Kako ugraditi dvorac u snimku učiniti sami sa svojim vlastitim rukama: instrukcija (video, fotografija)

Anonim

Nakon kupnje i instaliranja unutarnjih vrata, postoji potreba za dvorac za rezanje, što može čvrsto zatvoriti vrata i popraviti ih. Naravno, već postoje vrata s ugrađenom bravom, ali koštaju prilično skupo. Postoje ta vrata u kojima ne postoji takav dvorac, i mora biti izgrađen. Ili su vrata prilično stara, ali odjednom je hitno potrebno dvorac koji će biti u mogućnosti riješiti mnogo problema.

Kako ugraditi dvorac u snimku učiniti sami sa svojim vlastitim rukama: instrukcija (video, fotografija)

Instaliranje brave na vrata samostalno će se pojaviti jeftinije nego kupiti vrata s već ugrađenom bravom.

Nekoliko ljudi zna kako ugraditi dvorac na unutarnje vrata sami. Morate znati nekoliko jednostavnih pravila.

Kako odabrati zaključavanje

Da bi se dvorac uskladio u unutrašnjosti, treba se kombinirati s bojom i teksturom s ostatkom namještaja. Ali ako to nije u osnovi, možete kupiti jednostavan dvorac koji ne privlači pažnju i neće pokvariti dizajn sobe.

Zatim će se bravica morati instalirati na vratima. Da biste instalirali zaključavanje, možete nazvati poseban majstor, koji će zatražiti vrlo okrugli iznos, ili možete učiniti sve sami bez gubitka financiranja da morate postaviti za dvorac u unutrašnjosti vrata. Stoga smatramo kako je to točno i samo ugradi dvorac bez pomoći neovlaštenih osoba.

Klasifikacija brava vrata.

Sam dvorac treba detaljno proučavati pri kupnji kako ne brak. Posljednjih godina postalo je mnogo teško odabrati takav jednostavan predmet kao dvorac. Uostalom, proizvođači su postali sve više i više šire svoj asortiman i raznolikost modela. Ali možete biti odbijeni od jednostavnih i standardnih modela kojima se svi koriste. Postoji nekoliko vrsta njih:

  • Dvorci mogu biti oboje s ručkama i bez njih;
  • Druga vrsta dvorca je zasun brave, koji ima zaobljeni oblik; Dvorac se nalazi na samoj ruci, što je vrlo prikladno.

Osim toga, svaki dvorac ima svoju značajku prilikom instaliranja. Ne zaboravite na to. Nakon odabira brave, budite sigurni da razmislite o svakom koraku, razinu težine instaliranja i prisutnosti alata koji će biti instalirani u instalaciji zaštitnog uređaja u vrata skroom i vrata. Postoji nekoliko takvih alata i svi mogu biti u kući.

Članak o temi: Metode zidnog slikanja: metode bojanja

Alati i materijal za rad

Potrebni materijali i alati za bravu za rezanje - to je:

Kako ugraditi dvorac u snimku učiniti sami sa svojim vlastitim rukama: instrukcija (video, fotografija)

Za umetanje brave u vrata trebat će poseban skup.

  • samog dvorca;
  • vrata u kojima ćete ga ugraditi;
  • električna bušilica;
  • Neke bušilice koje rade samo s drvenim materijalom, to može biti svrdlo ili kruna;
  • Kako bi se proslavila drvena površina, svakako uzmite olovku ili kredu u boji, koja će biti vidljiva na površini stabla;
  • Ne zaboravite vladar;
  • centimetar ili rulet, koji je tako zgodan kada mjerenje visoke i duge predmete, jer bez njega nemojte mjeriti točne centimetra koji će pomoći ispravno instalirati dvorac;
  • Osim ureda, mi ćemo i dalje trebati dlijeto, moraju biti potrebni za stvaranje žljebova u drvenim vratima;
  • još uvijek treba poseban nož stolar;
  • mali čekić koji je prikladan za rad;
  • Vatra i najučinkovitiji odvijač koji je pri ruci.

Kako ugraditi dvorac u snimku učiniti sami sa svojim vlastitim rukama: instrukcija (video, fotografija)

Prije početka brave na vratima moraju se izvršiti odgovarajuća mjerenja.

Nakon pripreme svih stavki za umetanje dobro za zaključavanje, treba pažljivo mjeriti i promisliti. Uostalom, vrata su sada stvorena iz raznih materijala. S drvenim vratima neće biti problema, to je najbolji materijal koji je podložan bilo kojem učinku, a čak je i lako i lako raditi s laminiranim vratima. Ali s vratima, koja je stvorena od sada popularna MDF, bit će teže. A ako su vrata stvorena iz ovog materijala, onda je potrebno platiti vašu pažnju na činjenicu da postoji još jedan komad drva na vratima, koji je montiran na mjerač od visine poda.

Detaljne upute za rad

Korak-po-korak upute za samostalno instaliranje dvorca za samostalno postavljanje je vrlo jednostavna i dostupna svakom osobi.

Kako ugraditi dvorac u snimku učiniti sami sa svojim vlastitim rukama: instrukcija (video, fotografija)

Shema stupnjeva brave u dvorcu.

