Slikanje zidova u spavaćoj sobi radi sami (fotografiju)

Anonim

Fotografija

Spavaća soba je mjesto gdje osoba ne leži ne samo u tijelu, nego i za dušu. Stoga slika zidova u spavaćoj sobi zahtijeva kreativni pristup. Cijeli interijer spavaće sobe trebala bi biti usmjerena na stvaranje mira, harmonije i duhovne smirenja i istovremeno ne biti previše "svježe" i dosadno.

Slikanje zidova u spavaćoj sobi radi sami (fotografiju)

Zidni žbukanje i uzorak slikanja.

Opće preporuke o boji zidova

Prije kretanja prema dizajnu spavaće sobe, trebali biste saznati opće trenutke u tehnologiji slikarskih zidova.

Slikanje zidova u spavaćoj sobi radi sami (fotografiju)

Shema kruga u boji za rad s bojom u unutrašnjosti.

Instrumenti:

  • slikarska traka;
  • valjci;
  • četke i pahuljice (mala četka);
  • Maligarni pladanj;
  • Za označavanje uzoraka: razina, linija, olovka.

Za stambene prostorije, uobičajeno se koristi vodena boja na akrilatu, lateksov ili polivinil acetat. Akrilatne boje se ne boje vlage, temperaturne razlike i mehaničke učinke. To jest, nosite dobro i otporno na habanje. Polivinila acetat je manje zahtjevan protiv zida i savršeno leži čak i na nejasnim površinama. Ove boje ne mirise, tako prikladne za spavaće sobe.

Boja se može kupiti već spremna, željenu nijansu ili razrjeđuje samo po sebi dodavanjem mali koller u bijelu.

Treba odmah skuhati svu boju, jer je gotovo nemoguće ponoviti rezultirajuću nijansu.

Slikanje zidova u spavaćoj sobi radi sami (fotografiju)

Zidovi se preporučuju za bojenje pruge.

Prije nego što nastavite s slikanjem, pobrinite se da su zidovi sprati i uzemljite i nemaju nedostataka. Boja će pokazati sve pogreške. Zidovi se moraju predvidjeti.

Pokrenite slikarsku traku oko stropa i podnog perimetra, na vratima dovratnicima i prozorima.

Za početak, obojite mjesta na koju je problematično dobiti valjak. To su šale s pod i strop, uglovi, granice u blizini prozora i vrata.

Članak na temu: Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

Počnite slikati zidove s valjkom slijedi iz vrha do dna i od prozora tijekom pada svjetla. Valjak Pošalji dijagonalno izradom pokreta u obliku oblika ili poprečno. Ako vozite valjak strogo vertikalno ili horizontalno, bendovi se mogu formirati i ostati ne-drobljena mjesta.

Prvi sloj boja čini konzistenciju tekućine. Naknadno deblje. Drugi sloj treba primijeniti samo nakon potpunog sušenja prvog. Pogledajte pakiranje. Nemojte paničariti ako se pojavi boja neravnomjerna ili su mjesta vidljive mrlje. Nakon sušenja, boja je izravnana.

Kombinirana slika s elementima "ploče"

Slikanje zidova u spavaćoj sobi radi sami (fotografiju)

Shema toplih i hladnih boja.

Na prvi pogled, oslikani zidovi su pomalo dosadni i neprivlačni. Stoga, neki preferiraju pozadinu i time se voze u okvir, ograničavajući izbor boje, ispisa i kombinacija. Dok slika zidova daje beskonačne mogućnosti za istinsku kreativnost.

Kako slikati zidove da izgledaju elegantno i moderno? Nije potrebno obojiti u jednu boju. Postoji beskonačan skup slikarskih opcija. Najčešći prijem je kombinirati dvije boje.

Ova opcija nam je dugo poznata. Ovdje dio zida, u rasponu od poda, obojen je u jednoj boji, preostali dio na strop prekriven je drugim. Može biti i povezane boje različitih nijansi i potpuno drugačiji (na primjer, breskve s maslinom). Spoj dvije boje obično se sastoji od oblikovanja.

