, kao i crne ili obojene metale. To je s površine koju treba naslikati i ovisi o tome što će teći na m2. Obično se norm kreće od 100 do 150 g / m2. Kada radite, vodite računa o površini da biste bili kvalitativno pripremljeni, trebala bi biti savršeno glatka, jer emajl će pokazati sve nedostatke.

Kako bi se uštedio neke LKM-ove vrijedne prajmere za adheziju i kit kako bi se uklonili zidni nedostaci. Obratite pozornost na boju metala, koja će biti oslikana u nastavku. Od njega je da potrošnja PF 115 može ovisiti o tome, budući da intenzitet izvorne boje ovisi o količini primijenjenih slojeva.

Nanesite svaki sloj pomoću valjka ili četke, a ako trebate slikati u 2 ili više slojeva, morat ćete pričekati do prethodnog suha. Obično se jedan sloj suši dnevno. Usput, ako slikate tassel, tada se potrošnja materijala automatski povećava, jer alat u doslovnom smislu apsorbira smjesu. U slučaju valjka, sve je mnogo lakše, tako razmislite o stjecanju ovog alata. Ali ako, s obzirom na sve čimbenike, potrošnja boje je još uvijek vrlo velika, a zatim obratite pozornost na samog Lkm. Vi svibanj primijeniti loše kvalitete i jeftini sastav. Obratite pozornost na proizvođača, na pouku i rok trajanja robe.

Uzmite caklu u specijaliziranim prodavaonicama, pogledajte potvrdu o kvaliteti i nikada ne preferiraju boje s niskim troškovima. Obično se takve smjese nedostaju potrebne za pravilnu sliku, kvalitetu i svojstva.

Članak o temi: Kategorije dviju soba s WC-om i tušem

Čitaj više