  1. Za početak, trebali biste ukloniti unutarnja vrata s petlji i izostaviti na podu, stavljajući ga na okomitu petlju dolje. Vrata treba staviti tamo, gdje je mnogo prostora za pristup s obje strane. Uostalom, to će biti mnogo prikladnije raditi s vratima, gdje je više prostora i pristupa.
  2. Zatim uzimamo naš vladar ili rulet, mjerenje visine od dvorca odozgo i ispod, bilježimo centimetera olovke na vratima. Moramo imati pravokutnik. Može biti i duga i mala, sve ovisi o promjeru dvorca.
  3. Nakon što smo označili segment vrata, gdje će biti postavljena brava, potrebno je napraviti oduzimanje vježbe perja, gdje će biti instaliran jezgra jezgre. Glavna stvar nije malo žurba i bušiti u malo, povremeno mjeriti udubljenje s bravom. Ali glavna stvar je obratiti vašu pozornost na promjer vježbe koju ćete učiniti. Promjer vježbe mora nužno biti isti kao i debljina same brave, a njezin udubljenje ne bi trebalo imati razlike iz uređaja za zaključavanje. Uostalom, onda može jednostavno doći.
  4. Stavite vrata skica referentne brave na kraju vrata, u obrisu stvorite manji i preciznog područja uz pomoć dlijeta. Gdje će ručka vrata biti opremljena, uz potporu vršilice vrste perja, vrlo točno i polako stvaraju produbljivanje. Trebalo bi to učiniti vrlo pažljivo i pokušati ne probuditi drvena vrata. Stvoren udubljenje treba staviti u tečaj za središte dvorca. I daljnje bušenje s druge strane.
  5. Nakon završetka kuhanja brave, isprobajte ga. Ako je sve prikladno, trebate ga instalirati i priložiti na samo-crtež, koji su bili pripremljeni ranije, ako nešto ometa, morate ukloniti previše i pokušati ponovno. Vijci samo-tapka trebaju biti uvrnuti u razmake koji se izrađuju prilikom stvaranja brave s odvijačem. Oni zajebavaju prilično jednostavno i jednostavno.
  6. Zatim dolazi konačni proces instaliranja brave u unutarnja vrata. Da biste dovršili rad s vratima, morate umetnuti ručke u rupe i vratiti vrata na petlju.
  7. Ako se ručke druže ili su instalirane, potrebno je posebno jačanje za njih s obje strane. Bit će potrebno samo ukrašeni slojevi kako bi se ugradili ruke ruku, koje su okrenute jednostavnim samoizvlaštenjem. Ovi jednostavni detalji pomoći će čvrsto pritisnuti ručke prema vratima i ne daju ih da budu slomljeni kada se koriste. Zatim je potrebno napraviti fiksiranje štapa, koji ih povezuje.
  8. Nakon toga, potrebno je zatvoriti vrata snimanja i nacrtati mjesto zaključanog jezika za daljnju točnu instalaciju. Potrebno je izmjeriti duljinu samog jezika, koja će i dalje popraviti vrata, zadržavajući dovratak vrata.
  9. Zatim nosite mjerenja na vratima ne mogu s olovkom ili kredom. Na obrise koje smo postavili, trebali biste priložiti oblogu koja će prihvatiti i dovršiti cijelu zatvaranje vrata. Čvrsto pritisnuta do vrata dovratka, mi ga dobavljamo. Zatim izbušite mjesto na kojem će se instalirati sluznica i dovesti do savršenstva od strane dlijeta, povremeno primjenjujući oblogu za točno rezanje. Poslano ispod uniforme, uzimamo odvijač i vijak je jednostavnim samoizvlaštenjem u udubljenju, koji je bio izrezan tamo prilikom stvaranja obloga.

Članak na temu: Vintage vrata: Pregled fotografija i metode proizvodnje

A sada je bilo dugo očekivano čudo: dvorac u unutarnjim vratima je opremljen i spreman za korištenje.

Ali nije potrebno radovati.

Glavna stvar je da ga ponovno proučite sada tijekom razdoblja rada, otkrivajući sve nedostatke i eliminirajući ih.

Uostalom, prilikom izvođenja i instaliranja ne možete primijetiti neke pojedinosti koje će nastaviti neugodnosti kada koristite zaključavanje. To ne može biti do kraja uvrnutih vijaka koji će ometati zatvaranje i otvaranje vrata, ili labavo fiksne kvačice koji će biti spojeni i mogu na kraju pasti. Trebali biste provjeriti fiksaciju obloge i vijke koji ga drže.

Sumirajmo

Postavite bravu na unutarnja vrata nije tako teška, sve je vrlo jednostavno i jednostavno. To može učiniti bilo koga, ravnatelja, spremnost i naporan rad, točnost i sporost. Potrebno je unaprijed pripremiti sve potrebne alate i pokupiti dvorac, koji će služiti kao zaštita od nerazumnih gostiju, koji se ne mogu smjestiti u sobu na vrijeme. Stoga nemojte uplašiti ručno izraditi i učiti. Uostalom, sve je komplicirano - jednostavno. Glavna stvar je proučiti problem iznutra i eliminirati ga, uzimajući ogromne agense i živčane stanice, koje će biti korisne u budućnosti.

Prilikom instaliranja dvorca, pažljivosti, izvode i diligence, koji su nagrađeni tišinom i tišinom iz različitih iritantnih čimbenika. Uostalom, bilo koji posao je nagrađen.

Čitaj više