Klasik žanra ovdje se smatra granicom odmah ispod sredine zida. Međutim, "spušteni" paneli ili uski traka na stropu je kreativnije kreativnije.

Tehnika bojenja može biti drugačija. Najlakši način primjenjuje se prilikom slikanja boja. Prvo, cijeli zid je obojen u svjetlijim tonom. Nakon sušenja na njemu je nacrtana granica, pokriveni su uz rub gornjeg dijela masne trake i obojite donji dio s tamnijim tonom.

Članak o temi: Smart GSM prodajnice

Ako su boje različite, morat ćete obojiti oba dijela odvojeno, počevši od vrha. Prvo, navlaže se na zidu uz pomoć ravnala i razina glatke linije oko cijelog perimetra spavaće sobe. Potrebna je razina uporabe, tako da se granica boja na svim zidovima vizualno činila jedna visina i nije ovisila o obroncima poda i zidova.

Nakon što su označene granice, preuzmite izgradnju trake na rubu donjeg dijela kako bi ga zaštitili od neželjenog bojenja. Obojite vrh zida i pustite da se osuši. Nakon toga dobivate granicu s granicom s druge strane i nastavite na boju dna.

Drugi način da simulira panele je umetke u boji tijekom cijelog zida. Izvodi se slično s prethodnom. Prvo, on je obojen cijeli zid u svjetliju ton, a zatim su postavljene granice umetnih umetaka, oslikani viski je oduzet. Nakon toga, sredina umetka je obojen u tamnijoj boji.

Vrlo jednostavno i istovremeno, zanimljiv način dodavanja "vrhunca" u interijeru je podjela monofonskog zida trake tamnije ili druge boje. Obično se ova tehnika koristi u hodnicima ili dnevnim sobama, ali je prikladno u spavaćoj sobi.

Tehnologija bojenja slična je gore opisanim onima. Uz jedinu razliku da nakon sušenja prve boje nalazi se oznaka ne jedne granice, a dva, između koje će se nalaziti tamnija traka. Scotch je također pokriven s obje strane vanjskog ruba, boje tamne boje između njega. Za veći učinak, bend bendovi mogu biti označeni.

Zidovi različitih boja

Modni trend posljednjih godina postao je bojenje zidova spavaće sobe u različitim bojama. Postoje i verzije izvršenja. Na primjer, možete napraviti akcentni zid, slikajući tri zida u neutralnim tonovima (bijela, bež), a četvrti je što je moguće svijetlo, na primjer burgundy. Međutim, moguće je opuštenije opcije.

Članak o temi: Balkon na prvom katu s vlastitim rukama (fotografija)

Možete obojiti zidove u spavaćoj sobi s gradijentom kada je jedan zid obojen u svjetliji, a drugi je u tamniji nijansu jedne boje. Možete napraviti tri zida jedne nijanse, jedan - drugi. Možete obojiti zidove zidova u lakši ton jedni drugima, dva preostala zidova u tamnijoj. Možete obojiti zidove u četiri različita nijanse, kao da teče jedni u druge.

Zidovi u spavaćoj sobi mogu se napraviti u horizontalnoj i vertikalnoj traci ili rombu. Da biste to učinili, nakon primjene prve boje nalazi se oznaka. Ovdje moramo Tinker, budući da vanjske granice traka treba akumulirati viski. Ali to je vrijedno toga.

Prilikom crtanja rombova, zidovi su nacrtani nagnutim trakama najprije u jednom smjeru, a zatim u drugu. Scotch je zalijepljen na vanjski rub tih rombova koji zahtijevaju bojanje.

Više složenih brojki crta uz pomoć globusa i bez upotrebe viskija. Kada slika u središtu, valjak koristi, rubovi se mogu izvesti s tankom četkom, jasno crtanje granica.

Čitaj više