CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

Anonim

Ovaj model kape više je mladih, a također vrlo prikladan za momke. U članku podnesen u nastavku, analizirat ćemo nekoliko opcija za kape-čarape detaljno, početi s dječjim modelom.

CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

Dječji šešir

Pripremite vunu pređu plave (za dječaka), pletenje iglice. Distribuirajte 4 žbice 25 petlji (u početku tip samo 100 petlji). Zatvori u krugu i pletite gumu (2 petlja lica, 2 pogrešna, takva izmjena treba obaviti do kraja retka). Takvo platno koje trebate provjeriti oko 6 cm. Nakon toga, idite na petlje lica, provjerite cijeli raspon samo po njima. Takvu tajanstvenu ploču na licu je 17 cm (pokušajte pokušati više o vašem "radu" na onome što možete preciznije navigirati veličinu).

Čim se platno stigne do željene veličine, vrijeme je da pređete na pobunjenika, u svakom krugu, učinite ga četiri puta 15 petlji. Preostale petlje nalaze se dva zajedno i zategnite radnu nit. Naš proizvod je spreman, opcionalno može ukrasiti svoj vrhunski Pompon.

CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

Ženska opcija

Za ovaj glavni razred trebat ćemo sve iste materijale. Boja pređe je poželjna odabrati svijetle i prikladne ispod gornje odjeće.

Dakle, počnimo. To činimo ženama za žene s shemom pletenja, na temelju prosječne veličine glave, čiji je volumen 56 cm. Najprije je izračunavanje gustoće parenja. Nazovite oko 22 petlje i provjerite 10 cm koristeći laci. Sada u ovom segmentu točno broje sve petlje i čvorove. To je potrebno za ugradnju čvora rameport. Da bi to bilo glatko, morate imati 30 redaka, to je količina koja je prikladna za opseg od 56 cm.

Članak o temi: obrt "Betlehem Star" iz papira: master klasa s predlošcima

CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

U ovoj izvedbi, gustoća se izračunava 3 reda i 2 petlje u 1 cm pletenje. U ovoj fazi možete nastaviti s kapom za parenje, koji je vrlo jednostavan za izvođenje. Tip 122 petlje lica na pletenje iglice i slijedite 90 redaka tako. Ako nakon toga vidjet ćete da vaš proizvod podsjeća na cijev, onda ste na pravom putu i sada imamo niz ispaša. Da biste to učinili, provjerite dvije petlje zajedno u svakom trećem redu. Morate imati samo 3 petlje, provjerite radnu nit kroz njih. Vaša je kapica napravljena.

CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

Rad s kukičanim

Da bismo izveli ovu pletenu kapu, trebat će nam: pređa od dvije boje (nijanse odabrati svoj okus), kuka i centimetar.

S centimetom napravite glavu mjerenja za koje je namijenjen budući šešir i možemo početi raditi. Ovo glava trebate početi s gumom za prskanje. Da biste to učinili, upišite 12 air petlje (širina vaše gume), a zatim napravite petlju za podizanje i provjerite redak stupaca bez Nakida. Provjerite drugu petlju za podizanje i jedan redak stupaca bez Nakida (preduvjet je obvezan za stražnju stranu petlje). Uz pomoć takvih redova, naša guma je sastavljena. Spavajte dok ne dođete do muljanja glave, glavna stvar je da je broj rebara višestrukih 12.

Sada spojite kraj s početkom. Napravite jednu petlju za podizanje, unesite kuku na prvu petlju na jednoj strani, a zatim još jedan i provjerite gluhu petlju. Uz pomoć takvih gluhih petlji, uzmite šav (povezivanje dvaput s dva dva, tri s trostrukim, itd.). U već presavijeni na pola, unesite gumu Unesite jednu petlju za podizanje i provjerite stupac bez Nakida. Sada pažljivo postavite proizvod na proizvod gore i u prepisniku, provjerite 2 stupce bez nakida. Napraviti takve 10 stupca bez Nakida. Vrijeme je da pričvrstite drugu boju i nastavite do baze. Ovdje možete pokazati sve vaše potencijale. Možete plesti sve redove stupaca bez nakide ili koristiti stupce s Nakud. Glavna stvar je da je nit uvijek iza petlje.

Članak o temi: Hand Hat na ruku

CAP-SOCK Knitting iglice za žene: majstorska klasa s shemom pletenja

Dakle, nakon što ste priključili novu pređu, napravite lift petlju i plesti redak iz stupaca koje vam se sviđaju. Tako da je kapica bila glatka, učini naviku nakon što svaki red broji broj petlji. Njihova količina mora biti glatko podijeljena s 12. Nakon što se glatko "pojavite" na vrh vrha, morate napraviti eksploziju. Mi dijelimo naš broj petlji do 12 i dobiti glatko 10. To znači da se točno svaki devet petlji, jedan stupac mora smanjiti. Na taj način, učinite sve dok nemate 3 petlje. Provjerite ih u jedan i početi raditi (bez razbijanja niti) malu čipku. Uvaljajte ga u prsten, pričvrstite pređu i izrežite. Na dnu kape pažljivo uđite u prekrasan gumb, koji će skladno pogledati opći dizajn gotove glave. Naša lekcija je gotova!

Video na temu

Tematski izbor videozapisa s detaljnim opisom:

Čitaj više