Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Anonim

Drvena prsa je prikladan i praktičan izum, koji se smatrao od naših predaka simbol prosperiteta, bogatstva, prosperiteta. Može pohraniti stvari koje se obično ne mogu staviti u ormar: knjige, igračke, sportska oprema i još mnogo toga. Ako mala veličina apartmana ili kuće ne dopusti da se osigura velikim namještajem dnevnim boravkom, stavite stol u njega, prsa će se savršeno nositi s ulogom kave ili čajskog stola.

Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Koristeći kuće u prsima, nećete samo dobiti dodatnu pohranu kreveta, već i kavu ili tablicu čaja.

Drveni sanduci čine ruke vrlo jednostavnim. Uz ovaj zadatak, čak i početnik neiskusni majstor će se nositi s ovim zadatkom. Početnici u radu s stručnjacima drva obično se savjetuje da počnu s modelom prsnog koša u kojem su drveni dijelovi spojeni na šiljcima.

Mjesto, piće, čišćenje

Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Alati potrebni za rad: elektrolovka, hacksaw, vijke i vijke, stezaljke, odvijač, termocons, četkica za slikar, ljepilo za stolariju, boju, masnu traku, brusni papir.

Prsa je vrlo lako prikupiti prsa. To je nešto teže učiniti one koji nikada nisu temeljito radili s drvetom. U tom slučaju morate ispravno izvoditi označavanje i odrezati komponente elemenata. Drvene komode pravokutnog oblika sastoji se od dva dijela: baze i poklopca. Temeljni izgled podsjeća na kutiju. Veličine jezgre prsnog koša mogu biti sve - sve ovisi o svrsi stvara stvar koja će biti pohranjena u njemu. Ovdje se igra važnu ulogu i izabran za materijale za unutarnje stavke. Napravljen vlastitim drvećem od drva - prilično teško. Novosvjetnici se često preporučuju za proizvodnju unutarnjih stavki za korištenje višeslojnog Phanneur, jer je mnogo lakše.

Za proizvodnju proizvoda bit će potrebno sljedeće potrošne i alate:

  • elektrolik;
  • pila za metal;
  • vijci za samo-tapkanje, vijke;
  • stezaljke;
  • odvijač;
  • Termoklama i građevinski pištolj;
  • četka za slikanje;
  • Planyley ljepilo, boja;
  • Maligary Scotch, Emery koža.

Članak: Moderne pozadine u dnevnom boravku: 35 fotografija unutarnjih poslova

Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Uređaj u prsima.

Prva prsa je najlakše raditi s šperploča ili drva, čija je prosječna debljina 2 mm. Sve počinje s proizvodnjom uzoraka. Za to će trebati papir, ravnalo, olovka i škare. Svi drveni elementi iz kojih će se prsima sastojati na papiru, a zatim izrezati, nanositi na površinu stabla i na uzorak, kao predložak, postavite pojedinosti o budućoj stvari. Moguće je kroz vladar i olovku za označavanje oznake odmah na drvu. Ali vjeruje se da su prve stvari od nje bolje proizvesti u predlošcima. Takvi praznini papira pomoći će izbjeći nesrazmjernosti rezanih drvenih elemenata.

Pojedinosti o budućim prsima su proizvedeni pomoću elektrolizirane ili hacksaw. Čim su dijelovi rezani, njihovi ciljevi moraju biti uzet s pješčanim. Za rad s drvom je odabran papir srednjeg zrna. Ako je prsa mala i tanka zida, uzimajući "null" (najmanji brusilica), namijenjen za obradu osjetljivih materijala i površina. A sada je najvažnija faza rada: stvaranje priključaka nadilazeće za bočne dijelove.

Označavanje gnijezda i lilissa

Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Dijagram prsnog koša.

Prije početka uzorka lica, tako da je veza tada veza (izravni otvoren šiljak), pažljivo i nježno označite sve gnijezda. Ako je netočno mjesto za postavljanje šiljaka i olova, svi radovi na proizvodnji prsa bit će uzalud provoditi vrijeme. Ova operacija mora biti dobro i vrlo pažljivo. Za označavanje bit će potrebna linija trokuta i jednostavnost olovke. Kako ispravno izračunati veličinu šiljaka? To ovisi o gnijezdu i izračunava se s načinom na koji je dio umetnut u oko čvrsto. Označavanje spojeva za zgušnjavanje trebalo bi biti što točnije.

Ovdje je još jedan nijansi: šiljak ne bi trebao biti previše tanak, inače neće moći zadržati zid u prsima. Ako se pojavi šiljak da se predebe, detalj drva će dobiti štetu i postati neprikladan za proizvodnju prsa. To jest, kako bi se spriječile pogreške u izvođenju šiljaka, morate se pridržavati zlatnog srednjeg načela. Vrlo je važno za označavanje korištenja visokokvalitetnog tiskanice. Jednostavna olovka trebala bi biti dobro izoštrena.

Članak na temu: Kako napraviti zrcalni strop vlastitim rukama?

Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Kako bi srušili okvir prsnog koša, preporučuje se da koristite šperploča ili šešire.

Što se tiče linija, oni se ne primjenjuju bez oznake. Ako za određeni broj istih elemenata trebate označiti praznine, dijelovi se stavljaju u nizu. Za obavljanje takve operacije bit će potrebna stezaljka. Ako je prsa izrađena od finog drva, potrebno je unaprijed brinuti o njegovoj sigurnosti.

Za označavanje iste vrste dijelova, bit će potrebna brtve. Potonji se postavljaju između drvenih slojeva kako bi se zaštitili materijal od mehaničkih oštećenja i defekata.

Da bi se rad napravio s maksimalnom točnosti, granice šiljaka moraju biti navedene na unutarnjem i vanjskom dijelu elemenata prsnog koša.

Čim su šiljci označeni, počinje njihovo piće. Postoji još jedna tajna obilježavanja, koja će pomoći izbjeći zajedničke pogreške od newbies. Kako napraviti šiljke ispravno, ne svaki čarobnjak zna. U tako jednostavnom, na prvi pogled, operacije, postoje njegove tajne. Radak mora biti pažljivo i čvrsto čvrsto čvrsto tako da je njegov kraj. Uz temeljit, veza na površini šiljaka najprije označavaju na jednom dijelu, a zatim se operacija ponavlja na drugoj - utičnicu. Ova se operacija ponavlja u redoslijedu kontrole.

Dodatni posao

Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Shema elemenata dekora prsnog koša.

Postoje ti čarobnjaci koji obavljaju šiljke i ušice bez obilježavanja. Ako će pridošlica izvesti ovu operaciju na isti način, bez glatkih, estetski izgled u prsima neće uspjeti. Distribucija ušica se provodi samo nakon označavanja marka. Nakon prijedloga postoji veza pojedinosti prsa. Za ovu operaciju, Joiner ljepilo je najbolje. Prilikom spajanja praznih mjesta potrebno je provjeriti da su svi kutovi jednaki 90 °. Da bi se pojednostavio takav zadatak, ponovno se koristi trokuta. Za popravak pojedinosti prsnog koša potrebno je stezaljke s brtvom. Prvi u prsima uvijek skupljaju njegove strane i samo tada dno će biti pričvršćeno na njih. Dno je pričvršćeno na glavni dio, također, ljepilom za drvo. Međutim, bolje je za veću čvrstoću proizvoda u kombinaciji s ljepilom za primijenjenu vijke.

Članak o temi: Klizna vrata za svlačionici u Lerua Merlin

Poklopac prsnog koša je manji od glavnog dijela širine. Napravljen je na isti način kao i glavni dio stavka unutarnjih poslova. Moderan se smatra otopinom ako je jezgra prsa izrađena od običnih šperploča, a poklopac je izrađen od prirodnog drva. Šiljci i utičnice prilikom izvođenja poklopca provodi gore opisana tehnologija. Stoga će biti potrebna jednostavna olovkom i trokutastom ravnalo za točniji rez. Čim se završi gornji dio buduće grudi, idite na obradu svih njezinih površina, brusni papir. Posebno pažljivo obavljanje operacija na uglovima uz pomoć brušenja. Najlakša, klasična verzija dekoracije rezultirajuće stvari je impregnacija Olife i autopsije laka.

Ostaje posljednji korak - ugradnja okova na prsima. Vijci samo-tapka pomoći će priključiti ukrasne petlje, čvrsto spajanjem gornjih i donjih dijelova prsa. Petlja za dekorativnu bravu pomoći će mu da je dobro popraviti. Tako da pokriće prsnog koša ne prevrnu pri otvaranju, bit će potrebna snažna pletenica, a krajevi od kojih su pričvršćeni iz unutrašnjosti prsa. Što još možete učiniti kako bi predmet interijera jedinstven izgled? Za to nije potrebno provesti rezbarenje drva, bojanje drva u različitim bojama i primijeniti na ukrašavanje nadzemnih dijelova, rinjestona, vrpce, laminata i pozadina, oponašanje morskih kamenčića, ne manje učinkovito izgledaju.

Čitaj više